Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
fbtl sana kız olsun 2kiz1anne1bebek sana da erkek olsun diye dua ediyorum... aklımda siz kalmışsınız hep çünkü bende sizin gibiyim 2. çocuğum ama başka şansım yok yaşım 40 kesin ama kesin kızım olacak diye hissettim hep rüyalarımda da görüyordum eşimide hep böyle ikna ettim 2. çocuğu istemiyordu nipty testinde daha 10. cu haftada erkek deyince ben gerçekten şok oldum Allahın gücüne gitmesin sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum ama Allahın bildiğinide kuldan saklayamam neden nasıl kendimi bu kadar şartladım bimiyorum.. Birde instagramda falan BİR KIZI OLMALI İNSANIN .......... yok BİR OĞLU OLMALI İNSANIN ............. diye klipler çekiyorlar olmayanı özendiriyorlar sanırım onlardan da etkileniyor insan neyse canlarım gerçekten önce sağlık ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah benim olmadı sizin gönlünüzde ki olur inşallah

Çok teşekkür ederim. Ancak yaşayanın anlayacağı bir durum. Ve evet sürekli birseyler çıkıyor benim karşımada çok yorucu bir durum.

4.ay gelişim sürecinde bebeklerde solunumun başlamasıyla hıçkırık da başlarmış. Arada bir o tık diye atma hissi falan o olabilir

Hanımlar merhaba
Sabah kalktığımda wc ye giderken bebeğin olduğu yerde cız cız sancı girdi çıktı üç beş saniye tuvaletimi yapınca rahatladım afedersiniz büyük tuvaletimide
Sizde de oluyormu
Ara sora bana oluyor canım , büyüyor ya sanırım oyuzden

Arkadaslar gebeliyin geriden gitmesi neden olur. Bende son adetime gore 14 hafta 4gunluk gebeyim. Ama doktor ultrasonda 12 hafta 5gun soyluyor. En basindan gebelik haftasi adetime gore uymuyor. Boyle durum yasayan varmi? Acaba sorun olurmu
Gec dollenmedir üzülme
Aslnda ugrasmak istemiyorum 153 arayip kotu tavir grodugunde sikayet etsen o doktorla gayet guzel de ilgileniyolar ama diyorumki bosver ...
Şikayet edilmiyor zaten dene istersen corona kapsamında hiç bir sağlıkçı hemşire bile şikayet edilemiyor bize çok kaba terbiyesiz davrandı yan gelip yatmış kan almak için bizi hiç kimse yokken bekletti düşün şikayet etmek istedim malesef edilemiyor
Aynen
14 haftalıkken her gün kıpırtı hissetmezsin cnm hatta büyükken de her gün hissetmezsin merak etme.

Bana da çok nadir kıpırdıyor gibi oluyor ama her gün değil 3. Olmasına rağmen ben bile emin olamıyorum. 4 ay dolunca net hissedersiniz.
Ya kizlar sormayın bir oncekini aşağı yukarı kaybettiğim haftafayim bu ani fırlama korku da olunca tam bu haftaya denk gelince ben tatli yiyince bariz bir iki sn kıpırtı hissediyordum iki gündür yok ağla ağla içim şişti inşallah rabbim korusun dua edin kızlar pazartesi dr a gittim olay sali gece oldu keşke pazartesi gitmeseydim şimdi giderdim sık ultrason a girmeyim diye gitmek de istemiyorum kafam allak bullak niye kıpırdamıyor bu çocuk ya özellikle twtli yiyorum yok psikolojik kasıyorum belki ondan

Kafanı eahatlat canım, daha hissetmek için bence çok erken ben 20. Haftaya kadar beklicem, bazılarının geçebiliyomuş bile korma merak etme hiç

Saçmalama Allah aşkına kötü şeyler de düşünme. Henüz küçükler her hareketi hissetmemiz imkansız. Bende kaç gündür hiç hareket hissetmedim. Bugün gittim her şey yolundaydı.

Kötüyü getirme aklına canım benim Allah a emanet bebişin, strese girme ki bebek de strese girmesin

Galiba bi yapıltırıcı gibi bişiymiş, kendi kendine düşüyomuş bende ocak annelerinin yalancısıyım, gece siz uyurken doğuranları izliyom
Aynen bende okuyorum bazen doğum hikayeleri sonrası fslsn baya eğlenceli bizi hayal ediyorum böyle konuşurken temmuzda artık bizde bol bol o sohbetleri yapacağız

Canim ayni durumdayız benim de yaşım 41 ilk çocuğum erkek kız diye deliriyorum. Üstelik şekerim var miyomum var. Bu çocuğu 3 sene bekledim Kız olmazsa çok üzülurum. Ben de hep rüyam da gördüm. Ben de senin gibi kendimi çok şartladim. Doktor halen yuzdelerle konuşuyor. Tabi erkek olursa da evladımız sevicez Allah'ın takdiri. Canin sağolsun. Artık bu durumda torunlardan kız bekliycrz

Aynen bende okuyorum bazen doğum hikayeleri sonrası fslsn baya eğlenceli bizi hayal ediyorum böyle konuşurken temmuzda artık bizde bol bol o sohbetleri yapacağız
Sorma yonca dedikten sonra dadandım oraya Allahım bendeki bu heves neyin nesi anlamıyorum.

Ay neden küsülsün? Bebek görmeye gidilen evde bile erkek misafir tedirgindir valla bizde. Oda değiştirmeye hazır oturur Başka oda varsa anne kalkar gider bebekle zaten genelde..
Hastane odasında da erkekler bir iki dakika hayırlı olsun der sonra kapının önünde takılırlar doğum yapan kadın rahat olsun diye..
Eşin de onunla birlikte çıksa yanlış falan anlaşılmazdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…