• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim doktor sordu önce parti yapacakmısınız diye bende parti istemiyorum dedim . O zaman söylüyorum pipi var dedi . Şuan 13. Haftadayım aslında erken ama gözüme soktu pipisini dedi :)
Canım erken merken
Orada öylece gözüküyor zaten :KK53:

4 Boyutlu bakıp bir de görmesin yani 😀

Merhaba çok geçmiş olsun. Covidmisiniz galiba bende covidim bebek için endişeleniyorum.
Üç gündür aşırı kasık ağrısı batma var iyi dusunuyum iyi olsun diyorum ağlama kirişlerin geliyo geçen senede kürtaj oldum kalbi durdu Rabbim biliyor üç aydır idrar yolu enfeksiyonu idrar kesesi sarkması aylardır yatıyorum inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız günlerimiz bı dolsaydi kadın doğuma hemen gitcektim inşallah sizin bebeğe de benimkini dede bişi olmaz çok korundumda oğlumun okulundan geldi

Ee madem veriyor cinsiyet netleşmesi gerek miyor mu Senin de? Yoksa netleşti mi?
Yok canim bunu doktor genelde detaylıda veriyor diye hatırlıyorum.

Ben kimsenin attığını görmedim hiç :KK53:
Aslında bebek büyüdükçe daha net oluyor renkli ultrason, ama yüne de her kontrolde hem siyah beyaz hem de renkli gösterip iki türlü de foto veriyor 😊 ama arkadaşınki erkek olduğu için net görünmüş 🤭 yoksa bana da gördüm dedi ama kızlarda da ilk haftalar erkek bebeklerde gibi çıkıntı olurmuş, işte o bazen küçük bir pipi olmasına rağmen kızla karıştırılırmış. Ondan emin olamıyorlar 😑
Valla ben 1 kez gittim o da vajinal bakıldı ve normaldi renkli ultrasonu da varmış ama daha göremedik haftaya görcez bakalım ama her renkli 4 D değil galiba bu bildiğin foto çekmiş😅
Varsa gösterir ya tabi makinadan makinaya da farkediyor ama bizimki de aynen böyle çekiyor. Kızımdayken özel muayenesi yoktu özel hastanedeydi onda da hep verirdi, bir sürü resmi var böyle renkli 🤭

Eklentiler

• DD8681EB-7D06-4BC5-9903-146420229492.jpeg
    DD8681EB-7D06-4BC5-9903-146420229492.jpeg
    70,7 KB · Görüntüleme: 53
  • DB2BDA4E-D3F5-477B-9B1C-6D7A41FF4438.jpeg
    DB2BDA4E-D3F5-477B-9B1C-6D7A41FF4438.jpeg
    102,2 KB · Görüntüleme: 56
  • AD203785-37C2-4A84-8F5A-6C696DF2C561.jpeg
    AD203785-37C2-4A84-8F5A-6C696DF2C561.jpeg
    122,7 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar olaya gelin 😁 Yarın köfte yapmayı düşünüyordum. Eşim kayınvalideme söylemiş ve olay karıştı 😦 🙄 Hamileler çiğ ete dokunamazmış🤯 Şaka mı bu? Ben 9 ay boyunca çiğ ete dokunmayacak mıyım?
Eşimi tembihlemiş, yarın köfteyi eşim yoğuracakmış. Hatta istersem kayınvalideme de götürebilirmişim. Yarım kilo kıymadan bahsediyoruz yahu 😅 Bunun için işten gelmesini beklemem gerekiyor. Şaka gibi.
Öyle deyim var ama ben eldiven giyiyorum

Tabi ki hayır 🤣🙈sen bizim attığınız ultrason fotolarını görmedin mi işte biz bebekleri öyle görüyoruz.🤣
Kız ne bileyim ben 😂 sakaryada yaşıyorum bütün arkadaşlarım farklı hastanelerde farklı doktorlara gittik hepsine veriyorlardı, dedim burada böyleyse büyük şehirlerde ohooo🤭😂

Üç gündür aşırı kasık ağrısı batma var iyi dusunuyum iyi olsun diyorum ağlama kirişlerin geliyo geçen senede kürtaj oldum kalbi durdu Rabbim biliyor üç aydır idrar yolu enfeksiyonu idrar kesesi sarkması aylardır yatıyorum inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız günlerimiz bı dolsaydi kadın doğuma hemen gitcektim inşallah sizin bebeğe de benimkini dede bişi olmaz çok korundumda oğlumun okulundan geldi
C vitamini alıyor musunuz?
Bol bol meyve ve ıhlamur tüketin çok geçmiş olsun 💐

Aslında bebek büyüdükçe daha net oluyor renkli ultrason, ama yüne de her kontrolde hem siyah beyaz hem de renkli gösterip iki türlü de foto veriyor 😊 ama arkadaşınki erkek olduğu için net görünmüş 🤭 yoksa bana da gördüm dedi ama kızlarda da ilk haftalar erkek bebeklerde gibi çıkıntı olurmuş, işte o bazen küçük bir pipi olmasına rağmen kızla karıştırılırmış. Ondan emin olamıyorlar 😑

Varsa gösterir ya tabi makinadan makinaya da farkediyor ama bizimki de aynen böyle çekiyor. Kızımdayken özel muayenesi yoktu özel hastanedeydi onda da hep verirdi, bir sürü resmi var böyle renkli 🤭
Bu 4d oluyo heralde çok net bizim dr.da 3d varmış. Kızlarımda 3d de yoktu buna şükür😂

Geçmiş olsun çok ve korkmayın lütfen, ilk gebeliğimde pandemiden kontrollere zor giderdik ve çok korkuyordum. Doktorum korkma ne sana ne de bebeğe biriey olmaz dedi hele şimdi aşı durumları var. İyi bakın kendinize çabuk iyileşin

Back