Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende midesi bulananlara özeniyorum insan saat başı acıkır mı yaa öyle böyle değil sanki midem deliniyor geçende misafirliğe gittim midem guruldadı insanların içinde utandım valla dicekler burada yiyecek diye aç gelmiş
Bünyem de her yediğini yağa ödeme çevirme meraklısı olunca dr.un kontroldeki tepkisi ne olacak hiç bilmiyorum zaten cins bişey

Loğusa pijama takımı almıştım ilk gebeliğimde ekru renk ama hastaneye bile götürmedim yanımda ben dantelli süslü şeyle darlanıyorum daha basit bir gecelikle durdum hastanede öyle foto çekimi falan da yaptırmayınca gerek duymadım sadece mevlütlerde giydim yeni gibi duruyor hala ama bu kez coronadan mevlütte okutmam heralde giymeme gerek bile kalmaz. Basit 1-2 gecelik almayı planlıyorum yeter bana.

Ben bu fotoda erkek denecek bişey görmedim valla. Ama ultrasonda alttan bakıp net gördüyse bilmem.

Ya öyle deme benim de migdem bulanıyor ama yemek yiyince bulantı geçiyor. Sürekli yeme halinde olmak durumunda kalıyorum.

Ya öyle deme benim de migdem bulanıyor ama yemek yiyince bulantı geçiyor. Sürekli yeme halinde olmak durumunda kalıyorum.
Bende önceden bulantıdan yiyodum şimdi kazıntıdan. Ömrümde mango yemedim tv de gördüm nasıl canım çekti sipariş verdim geldi bişeye de benzemiyomuş tadı şimdi de pastırma kemiriyorum

Ye tatlıyı ye ekşiyi olayı yok bende valla ordan da bir tahminde bulunamıyorum ne bulsa yer mi insan yiyorum yani

Eltim çok uzakta oturuyor normalde hiç gelmez buralara tatilde gelcem diyo ille görcek beni bakalım kilo almış mıyım cinsiyet ne falan

Haziran annelerine baktım hepsi yeni yeni kesinleşiyor yahu ben mi yanlış anladım bizim daha yolumuz çok uzun

bizim kız oranı çoğalmış yukarda sanırım başka kişilerde oy kullanıyor çoğu tanımadık

Ben onu da duydum daha önce de yazdım.Esimin is yerindeki arkadaşına 20.haftaya kadar erkek demişler. Sonra yok bu kız demişler.
1 arkadaşım da çok erkek istiyor .1 kızı var .diyorlar ki 2.si erkek çok mutlu oluyor .Alışverişini yapıyorlar. Bir doğuyor kız. Olabilir yani .

Neye göre erkek demişti acaba banada 11+5 te söyledi banada.
Valla bunu sormadım. Allah biliyor ya 11+3 erkek deyince canım sıkıldığından bunu bile sormadım. Sonra gittiğimde 13+4 olmuştu bacak arasi boş dedi .ama bu kız olduğunu göstermez.haftaya gideceğim 17 olacak .yine inanmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…