- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 148
- 22
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #19.001
Bulantı tiksinme vardı bir haftadır hiç bişi yiyemedim çok halsiz düştüm folit asidi aspirini içiyorum yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim çok dikkat edin çok zor hamilelikte ikide asim varC vitamini alıyor musunuz?
Bol bol meyve ve ıhlamur tüketin çok geçmiş olsun
Ben de internetten baktım, toksoplazma riski içinmiş. Gerçekten çekilecek dava değil ben eldiven depolayayım en iyisiÖyle deyim var ama ben eldiven giyiyorum
Ultrason kağıdına yogunlastıgım icinBu 4 boyutlu benimki biraz çeviriyor ultrasonu ona, sonra normal bakıyor. Herkese öyle yapmıyorlar mı ki
Yaaa bu fotoğraflar çok güzelAslında bebek büyüdükçe daha net oluyor renkli ultrason, ama yüne de her kontrolde hem siyah beyaz hem de renkli gösterip iki türlü de foto veriyorama arkadaşınki erkek olduğu için net görünmüş yoksa bana da gördüm dedi ama kızlarda da ilk haftalar erkek bebeklerde gibi çıkıntı olurmuş, işte o bazen küçük bir pipi olmasına rağmen kızla karıştırılırmış. Ondan emin olamıyorlar
Varsa gösterir ya tabi makinadan makinaya da farkediyor ama bizimki de aynen böyle çekiyor. Kızımdayken özel muayenesi yoktu özel hastanedeydi onda da hep verirdi, bir sürü resmi var böyle renkli
Çok çok geçmiş olsun, ama bence ilk zamanlardaki gibi düşünme sne hamilesin böyle de ağır geçieiyosan hastaneye gitmelisin. Emin ol ilgilenirler korkma hiç. Böyle evde belirsizlik ve doğru tedavi olamamak daha kötü olabilir.Bulantı tiksinme vardı bir haftadır hiç bişi yiyemedim çok halsiz düştüm folit asidi aspirini içiyorum yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim çok dikkat edin çok zor hamilelikte ikide asim var
Bide doktorum şey demişti, çok küçük bu haftalarda böyle görmek daha iyi, bazen endişe verici şekilde net görünüyor sizler korkuyorsunuzUltrason kağıdına yogunlastıgım icin
Ekran hic dikkatimi çekmedi
Bize göstermesinlerBide doktorum şey demişti, çok küçük bu haftalarda böyle görmek daha iyi, bazen endişe verici şekilde net görünüyor sizler korkuyorsunuz
Yani mantıklı, çünkü ben bi app kullanıyorum bebeğin bu haftasına kadar her hali çok korkunç ve netti. Bide kocaman yapmışlar
Ayy bu gözüme pek bi güzel geldi okuyunca denerim kesinlikleGiremedim canım kusura bakma geç oldukendisi gidiyo sen anlamıyorsun bile.
Ben her öğlen yulaf yiyorum yemeklerden tiksindiğim için, 3-4 yemek kaşığını sütle pişirip çatalla ezdiğim muzu biraz da kuru üzümü içine atıyorum, koyulaşınca altını kapatıyorum, içine bir tarlı kaşığı fıstık ezmesi biraz da hindistan cevizi serpince muhteşem oluyo
Benim yarın kontrolüm var, haftam oldukça ileri bence doğru bir sonuç öğrenirim.Bize göstermesinler
Kendileri bakıp kesin cevap versinler o zaman.
Ben kaldırmakla kalmıyorum eşek oluyorum üstüme bşnecekmis hanfendi öyle oynardık eskiden Allahtan birsey yok bebekte şimdi babasına alıstırıyprum daha bir sürü oyun yapar bana omzuma cıkar tası beni 7/24 birlikte olunca oyun anası oldum resmenBenimki daha 11 aylık pek küçük. Tam kucak bebesi. Doktor yasakladı ama kıyamıyorum kaldırıyorum hala. Ama kanamam yok şükür sadece ultrasonda gördü doktor. İnşallah sorun olmaz.
Bu gidişle bitmicekBiz tam 15+0 olduk teyzoslarmide bulantilari ne zaman biticek prilamin da sonunu yuttum demin
Bir de tadına bakAyy bu gözüme pek bi güzel geldi okuyunca denerim kesinlikle
Şimdi küçük ben memnunum da babamız mennun degil tanesi 5 TL cik olunca adam stoklarda ama buna aktif bebek kullanacağım sonra büyüdükçe degiştiririmCanım premium care nin petekleri aynı ise
Cocugun poposuna yapışıyordu
Baya genişti petekleri cunku
Saçma sekilde genişti
Bu konuda çok şikayet var
Bebeğin poposundan çekip çıkarıyorsun bezi resmen :)
Bende 15'e yaklastim 2 gece evvel prilam bitti diye kullanamadım ertesi gün sabahtan başladım o gün, günler sonra 3 kere kustum. Meğer prilam olmasa ben bi kusmuk torbasıymışım.Biz tam 15+0 olduk teyzoslarmide bulantilari ne zaman biticek prilamin da sonunu yuttum demin
Benimkide geç döllenme 4 ekimdi 16 çekti en son gittigimde de 10 ekime cekti herhalde 4 ekimi yakalayacagız her gittigimde doktorun verdiği sat göre büyük cıkıyoruz hiç kafana takma saglıklıysa bosverEvet canim. Doktorum da oyle yapti. Adet tarihimi öne cekti. Once 3Ekimdi doktorum 16Ekime cekti. Tesekkur ederim))
Ben benimkine söylemedim daha eşimi görmüş rüyasında oglan cocuguyla geliyormus onu ziyarete falan sürekli söylüyor doktor yüzde 70 kız dedi bencede kız gibi bakalım duyunca sok olacak ögrenmedin mi diye haftada 1 arıyor küçük daha diyorumBenim kayınvalide bir kere tüh dedi.
Bir daha lafını etmedi
Ama etse direkt yine tıkarım lafı ağzına " erkek olsa sana ne faydası olacak, ne yapacaksın sen erkek olmasını " derim bu sefer
Geçen sefer " bak gördün mü oğlun bana bir erkek evlat veremedi " dedım. Sustu
Kimse kusura bakmasın fıtratımda yok susmak
Alınacak olan laf söylerken düşünmeli
Gögüs kalkanı kullan canım keremle beraber cok iyi oluyor süt doluyor içi meme ucu sütte kalıyor hiç çatlaması cok rahat geçti o süreç benim içinKızlar göğüs ucu çatlağından korkuyorum ben ya. 2.de doğumdan önce başladım lansinoh kullanmaya ama doğumdan sonra 15 gün ağrı içinde kıvrandım emzirmek işkenceye döndü denemediğim krem ot vs kalmadı. Sizce ne yapmak gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?