- 27 Aralık 2011
- 63.314
- 61.041
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #19.261
Bence egosu yüksek biri senin doktorKizlar doktorlar soylemiyo ben onlrdn ogrenemiycem belli bari siz soyleyin tipi neye benziyo
Her konuda sansizim oyuzden sasirmiyorum neysekişimdi gördüm yazdığını hay Allahım ya sendekide şans valla
Canım özele gidiyorsun zatenAslnda gayet kibar bi doktorbeni asagilayci iyneleyci bi tavrini gorsem beni kimse susturamaz paramla rezil olmaya gitmiyorm sonucta.. bu soyeldiklrni gayet kibar soyledi bende o an ikna oldum resmen
Evet bu konuda hakli olablrsn cnku hastanede doger doktorlar 180 tl muayene alrken bu doktor 220 tl aliyorBence egosu yüksek biri senin doktor
Ve genelde öylelerinin bır halt bildiği olmuyor
Neyse...
Allah allahEvet bu konuda hakli olablrsn cnku hastanede doger doktorlar 180 tl muayene alrken bu doktor 220 tl aliyoregosu burdan belli digerlerinden ne artisi var bilmiyorum
Kız bence canım. Orada beyaz bir boşluk var ben onu kıza yorumluyorum. Bu da mikan teorisiKizlar doktorlar soylemiyo ben onlrdn ogrenemiycem belli bari siz soyleyin tipi neye benziyo
Allah allahdiğerinden farkı egosu işte
Elektriği sana iyi gelmiyorsa değiştir tabii ki.gozum acildi resmen suan aydinlanma yasiyorum acaba doktormu degissem
Haha bu tutarsa mikan teorisi diye topik acalim ordan alir yururzKız bence canım. Orada beyaz bir boşluk var ben onu kıza yorumluyorum. Bu da mikan teorisi
Bence göremedi öyle dedi. Yani özel bide. Sanki keyiften gittin. Sen ekranda gördün mü?Gidecegim galiba 18 haftadan once goremem dedi hanimefendi ayyy giderimde yine soylemem derse diye patliyorm suan
AnlaştıkHaha bu tutarsa mikan teorisi diye topik acalim ordan alir yururz
Benimki de kadınGenellemek istemiyorum hiç denk de gelmedim ama gelenlerden duyduğum kadarıyla bayan doğum doktorlarına mesafeliyim
not: bayan doğum doktoru bunu okursa lütfen bu mesajı ciddiye almasın
Ben asla böyle bir doktora gitmezdim. Devlette olur bu durum özelde ne alaka. İnsan söylemeyecek olsa bile kibarca net değil der.gozum acildi resmen suan aydinlanma yasiyorum acaba doktormu degissem
Mutlaka çok iyi kadın doktorlar ve çok gıcık erkek doktorlar da vardır tabiBenimki de kadın
İlk çocuğumdan biliyorum kendisini. Çok memnun kaldım .
Yanlış anlmaasın ben de bazı mesleklerde tercihim erkek oluyor genelde
Misal, kuaför ve dişçi konusunda kesinlikle erkek tercihimdir:)Mutlaka çok iyi kadın doktorlar ve çok gıcık erkek doktorlar da vardır tabi
Genellemek istemiyorum hiç denk de gelmedim ama gelenlerden duyduğum kadarıyla bayan doğum doktorlarına mesafeliyim
not: bayan doğum doktoru bunu okursa lütfen bu mesajı ciddiye almasın
Benimde kadin ben çok memnunum ben kadına ağlıyorum derdimi söylüyorum onu bile dinliyor. Ama cocuk doktoru olarak mesela bilerek erkek tercih ettim 6 senedir sürekli hastasıyız.Benimki de kadın
İlk çocuğumdan biliyorum kendisini. Çok memnun kaldım .
Yanlış anlmaasın ben de bazı mesleklerde tercihim erkek oluyor genelde
Tamam o mesajı yazmadım sayınBenimde kadin ben çok memnunum ben kadına ağlıyorum derdimi söylüyorum onu bile dinliyor. Ama cocuk doktoru olarak mesela bilerek erkek tercih ettim 6 senedir sürekli hastasıyız.
Dişçide bende tartışmasız erkek diyorum.Misal, kuaför ve dişçi konusunda kesinlikle erkek tercihimdir:)