- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #19.581
Kesinlikle korumacı büyüttüm. Sebeplerim vardı. Ama sonucları da olduO konuda suç biz de aslında
Çocuğa icin vermezsen alışmaz.
Kardeşim benim kız da insan gibi uyumuyor ki ama .uykusunda bile yerinde durmaz
Sesler duyuyorum zaten pat kütt
yataga çarpıyor.
Alt komşunun kızı ıkea ferforje de yatıyor
Alıştı valla. Bizim gibi aşırı korumacı degil anası
Montessorı hareketli yatan çocuklar için iyi degil bence
Örnek benim kız cunku canlı kanlı
Yanı illaki kenar koruyucu yaptırmak gerek.o da güzel durmuyor
Benim oğlan da sürekli gum bir ses çocuk yerdeBak şimdi aklıma ne geldi gece gece. Bi gece uyurken çocuk odasından feryat figan koptu. Yataktan nasıl fırladım koştum bilmem, beşik boş.Bi baktım benim çocuk yerde kafası yerden 15 cm yüksek 2li koltuğun altında, ciyak ciyak ötüyo! Uyku sersemliğiyle ne gördüğümü de anlayamadım, nasıl bir dehşete kapıldım anlatamam.Işığı da açmamışım gece lambasi ışığında korku filmi cekiyoruzçocuk çığlık atiyo ben 'ay ay ay" diye çırpınıyorum çeksem mi itsem mi anlamıyorum falan derken eşim kalkıp geldi ışığı açtı. Bi sessizlik oldu. Meğer benim kız uyurken koltuğun altına girmiş, girerken kafa yan çevriliymis rahatça girmiş ama çıkarken düz halde çıkmaya çalışınca çenesi takılmış.Işığı açınca bize bi aydınlanma geldi, çocuk kafayı çıkardı gidip yatağına yattı. Ben de sessizce yatağıma yattım ve bu saçmalık hic yaşanmamış gibi yaptık Hayır yani bi de ikili koltuk dedigim de ufacık bir şey, tek elle kalkar. Neyin paniğiyse Eşim ışığı açmasa ben koltuğu kesmek için testere aramaya başlardım herhalde.
Işte o günden sonra parmaklıkları geri taktık
Ben onları yasamak istemedim işteBak şimdi aklıma ne geldi gece gece. Bi gece uyurken çocuk odasından feryat figan koptu. Yataktan nasıl fırladım koştum bilmem, beşik boş.Bi baktım benim çocuk yerde kafası yerden 15 cm yüksek 2li koltuğun altında, ciyak ciyak ötüyo! Uyku sersemliğiyle ne gördüğümü de anlayamadım, nasıl bir dehşete kapıldım anlatamam.Işığı da açmamışım gece lambasi ışığında korku filmi cekiyoruzçocuk çığlık atiyo ben 'ay ay ay" diye çırpınıyorum çeksem mi itsem mi anlamıyorum falan derken eşim kalkıp geldi ışığı açtı. Bi sessizlik oldu. Meğer benim kız uyurken koltuğun altına girmiş, girerken kafa yan çevriliymis rahatça girmiş ama çıkarken düz halde çıkmaya çalışınca çenesi takılmış.Işığı açınca bize bi aydınlanma geldi, çocuk kafayı çıkardı gidip yatağına yattı. Ben de sessizce yatağıma yattım ve bu saçmalık hic yaşanmamış gibi yaptık Hayır yani bi de ikili koltuk dedigim de ufacık bir şey, tek elle kalkar. Neyin paniğiyse Eşim ışığı açmasa ben koltuğu kesmek için testere aramaya başlardım herhalde.
Işte o günden sonra parmaklıkları geri taktık
Bide bebek olunca daha çok önemsemek lazım çocuk zıplarken kırılmasınİnternetten çok mobilya aldığım oldu ama dandik çıksa da insan göndermeye useniyor. Bu riske girilmez
Aynen işte o sebeple görerek al içine sinsin.Bide bebek olunca daha çok önemsemek lazım çocuk zıplarken kırılmasın
İyi geceler canim. Ben yataktan yazıyorumHaydi gececiler iyi gecelerBen yatayım nasılsa uyuyamiycam tuvalete gitmekten ama en azından vücut dinlenir.
Şuan iletişimi kesmiş durumdayım inşaallah eşim ilerde sorun çıkarmaz bana.Böyle erkekler evlenmesin. Böyle ailesi olan da evlenmesin. İyi ki uzaktasınız. İletişimi kes. Bu terbiyesizlik.
Hayır hayır kayınbabam dedi git.Eşim sana git annende kal mı dedi?
Ya ama bir şey diyeceğim burada sana laf söylememesi gereken kişi eşin. Ailesine seti çekecek mesafeyi koruyacak olan kişi odur. Sen en çok ona kızmalısın bence
Kayınbabana bir sorsana, kendi gidip annesinin yanında kalmak ister miymiş?Hayır hayır kayınbabam dedi git.
Eşim buna bile ses etmedi.
Sorabilir miyim sence.Kayınbabana bir sorsana, kendi gidip annesinin yanında kalmak ister miymiş?
Ben. HastayımIyi geceler gece kuşları kimler
Aaaa tabiki ben
Geçmiş olsn kuzum hayır inşallahBen. Hastayım
Korona oldukGeçmiş olsn kuzum hayır inşallah
Çok üzüldümKorona olduk
Vallaaaaa inşallah zorlanmayız yoksa sıkıntı olucak gibibiz varya bittik boyle gece uyma gündüz uyu bi bebeler doguncada3 şikayet ederiz artk uyuyamiyorzz