Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Eczaneyi aradim dediki ilaciniz bitmedenmi yazdirdiniz dedi bende evet bir tabeleti duryordu dedim ondan vermemisler dedi ,ama.bize bunu soylemediler ustune bide 95 tl verdik ilaca dedim ilac 85 tl bizde belki semtten dolayidir dedi allahim dolandirilmisiz resmen simdi sen yazinca dahada sinirlendim dolandircilgia oturmuslar yeminle yarin gidip yazdircam son 2 tane kaldi verirlermi acaba

Benim oğlan da anne bu bebek doğsun bir tane daha doğar sonra diyor. Bu zor du zaten Keşke 3 tane saydı diyor bir de beni öldürecek.
Bu sağlıkla gelsin
Allah diğerine sağlık versin.

Sonrasını da allah korusun dıyorum
Yeter bana
Bir çocuğun hamilelikten itibaren bakımı 6 yıl
Anca rahattım suan . Şimdi tekrar bi 6 yıl daha vereceğim.

Ve daha 1.sınıf var kızım zır cocuk degil ondan eminim. Doğacak olanı bilemem:))

maşallah vallahii ne kadar güzel sancıları bu kadar geç hissetmen ben daha 3 cm açıklıkta adet sancısı gibi kıvranmaya başlamıştım bide suni sancı taktılar 5 yada 6 cm di epidural istedim gerek yok 2 saate kadar doğurursun deselerde ben deliye döndüm sancıdan istedim yinede sabah 9 da girdim 15:15 de ancak doğurdum

Aslında benim öğrenciler çocuktan biraz büyük ama gözlemlerime göre böyle gibi Ben doktoruma her zaman güler yüzlü gidiyorum hatrını soruyorum o da çok güler yüzlü ve neşeli. Harika bir uyumunuz var. Dene bakalım haftaya ne olacak merak ettim. Ben genellikle herkese selam veririm, gülümsedim. Ne bilim benim yapım da böyle. Ama işte dediğin gibi herkes özel hayatında neler yaşıyor bilmiyoruz. Yine de özel hayat hiç bir zaman profesyonel hayata tasinmamali bana göre. Ama maalesef herkes bunu beceremiyor.

Canım eczacım yer önemli değil, hepimizin sisteminde bu ilaç aynı fıyattır dedi. Şikâyet edilsin dedi

Ayrıca ! Evet yazılan ilaç tarihi bitmeden tekrar alamıyorsun ben de yeni ogrendım.ama yazdırmadan
İstersen hergun al kime ne ? İlacın ücreti 85 ise 85 alınırmış.

Bu arada yazan doktor Gunnde 2 tane yazdıysa sistem onu hesaplıyormus
Onlar bitmeden vermiyormuş.

Sen günde 2 tane kullandıysan sorun değil yazdırdıgın zaman alırsın

Ben doktoruma 4 tane kullanıyorum dedim
2 kutu yazmış
Vallahi sevindim. Saglık ocagından bahsediyorum bu arada

2 kutuya 53 ₺ verdım
O halkından vazgeçme
Ve sağlık ocağı d vitaminini de bedava veriyor onu da işte

Kızlar sizin de ara da adet agrısı gibi agrılarınız olup geçiyor mı ben de oluyor da 10 dk falan geçiyor
benimde oluyor canım hatta uykudan uyandıracak kadar ağrıyor doktoruma sordum kanama ve başka bir şikayet olmadığı sürece sıkıntı yok rahmin büyüyor dedi muhtemelen seninkide aynı sebeptendir

Ben kendi doktoruma da gayet Güler yüzlü iyiyim enerjimiz uyuyor ama devlete gidince birazda fazla bekleyince otomatik bi gerilme geliyor nedense insanın üzerine aslında çok güleç yüzlü olduğum söylenir ama ne bilim bazen terse gidebiliyor bende merak ettim denicem gidince haber veririm

Bende sans yokki maalesef bacaklarini kapatmis asla gostermedi bebis tahminde bile bulunmadi pazartesi ozelde randevum var napip ne edip ogrenecegim hatta alabilrsem randevuyu cumaya alicam
canım senin usg resmini görmüştüm bence %90 kız çünkü bacak arası bariz boştu erkek olsa illaki gösteriyor çünkü 2. oğluma hamileyim ben

Doktor "burun kemiği gözlendi" dedi not alan asistanına. Ölçüm yapmadı.
Bana yapıldı da burun kemiğinden davn sendromlu olup olmadığına belli oluyomuş gayet iyi dedi davn sendromu3 görünmüyor dedi benm eşim 45 kromozomlu olduğu için engelli olma riski çok yüksek de o yüzden şuan 2 li sonunu bekliyorm bide o temiz çıksaydı tabi herşey allahtan

45 kromozomlu mu? Bunu nasıl öğrenebiliriz ki? Genetik testle mi? Yani ya biz de 45 kromozomuysak? Kusura bakmayın ilk defa duydum çok şaşırdım. Bir belirtisi var mı?

Oyle yapayim canim d vit var evde ama isterim yinede 2.kutu yazdircam insallah bu 2 kutu bitince bulantilarimizda birmis olur bi mucize olsun artik yemek yemek istuyorum soganli acili turşulu falan

Şu mesajımi tekrar ekleyim görmeyen varsa faydalansın
canım çok faydalı bilgiler olmuş özellikle ilk çocuğu olacak olanlara insan heveslenip çok şey alıyor ama gerçekten çoğunu kullanamıyor bile çünkü hediye de çok geliyor ve bebekler hemen büyüyüveriyor o yüzden ihtiyaç dahilinde almak en faydalısı

Bugün doktora gittim. İkili test sonucu ile ilgili olarak bence diğer verilere baktığımızda çok riskli görünmüyor dedi. Ben amniyosentez i belli bir yas üstüne önermek zorundayım o sebeple söyledim dedi. Ama bana sorarsan haftaya 4lu test yapalım yine için rahat etmezse Nifty yaptırırsın dedi. Ben de şimdilik Nifty den vazgeçtim.

Cinsiyet olarak sallama öksürme ve bilumum hareketlere rağmen bacağını açmadı. Elini kolunu salladı ama göstermedi. Ama doktor bugün %51den %60a çıktı. Ya bu şekilde yuzdelikleri ilk defa duyuyorum. Haftaya inşallah öğreniriz dedi.
fbtl ben anlamıyorum sana o kadar erken nasıl söyledi doktor bizim ki halen anlaşılmıyor.

Öyle valla pek çok şeyi kullanamadim inan. İnsan heveslenip alıyor. Çoğu kıyafeti sadece giydirip resmini çektim. Giyemeden büyüdü cocuk

Arkadaslar gebeliyin geriden gitmesi neden olur. Bende son adetime gore 14 hafta 4gunluk gebeyim. Ama doktor ultrasonda 12 hafta 5gun soyluyor. En basindan gebelik haftasi adetime gore uymuyor. Boyle durum yasayan varmi? Acaba sorun olurmu
canım geç döllenme olabilir doktorun bir açıklama yapmadımı böyle oldğunda eğer geç döllenmeyse adet tarihini biraz öne çekiyormuş doktorlar başıma gelmedi ama KK da okudukça öğrendim bende

Ama %60 iyi bir oran değil ki. Hiçbir şey görmese %50 söyler zaten

Öyle valla pek çok şeyi kullanamadim inan. İnsan heveslenip alıyor. Çoğu kıyafeti sadece giydirip resmini çektim. Giyemeden büyüdü cocuk
aynen oğlumda hızla kilo almaya başlayınca bazıları etiketiyle kaldı bazılarınıda 1 kez giyebildi kıyafete vereceğimiz parayla bez, kaliteli krem yağ vs. alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…