Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Senin bebek doğduğu zaman " oğluşum" diye sever artık. Kız olursa da " annem " diye sever
O potansiyeli gordum

Benimki bu tarz konuştuğunda
" ya tamam sen düşünme bunları, biz hallederiz " diyorum

Düşün " ya tamam" dememe rağmen yorum yapmak ıstıuor

Benimki bu tarz konuştuğunda
" ya tamam sen düşünme bunları, biz hallederiz " diyorum

Düşün " ya tamam" dememe rağmen yorum yapmak ıstıuor
Hiç anlamıyorlar ya hadi kalpleri kırılmasın diye dinliyorum filan ama öyle alakasız konuşuyorlar ki tahammül seviyem azalıyor

Ben sade yirmigundur günlük bir portakal ili yaşıyorum başka hiçbiri yiyimiyorum bir haftadır korono onunda kestim nefes zor alıyorum dakka başı baygınlık
Bence doktora git belki yatis verir sana uygun damardan antibotik başlar oksijen verirler serum takarlar belki sırtını falan dinler bi git de hangi Asamadasin bakalim oyle nefes darlığı ile cam pencere acmayla olmaz kadın doğum doktoruna konsultasyon atarlar belki
Benim midem bi taraftan bulanıyor diğer taraftan kazınıyor
Ay benim midem de bu

Ama benim bi de tükürükle derdim var mide bulantimin asil sebebi bu 16 haftadan sonra azalır dediler ama bilmiyorum artık

hic değilse koku hassasiyeti gitti çocuğumu sevebiliyorum oğlum erkek gibi kokuyordu
Masallah ne güzel yiyorsun ben 3 ana ogun yatarken de bi bardak süt okadar

Ayy teşekkür ederim Yapıştırmayı sen mi çıkardın, doktormu çıkarıyor
Giremedim canım kusura bakma geç oldu kendisi gidiyo sen anlamıyorsun bile.
Yulafı nasıl yiyorsun acaba ben bir türlü sevemedim tadını İçine muz falan eklesem oda kabızlık yapar zaten bilemedim
Ben her öğlen yulaf yiyorum yemeklerden tiksindiğim için, 3-4 yemek kaşığını sütle pişirip çatalla ezdiğim muzu biraz da kuru üzümü içine atıyorum, koyulaşınca altını kapatıyorum, içine bir tarlı kaşığı fıstık ezmesi biraz da hindistan cevizi serpince muhteşem oluyo

Benim ilkinde de bunda da her kontrolde 4D bakıp foto veriyor, heryerde öyle değilmi ki
Ee madem veriyor cinsiyet netleşmesi gerek miyor mu Senin de? Yoksa netleşti mi?
Yok canim bunu doktor genelde detaylıda veriyor diye hatırlıyorum.

Ben kimsenin attığını görmedim hiç

Benim ilkinde de bunda da her kontrolde 4D bakıp foto veriyor, heryerde öyle değilmi ki
Valla ben 1 kez gittim o da vajinal bakıldı ve normaldi renkli ultrasonu da varmış ama daha göremedik haftaya görcez bakalım ama her renkli 4 D değil galiba bu bildiğin foto çekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…