- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.981
Valla benim gözüme bile girdi maşallahBenim doktor sordu önce parti yapacakmısınız diye bende parti istemiyorum dedim . O zaman söylüyorum pipi var dedi . Şuan 13. Haftadayım aslında erken ama gözüme soktu pipisini dedi :)
Canım erken merkenBenim doktor sordu önce parti yapacakmısınız diye bende parti istemiyorum dedim . O zaman söylüyorum pipi var dedi . Şuan 13. Haftadayım aslında erken ama gözüme soktu pipisini dedi :)
Oğluşum bana çok tanıdık geldi.Senin bebek doğduğu zaman " oğluşum" diye sever artık. Kız olursa da " annem " diye sever
O potansiyeli gordum
Ben de şimdi başladım karın şişliğine iyi geliyormuş diye ama bildiğin rakı kokusuemzirirken de çok işe yarıyomuş alışsak iyi olacak
İstanbuldaysan görüntüleme merkezlerinde vardır. Doktoruna sor demeyeceğimAngara da çok uzak yahu geceden yola çıksam ancak sabaha varırım
Yani bilemedimO zaman izin veriyor mu bu kayınvalideler
Edirnedeyim hayırlısıyla bi gidem de şu dr a siyah beyaza da okeyim bi göremedim bebemi yahuİstanbuldaysan görüntüleme merkezlerinde vardır. Doktoruna sor demeyeceğim
Senin doktor malum :)
Orda da vardır emin ol :) googleye yaz çıkarEdirnedeyim hayırlısıyla bi gidem de şu dr a siyah beyaza da okeyim bi göremedim bebemi yahu
Tabi ki hayırBenim ilkinde de bunda da her kontrolde 4D bakıp foto veriyor, heryerde öyle değilmi ki
Üç gündür aşırı kasık ağrısı batma var iyi dusunuyum iyi olsun diyorum ağlama kirişlerin geliyo geçen senede kürtaj oldum kalbi durdu Rabbim biliyor üç aydır idrar yolu enfeksiyonu idrar kesesi sarkması aylardır yatıyorum inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız günlerimiz bı dolsaydi kadın doğuma hemen gitcektim inşallah sizin bebeğe de benimkini dede bişi olmaz çok korundumda oğlumun okulundan geldiMerhaba çok geçmiş olsun. Covidmisiniz galiba bende covidim bebek için endişeleniyorum.
Aslında bebek büyüdükçe daha net oluyor renkli ultrason, ama yüne de her kontrolde hem siyah beyaz hem de renkli gösterip iki türlü de foto veriyorEe madem veriyor cinsiyet netleşmesi gerek miyor mu Senin de? Yoksa netleşti mi?
Yok canim bunu doktor genelde detaylıda veriyor diye hatırlıyorum.
Ben kimsenin attığını görmedim hiç
Varsa gösterir ya tabi makinadan makinaya da farkediyor ama bizimki de aynen böyle çekiyor. Kızımdayken özel muayenesi yoktu özel hastanedeydi onda da hep verirdi, bir sürü resmi var böyle renkliValla ben 1 kez gittim o da vajinal bakıldı ve normaldi renkli ultrasonu da varmış ama daha göremedik haftaya görcez bakalım ama her renkli 4 D değil galiba bu bildiğin foto çekmiş
Öyle deyim var ama ben eldiven giyiyorumKızlar olaya gelinYarın köfte yapmayı düşünüyordum. Eşim kayınvalideme söylemiş ve olay karıştı Hamileler çiğ ete dokunamazmış Şaka mı bu? Ben 9 ay boyunca çiğ ete dokunmayacak mıyım?
Eşimi tembihlemiş, yarın köfteyi eşim yoğuracakmış. Hatta istersem kayınvalideme de götürebilirmişim. Yarım kilo kıymadan bahsediyoruz yahuBunun için işten gelmesini beklemem gerekiyor. Şaka gibi.
Kız ne bileyim benTabi ki hayırsen bizim attığınız ultrason fotolarını görmedin mi işte biz bebekleri öyle görüyoruz.
C vitamini alıyor musunuz?Üç gündür aşırı kasık ağrısı batma var iyi dusunuyum iyi olsun diyorum ağlama kirişlerin geliyo geçen senede kürtaj oldum kalbi durdu Rabbim biliyor üç aydır idrar yolu enfeksiyonu idrar kesesi sarkması aylardır yatıyorum inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız günlerimiz bı dolsaydi kadın doğuma hemen gitcektim inşallah sizin bebeğe de benimkini dede bişi olmaz çok korundumda oğlumun okulundan geldi
Bu 4d oluyo heralde çok net bizim dr.da 3d varmış. Kızlarımda 3d de yoktu buna şükürAslında bebek büyüdükçe daha net oluyor renkli ultrason, ama yüne de her kontrolde hem siyah beyaz hem de renkli gösterip iki türlü de foto veriyorama arkadaşınki erkek olduğu için net görünmüş yoksa bana da gördüm dedi ama kızlarda da ilk haftalar erkek bebeklerde gibi çıkıntı olurmuş, işte o bazen küçük bir pipi olmasına rağmen kızla karıştırılırmış. Ondan emin olamıyorlar
Varsa gösterir ya tabi makinadan makinaya da farkediyor ama bizimki de aynen böyle çekiyor. Kızımdayken özel muayenesi yoktu özel hastanedeydi onda da hep verirdi, bir sürü resmi var böyle renkli
Geçmiş olsun çok ve korkmayın lütfen, ilk gebeliğimde pandemiden kontrollere zor giderdik ve çok korkuyordum. Doktorum korkma ne sana ne de bebeğe biriey olmaz dedi hele şimdi aşı durumları var. İyi bakın kendinize çabuk iyileşinÜç gündür aşırı kasık ağrısı batma var iyi dusunuyum iyi olsun diyorum ağlama kirişlerin geliyo geçen senede kürtaj oldum kalbi durdu Rabbim biliyor üç aydır idrar yolu enfeksiyonu idrar kesesi sarkması aylardır yatıyorum inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız günlerimiz bı dolsaydi kadın doğuma hemen gitcektim inşallah sizin bebeğe de benimkini dede bişi olmaz çok korundumda oğlumun okulundan geldi
Yeni moda bunlar 10 yıl sonra canlı canlı izlerşer artıkBu 4d oluyo heralde çok net bizim dr.da 3d varmış. Kızlarımda 3d de yoktu buna şükür
Çok sağolasın canımGeçmiş olsun çok ve korkmayın lütfen, ilk gebeliğimde pandemiden kontrollere zor giderdik ve çok korkuyordum. Doktorum korkma ne sana ne de bebeğe biriey olmaz dedi hele şimdi aşı durumları var. İyi bakın kendinize çabuk iyileşin
Bu 4 boyutlu benimki biraz çeviriyor ultrasonu ona, sonra normal bakıyor. Herkese öyle yapmıyorlar mı kiBu hangi sevıyeymıs
Madem böyle de gözüküyor
Doktorlar neden net cinsiyet icin bakmıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?