Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim ki edepsiz ondan bacaklar acıktı ama bencede erken bana sorarsan. Hani doğru olabilir ama yanıltabilir. Bide kız olunca tam emin olamıyorlar.

Benm idrarim da cok koyu ama bebek erkek inanmiyorum bunlara

45 kromozomlu mu? Bunu nasıl öğrenebiliriz ki? Genetik testle mi? Yani ya biz de 45 kromozomuysak? Kusura bakmayın ilk defa duydum çok şaşırdım. Bir belirtisi var mı?
Hayır hiç bir belirtisi yok benm 4 kaybim oldu ilk 3 tanesi de sebebini bilmiyoduk olabilir dendi ama hep 6 haftadan sonra ilerlemedi o yüzden de genetiğe gönderdiler bizi ozel çok pahalıydı o zaman bu test icin egitim ve arastirma hastanesinde yapildi benden ve eşimden kan aldılar Bn de pıhtılaşma ya ve kromozum a bakıldı onun tek kromzoma bakıldı 3 ay sonra sonuç çıktı 45 kromozom ve yapışık gen taşıdığını öğrendik yani allah onu öyle yaratmış tedavisi yok dendi 13. I geni 14. U genin üzerine yapıştığı için 45 kromlu diyorlar aslında yok olan bi gen yok ortada sadece yanlış yere yapışmış o yüzden benm gebeliklerim hep ölü gebelikle sonlanmis normal yolla sağlıklı bi gebelik elde etmek mümkün yüzde 20 bu ihtimal ama tüp bebeklere yüzde 20 dendi çünkü pgt yöntemi yapılacağı için normal bi tüp bebekten farklı olarak embiryolari genetiğe gönderip sağlam i seçip veriyorlar ama sağlam gelme şansı işte yüzde 20 di ben normal yolla kaldım çok şükür şuan hiç bir sknti yok çok zor günlerdi benm için tabiki sizde olcak diye bisey yok kalbini ferah tutun

Çok geçmiş olsun bende ilk kez duydum. Sağlıkla kucağınıza alın insaallah. Çok sevindim bu kadar sıkıntı sonrasi herseyin yolunda olmasına

Neyse artık geçti diyelim. Hiçbir şekilde akraba vs haber vermeyin bence. Mesela ben eşimle gideceğim doğuma. Normal yada sezeryan olsun annem bile olmayacak çünkü farkında olmadan stres yaptırıyorlar. Kendileri de o anda duygusal oluyor. Doğumda aklı başında bir kişi lazım. Eş dışında en fazla yakın bir dost olabilir o da yardımcı olabilecek bilgiye sahipse. :)

Ben kesin gibi konusucam kiz diyorum umarim gonlunden gecen olur
Bir oğlum var birde kızım olsun çok isterim :) teşekkür ederim yorumun için haftaya gösterirse net öğrenirim inşaAllah.. fetal dna yaptırdık orada da çıkıyormuş galiba, sağlık olsun tabiki ama insan çok merak ediyor alışveriş yapmak istiyor :)

Ya çok güzel açıklamışsınız çok teşekkür ederim Hiç bilmiyoruz bunları, keşke evlenmeden önce bu testler zorunlu olsa da nasıl ilerleyeceğimizi bilsek. Sonuçta 4 kaybınız olmuş, şu an da normal hamile kalmışsınız ne güzel Ama belki başka bir çift tüp bebeğe giderdi. Kayıp yaşamak çok zor

İlkse biraz daha beklemen gerekiyor ama az kaldı Benim 3. Biraz biraz hissediyorum minik minik.

45 kromozomlu mu? Bunu nasıl öğrenebiliriz ki? Genetik testle mi? Yani ya biz de 45 kromozomuysak? Kusura bakmayın ilk defa duydum çok şaşırdım. Bir belirtisi var mı?
Ben de tüp bebek düşündüğümüz için yaptırmıştım. Araştırma hastanesi tıbbi genetik bölümünden randevu alıp kan pıhtılaşması için trombofili paneline ve eş ve anne adayının karyotip analizine bakıyorlar. Karyotipte kromozomlar da sıkıntı varsa çıkıyor. Ömür boyu geçerliliği olan bir belge veriyorlar değişme imkanı olmadığı için. Kendi pıhtılaşma sorunumu da bu testte öğrendim.

ABOWWWWWWWWWW şükredelim halimize o ne yaaaa

Çok geçmiş olsun bende ilk kez duydum. Sağlıkla kucağınıza alın insaallah. Çok sevindim bu kadar sıkıntı sonrasi herseyin yolunda olmasına
Aminnn inşallah çok teşekkür ederim hep birlikte sağlıkla alalım inşallah

Benim oglum kardesi dogdugunda 4 yasındaydı. Be kızımda inanılmaz aglayan bir bebekti. Bunu çöpe at diyip duruyodu Simdi deliriyolar birbirlerine

Hanımlar merhaba
Sabah kalktığımda wc ye giderken bebeğin olduğu yerde cız cız sancı girdi çıktı üç beş saniye tuvaletimi yapınca rahatladım afedersiniz büyük tuvaletimide
Sizde de oluyormu

Evet çok zor gerçekten allah kimseye yasatasin çaresiz olmak kadar zor bisey yokmuş tabiki herşey allahtan isyan etmiyorm dua herşeyin dermaniymis❤ bi oğlum var ona da genetik tarama yapıldı babada çıktığı için çok şükür onda boylr bi sknti yok bu inşallah sağ salim doğarsa bunada yapılacak 1 yaşından sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…