2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Demir ilacı kullananlar, hangi vakitte içiyor? Aç karına deniyor ama aç kalınca midem bulandıgi icin icemiyorum. Yatmadan önce de prilam aldığım için (bir etkilesim olmasın diye) içmiyorum.

Demir ilacı kullananlar, hangi vakitte içiyor? Aç karına deniyor ama aç kalınca midem bulandıgi icin icemiyorum. Yatmadan önce de prilam aldığım için (bir etkilesim olmasın diye) içmiyorum.
ben sabah alıyordum aç karnına daha dayanamdım çok mide bulantısı yapdı.gece yatmadan alıyorum şimdi bir sorun olmuyor 2 gündür.Prilam la ilgili sıkıntı olur mu onu hiç bilemiyorum malesef.

Merhaba bende 14+6 da üçüncü dozumu oldum biontech. Kol ağrısı dışında bi sıkıntı yaşamadım çok şükür

Benim de kaynana saf gibi yapar kendini kavgayı kayınpeder yapar resmen adam bulldog köpekleri gibi sürekli hırlıyor neye kızacağını bile anlayamazsın hele ki para meselesi açılsın küfür eder evinden kovar 2 saat sonra da hiçbir şey olmamış gibi davranır.

Ben eşimi de alıştırdım gezmeye çıktıysak öyle gezer bakarız beğendiklerimizi sonra netten alırız

Valla beni anlatıyosun aynı herşeyin tadı farklı geliyo ama açım ne bulsam yiyorum gece yatarken de açım sabah kalkınca da açım

Ben eşimi de alıştırdım gezmeye çıktıysak öyle gezer bakarız beğendiklerimizi sonra netten alırız
Bende o kadar sabır yok. Magazadan bakıp
Netten almayı bekleyemıyorum

Bir de yüksek markalar genelde avmlerde oluyor
O yüzden oraları gezip bakıp, sonra netten almak da mantıklı ama ona kimsenin vaktı olmuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…