- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #19.501
Ya aslında o kadar kötü değilim. Sinüzitim var benim. Hava bir iki gündür çok soğuk , kafam üşüyünce tıkanıyorum resmen. Yoksa vücudumda falan bir sey yok aslındaBelli bi yere kadar sabrediyorum ama çok bunaltmislardi simdi bile en çok ondan korkuyorum ama oğlum kıskanır diye yaklastirmam onları çünkü oğlum onlara çok düşkün
Ayağının altına limon mu sürsen içinde sarimsak beklemis zeytinyagi da olur
İnanırım canım ya valla daha anne karnında doktorum aynı babası dedi hadi be dedim içimden bir doğdu kopyasıAyyy huyu babasina benzesin tamamda tipide babasina benziyor burun tipki babasi inanmazsin fotograflarini birlestirdim aynisi
Ben de minoset plus içiliyor diye biliyorum canımHeee araştırıp bakıp içiyosa tmam ben araştırmadım, parol içebilirsiniz diyince bende tek onu içiyomtimam canım
Hamilelikte tetikler tıkanıklığı, özel burun spreyleri var sterimar gibi onları kullanabilirsin canım bir deYa aslında o kadar kötü değilim. Sinüzitim var benim. Hava bir iki gündür çok soğuk , kafam üşüyünce tıkanıyorum resmen. Yoksa vücudumda falan bir sey yok aslında
Peki bugün otrivine sıkmama kaç puan. Ben bugün ne kadar beynimi kapatmışım noluyo bana yaHamilelikte tetikler tıkanıklığı, özel burun spreyleri var sterimar gibi onları kullanabilirsin canım bir de
Evet baya güzdl orası yaaaa tam bebişler geliyo
Evet baya güzdl orası yaaaa tam bebişler geliyohoşuma gidiyo
Heeee iyi ozman aklımızda dursun olursa içeriz bişi olursaBen de minoset plus içiliyor diye biliyorum canım
Ahhhh azı gitti çoğu kaldı daha bizimDoguran doğurana bizim grupta oyle olsa biran once
Korkma canım olmaz muhtemelen bol su iç. Su ile ihlamlurlari da atarsın. Çok geçmiş olsunİnan farkında değilim yani çok sonradan aklıma geldi sayısını sorgulamak . Doktorum ıhlamur harici her seyi yasakladı evet ama cidden hiç aklıma gelmedi. Bir kereden bir şey olmaz herhalde
Çok teşekkür ederimKorkma canım olmaz muhtemelen bol su iç. Su ile ihlamlurlari da atarsın. Çok geçmiş olsun
Burnum tıkanınca beynime oksijen gitmedi galibaPeki bugün otrivine sıkmama kaç puan. Ben bugün ne kadar beynimi kapatmışım noluyo bana ya
Ay yok artıkPeki bugün otrivine sıkmama kaç puan. Ben bugün ne kadar beynimi kapatmışım noluyo bana ya
Ben bugün hamile olduğumu unuttum galiba, acaba farkına varmadan başka ne delilikler yaptım.Ay yok artıkgrip olduğun zaman burun spreyi olmadan yaşayamazdım. 9 ay hamilelik+18 ay emzirme derken kendisinin ne olduğunu unuttum artık sen doğal olanları kullan yine ama asla aynı hazzı almayacaksın
İçimizde kalmıcak mecbur doğurcaz ama bakalım nasıl doğurucazBoyle boyle doguracaz brn inaniyom
Aynı durumdayım hatta hamile olduğumu öğrenmeden acayip burun tıkanıklığı ve uyuklama halı. Spreyi sıktım sıktım sıktım sonra koku almam kayboldu. Bende Covid oldum sanıp test yaptırdım. Bu arada ben de ilaidin olmadan yaşayamayan biriyim.Ay yok artıkgrip olduğun zaman burun spreyi olmadan yaşayamazdım. 9 ay hamilelik+18 ay emzirme derken kendisinin ne olduğunu unuttum artık sen doğal olanları kullan yine ama asla aynı hazzı almayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?