- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
- Konu Sahibi yoncambenim
- #19.401
Allah razı olsun canım inşallah doğru görmüştür artık kafam allak bullak oldu❤Canım bir tanesi gördüyse tamamdır bence ya sıkma canını çok sevindim inan ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım inşallah doğru görmüştür artık kafam allak bullak oldu❤Canım bir tanesi gördüyse tamamdır bence ya sıkma canını çok sevindim inan ki
Olmayan şeyi doktor nasıl görebilir ki?Doğru söylüyorsun canım ama annelik hep endişe haliymiş ilk doktor gördüm deyince öyle su serpilmişti ki içime oh demiştim. Sonra yine kasvet çöktürdü cadı doktor üstüme..☹
Allah’ın izniyle gerek kalmaz başka bi uzmana da çarşamba görürsün bebişin heryeriniÇarşamba günü kendi doktoruma görünüp sonra eğer yönlendirirse başka bir perinatoloğa gitmeyi düşündüm kuzum
Bence doğrudur canım. Diğer doktor biraz cins galiba. Bir daha ona gitme bence senAllah razı olsun canım inşallah doğru görmüştür artık kafam allak bullak oldu❤
Hahaha masum...Yaaa aslında mesela aabah 6 da yatsam 11-12 de uyanırım rahatlıkla ama eşimde uyuyo ya bende yatıyorum artık annem kardeşimle bi kaç ay uğraşcaz teyzesi bu günler için var istedi uğraşsın ben uyurken
Hahhhhha o yok galibaKorkma titre
Amin kuzum allah razı olsun dua eden herkesten , senden ❤ Hepimizin bebişlerini allah bağışlasın sağ sağlim.. Doğsun bi totosunu ısırcamAllah’ın izniyle gerek kalmaz başka bi uzmana da çarşamba görürsün bebişin heryerini
Hadi yaaaa misssss en güzel kv ben hiç öyle olmam valla biraz kıskancım sanırım oğluşumu kıskanabilirim ama kötülük yapmam tabikiBen çok tatlı bir Sevil anne olurum dehşet kafa hiç bişi ye karışmayan falan biri olurum.
Hatta mümkünse ilerde torun tombalak falan olursa bana baktırmazlarsa da memnun olurum 2 çocuk bakıp büyütmek bana yetecektir kocamla mavi turda falan olurum ben
Bazen denk geliyor böylesi hiç takilma ona. Banada çocuğun olmaz asla doğal yolla demişti bir doktor hic yolu yokmu demiştim direk tüp bebek aşılama bile olmaz dedi. 3 kere doğal yolla hem de hemen hamile kaldim.
Boşuna demiyorlar Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye Ne güzel duaymış böyle okudukça daha iyi anlıyorumPerinatolog inatla görmüyor ama sonuç yine aynı ve doktor çok acımasızdı.. Dedim ki daha önceki danışan hastalarınızda böyle birşey olupta sonrasında durumda değişiklik oldu mu.. direk hayır dedi yani hiç açık kapıda bırakmıyo psikolojik olarak rahatlatmaya çalışmadı beni ken di doktorum en azından ucunda ölüm yok ya dur bakalım hemen moralini bozma falan dedi. Perinatolog kadın çok duygusuzmuş..
Gitmicem ya çocuğum özürlü doğacaksa da moralimi bozuyor.. Ben onu öyle kabul ediyorum her haliyle rabbimin sınavıdır bana bu durum derim yine doğururum ne dertler var bin şükür bana bağışladı derim. Ama hiç mi telkin etmez insan.. bir de benim üzerimde gösteriyor kolumu tutup bak diyor burdan sonrası yok göremiyorum diyor. Bildiğin travma yarattı bende..Bence doğrudur canım. Diğer doktor biraz cins galiba. Bir daha ona gitme bence sen
Ayyy abimin bebeğide öyleydi, allahım bize bırakıp gitti olaylar olaylar sesi kısıldı bebeğin ağlamakdan hayatımda ilk defa öyle bir bebek gördümHahaha masum...
Keşke o işler öyle olsaydı cnaım benim birileri bakabilse ve sen uyuyabilseydin ama ev kilise çanı gibi inledi valla istersek on kişide olsun bensiz durmadı kızım
Benim yerime de ısır tüm topiği ayağa kaldırdı şuncacık şey maşallahhAmin kuzum allah razı olsun dua eden herkesten , senden ❤ Hepimizin bebişlerini allah bağışlasın sağ sağlim.. Doğsun bi totosunu ısırcam
Kesin konuştu valla büyük ihtimalle dedi bakalım hayırlısı artıkBanda dudak gibi geldi sanki ne biliyim anlamam aama hayırlı olsjn canım
Ah teyzeleri sağolun bana moral oluyosunuz. Babasıyla aynı anda iki yanaktan ısırcaz hemdeBenim yerime de ısır tüm topiği ayağa kaldırdı şuncacık şey maşallahh
Aynen gönlünden geçn olsun inşallahKesin konuştu valla büyük ihtimalle dedi bakalım hayırlısı artık
Ben ana yanı beşik almıcam, odasına beşik alıcam, oda şlerde sökülüp yatak olan beşikler var öyle kullanışlı geldi bana onu düşünüyorumKızlar ana yani beşik alcakmisiniz
Benm oğlumda kaymakamla oturuyodum büyük beşik aldım 5 yaşına kadar yattı tabi tahtaydı önünü soktum baza yapmıştım son 2 senesinde taşınma esnasında iyice kırıldı şuan kendi evimdeym buna ana yani beşik alıp ilerde baza yada yatak mi yaptırsam sadece büyük beşik mi alsam hangisi daha kullanışlı olur kafamda deli sorular
Ya bende şu sepet beşikler var ya ahşap olan çok hoşuma gidiyorBen ana yanı beşik almıcam, odasına beşik alıcam, oda şlerde sökülüp yatak olan beşikler var öyle kullanışlı geldi bana onu düşünüyorum
Bana da aynısını dedi doktorlar ne zor günlerdi rabbim.. belki dr lar bu kadar imkansız dedi diye suan kaybetmekten korkuyorum rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ama cidden bazı dr lar çok acımasız seneler geçtikçe hissiz empatisiz oluyorlarBazen denk geliyor böylesi hiç takilma ona. Banada çocuğun olmaz asla doğal yolla demişti bir doktor hic yolu yokmu demiştim direk tüp bebek aşılama bile olmaz dedi. 3 kere doğal yolla hem de hemen hamile kaldim.
Empati yoksunu oluyor bazıları canım Allah ıslah etsin onları.Gitmicem ya çocuğum özürlü doğacaksa da moralimi bozuyor.. Ben onu öyle kabul ediyorum her haliyle rabbimin sınavıdır bana bu durum derim yine doğururum ne dertler var bin şükür bana bağışladı derim. Ama hiç mi telkin etmez insan.. bir de benim üzerimde gösteriyor kolumu tutup bak diyor burdan sonrası yok göremiyorum diyor. Bildiğin travma yarattı bende..
Ben kesin almayı düşünüyorum. Odasına mutlaka beşik alacağım, hani sonra yatak olup sonra 3-4 yaşına kadar kullanılanlardan. Anne yanı da çok iş görüyor. Yengemin vardı, geceleri hiç oda değiştirmek zorunda kalmıyordu. Hemen emzirip, pışpışlayıp uykusuna devam ediyordu. Hani şu reflü yatağı da olanlardan alıcam (aşağı doğru eğim veriyorsun)Gece emzirdikten sonra kusma riskini azaltıyormuş.Kızlar ana yani beşik alcakmisiniz
Benm oğlumda kaymakamla oturuyodum büyük beşik aldım 5 yaşına kadar yattı tabi tahtaydı önünü soktum baza yapmıştım son 2 senesinde taşınma esnasında iyice kırıldı şuan kendi evimdeym buna ana yani beşik alıp ilerde baza yada yatak mi yaptırsam sadece büyük beşik mi alsam hangisi daha kullanışlı olur kafamda deli sorular