- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.961
Senin bebek doğduğu zaman " oğluşum" diye sever artık. Kız olursa da " annem " diye severGerçekten ne istediklerini anlamak çok zorOnlara oturmaya gittiğimizde yüz kere ne istediğimi soruyor. Hadi hamileyim diye zorluyor, tamam. Çıkarken de “sakın eğilme, oğlum buraya gel hemen, gelinimin ayakkabılarını giydir” diyor. Kendisini çok severim ama bazen bunaltmıyor da değil
Doktorumuz cok güzel resimler veriyor ya :)Ne kadar net her sey
Bu hangi sevıyeymısDoktorumuz cok güzel resimler veriyor ya :)
Hakkaten böyle gördükte biz mi inanmadık dimi amaBu hangi sevıyeymıs
Madem böyle de gözüküyor
Doktorlar neden net cinsiyet icin bakmıyor ki
Benimki bu tarz konuştuğundaBana da artık fazla gezmeyin dikkat edin filan dediler yanlış anlama ah kızım bak hamile değilken hiç bişey dedik mi ama şimdi yolda filan ne olur ne olmaz dedi. Bende hamile değilken tek tek saymışsınız gittiğimiz yerleri onu da duydum ben hıhı tamam olur gezmeyiz dedimbana çok ses çıkaramıyorlar biraz müsade etsem ohooo ama çok bunaltıcı benden çıkmaz ev işi yemek filan yaparmış söylesem 9 ay kalır ♀ Allahım yazarken bile bi boğulma hissi geldi
Aynen öyle. Şuan en kesin cinsiyet arkadasınkiHakkaten böyle gördükte biz mi inanmadık dimi ama
Haftaya benimkide kısmetse bu kadar olacak hangi hastane dr bu bende gidecemBuda bizim bebişimizin resmi :)
Haftaya benimkide kısmetse bu kadar olacak hangi hastane dr bu bende gidecemHatta forumca gidelim indirim yapsın
Hiç anlamıyorlar ya hadi kalpleri kırılmasın diye dinliyorum filan ama öyle alakasız konuşuyorlar ki tahammül seviyem azalıyorBenimki bu tarz konuştuğunda
" ya tamam sen düşünme bunları, biz hallederiz " diyorum
Düşün " ya tamam" dememe rağmen yorum yapmak ıstıuor
Bence doktora git belki yatis verir sana uygun damardan antibotik başlar oksijen verirler serum takarlar belki sırtını falan dinler bi git de hangi Asamadasin bakalim oyle nefes darlığı ile cam pencere acmayla olmaz kadın doğum doktoruna konsultasyon atarlar belkiBen sade yirmigundur günlük bir portakal ili yaşıyorum başka hiçbiri yiyimiyorum bir haftadır korono onunda kestim nefes zor alıyorum dakka başı baygınlık
Ay benim midem de buBenim midem bi taraftan bulanıyor diğer taraftan kazınıyor
Masallah ne güzel yiyorsun ben 3 ana ogun yatarken de bi bardak süt okadarSabah kahvaltı yapıyorum okulda teneffüste küçük bir sandviç daha yiyorum başka bir teneffüste muz vs yiyorum. Öğlen yemek yiyorum. Eve gelince bir ara öğün daha sonra akşam yemeği yemekten sonra çerez atıştırmalık falan ve kapanışyazarken bile çok
Giremedim canım kusura bakma geç olduAyy teşekkür ederimYapıştırmayı sen mi çıkardın, doktormu çıkarıyor
Ben her öğlen yulaf yiyorum yemeklerden tiksindiğim için, 3-4 yemek kaşığını sütle pişirip çatalla ezdiğim muzu biraz da kuru üzümü içine atıyorum, koyulaşınca altını kapatıyorum, içine bir tarlı kaşığı fıstık ezmesi biraz da hindistan cevizi serpince muhteşem oluyoYulafı nasıl yiyorsun acaba ben bir türlü sevemedim tadınıİçine muz falan eklesem oda kabızlık yapar zaten bilemedim
Benim ilkinde de bunda da her kontrolde 4D bakıp foto veriyor, heryerde öyle değilmi kiNetten baktim 4 boyutlu ultrason
Ankara doktor çigdem güler canım :) güler klinikHaftaya benimkide kısmetse bu kadar olacak hangi hastane dr bu bende gidecemHatta forumca gidelim indirim yapsın
Ee madem veriyor cinsiyet netleşmesi gerek miyor mu Senin de? Yoksa netleşti mi?Benim ilkinde de bunda da her kontrolde 4D bakıp foto veriyor, heryerde öyle değilmi ki
Teşekkür ederim canımİvit bellihayırlı olsun
Valla ben 1 kez gittim o da vajinal bakıldı ve normaldi renkli ultrasonu da varmış ama daha göremedik haftaya görcez bakalım ama her renkli 4 D değil galiba bu bildiğin foto çekmişBenim ilkinde de bunda da her kontrolde 4D bakıp foto veriyor, heryerde öyle değilmi ki
Benim doktor sordu önce parti yapacakmısınız diye bende parti istemiyorum dedim . O zaman söylüyorum pipi var dedi . Şuan 13. Haftadayım aslında erken ama gözüme soktu pipisini dedi :)Bu hangi sevıyeymıs
Madem böyle de gözüküyor
Doktorlar neden net cinsiyet icin bakmıyor ki
Angara da çok uzak yahu geceden yola çıksam ancak sabaha varırımAnkara doktor çigdem güler canım :) güler klinik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?