Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya kıyamam demekki bebeğin 6yılda bir geldiğini sandı çocuğum. Akıllı bıdık

Ben olsam uyarırdım herkesin içinde
Doğum yapmışım zaten canim burnumda bir de kimseyi çekemezdim valla

İnşallah sorun çıkmaz. Sağlıklı sıhhatli doğsun hepsi.
Gen tarama testi falan yaptırdın mı?

Ya kıyamam demekki bebeğin 6yılda bir geldiğini sandı çocuğum. Akıllı bıdık
Kendi 6 yaşında ya ondan dolayı.
Yanı kardeşim doğunca 6 yaşına gelınce onu da sevindir demek istiyor

Oldu canim
Benim canımı siz verdiniz zaten
Sürekli cocuk yapıp bakıcam

Hem evlenince herkes köşesine çekiliyor nankör insanlık

Banam hep derdi elimden tutup cennete mi gotureceksiniz

aynen oğlumda hızla kilo almaya başlayınca bazıları etiketiyle kaldı bazılarınıda 1 kez giyebildi kıyafete vereceğimiz parayla bez, kaliteli krem yağ vs. alırız..

Bez dedin de aklıma getirdin. Valla ben şimdiden başlayacağım bez stoklamaya. En azından bir anda alınca ağır gelmesin. Çok pahalandı çok..

Sorma yonca dedikten sonra dadandım oraya Allahım bendeki bu heves neyin nesi anlamıyorum.
Ama olsun benimde 2. Bende hevesliyim

Hoş ben evlenmeden önce 5 çocuk yaparım diyen biriydim ülkemiz ve hayat şartları beni 2de bıraktırma ak çocuk sevdasını ama aile olmak çoğalmak güzel şey

Eşim kocaman bir konak yaptırıp maaile damat torun tombalak birlikte yaşayacağımız bir hayat için çalışıyormuş
Masum.. Ben babamın koynundan ayrılmışım onun kızı kalırdı sanki

Eşim kocaman bir konak yaptırıp maaile damat torun tombalak birlikte yaşayacağımız bir hayat için çalışıyormuş
Masum.. Ben babamın koynundan ayrılmışım onun kızı kalırdı sanki
Yalan yok
Ben de çocuklara birer ev verip aynı binada oturmayı dusunuyorum

Senin üzüldüğünü hissetmiştir bende ilk kızımda şimdi hatırlamıyorum sebebini ama bişeye çok üzülmüştüm 2-3 gün hiç kıpırdama hissetmemiştim hemde 8 aylık falandı baya korkmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…