- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.841
Güzel ama çok kısa buda. Bide uzaninca iyice kısalır155 TL gecelik sabahlık
JENİKA Kadın Lohusa Sabahlıklı 2
JENİKA Kadın Lohusa Sabahlıklı 2'li Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir tane daha uzun ekledim altinaGüzel ama çok kısa buda. Bide uzaninca iyice kısalırtabi benim boyum 174 onun etkisi var illa uzun istiyorum
Ben bu fotoda erkek denecek bişey görmedim valla. Ama ultrasonda alttan bakıp net gördüyse bilmem.Merhaba herkese. Ben 11+3'te doktora gitmiştim ve %90 erkek demişti. Ama kadın doğumcu bir arkadaşım "belli olmaz o kadar" dedi ve ultrason görüntüsünden en fazla %60 derim dedi.
Sizden de bir fikir alsam, az bir şeyler almıştım içime sinmedi böyle oluncaEki Görüntüle 2987532
Bunu fenomenler giydi ondanBu gecelik nasıl bu fiyat olur biri açıklasın. Altin iplikle mi dikmişler
Magic Form 72108 Kendinden Brode Desenli Tek Gecelik - Ekru Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Magic Form 72108 Kendinden Brode Desenli Tek Gecelik - Ekru yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay çok cahilim bilemedimBunu fenomenler giydi ondan
Biz onları geçerizNiye kimse Haziran annelerine bakmamış onların bizden fazladır kesin bir ara baktığım da bizden baya ilerdeydiler.
Ya öyle deme benim de migdem bulanıyor ama yemek yiyince bulantı geçiyor.Bende midesi bulananlara özeniyorum insan saat başı acıkır mı yaa öyle böyle değil sanki midem deliniyor geçende misafirliğe gittim midem guruldadı insanların içinde utandım valla dicekler burada yiyecek diye aç gelmiş
Bünyem de her yediğini yağa ödeme çevirme meraklısı olunca dr.un kontroldeki tepkisi ne olacak hiç bilmiyorum zaten cins bişey
Loğusa pijama takımı almıştım ilk gebeliğimde ekru renk ama hastaneye bile götürmedim yanımda ben dantelli süslü şeyle darlanıyorum daha basit bir gecelikle durdum hastanede öyle foto çekimi falan da yaptırmayınca gerek duymadım sadece mevlütlerde giydim yeni gibi duruyor hala ama bu kez coronadan mevlütte okutmam heralde giymeme gerek bile kalmaz. Basit 1-2 gecelik almayı planlıyorum yeter bana.
Bende önceden bulantıdan yiyodum şimdi kazıntıdan. Ömrümde mango yemedim tv de gördüm nasıl canım çekti sipariş verdim geldi bişeye de benzemiyomuş tadı şimdi de pastırma kemiriyorumYa öyle deme benim de migdem bulanıyor ama yemek yiyince bulantı geçiyor.Sürekli yeme halinde olmak durumunda kalıyorum.
Heh işte benim beğendiklerim den biri buyduBu gecelik nasıl bu fiyat olur biri açıklasın. Altin iplikle mi dikmişler
Magic Form 72108 Kendinden Brode Desenli Tek Gecelik - Ekru Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Magic Form 72108 Kendinden Brode Desenli Tek Gecelik - Ekru yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben onu da duydum daha önce de yazdım.Esimin is yerindeki arkadaşına 20.haftaya kadar erkek demişler. Sonra yok bu kız demişler.Erkek görünüyor erkeğe benziyor bu cümleleri kastetmiyorum. Benim dediğim %90 erkek ifadesini Doktorlar kolay kolay kurmuyor.yoksa değişen çok fazla kişi var. Benim çok barizdi ekranda iki bacak arası duruyordu doktor demese de anlamıştım ben
Evet yazmayıp işaretleyip kaçanlar varbizim kız oranı çoğalmışyukarda sanırım başka kişilerde oy kullanıyor çoğu tanımadık
Valla bunu sormadım. Allah biliyor ya 11+3 erkek deyince canım sıkıldığından bunu bile sormadım. Sonra gittiğimde 13+4 olmuştu bacak arasi boş dedi .ama bu kız olduğunu göstermez.haftaya gideceğim 17 olacak .yine inanmayacagimNeye göre erkek demişti acaba banada 11+5 te söyledi banada.
Benim arkadaşımın da kız .doğum tarihi bizimle hemen hemen aynıbizim kız oranı çoğalmışyukarda sanırım başka kişilerde oy kullanıyor çoğu tanımadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?