- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.621
Keyfi yerinde dönüyor sürekliNasıl bir yatıs yahu
fbtl seni de bizce kız diye diye heveslendiriyoruz ama çok istediğinden mi bize de öyle geliyor yoksa malum mu oluyor bende bilmiyorum. Ben erkek haberi almayı ne kadar istiyorsam senin de kız haberi almanı o kadar istiyorum valla.
Cinsiyet konusunda belli ki yaşanan olaylar olmuş böyle karar alınmış. Doğana kadar anneye bebeğe ve dr.a şiddet olmaması açısından heralde. Cinsiyet konusunda o derece manyaklar varsa dr.a da saldıracaktır yanlış görmüşsündür yada kesinse kürtaj yap gibisinden. Doğumdan sonrası dr.u pek bağlamıyor kendi paçasını kurtarmış oluyor.
Benim eşim ve aileler 3. de kız olsa asla tek bir laf söylemezler bende kızsa alın bunu istemem diyecek değilim elbette. O derece gözü dönmüş insanların eline düşen kadınlara yazık. Herşeyin hayırlısını istemek lazım. Ben istemediğim halde daha mercimek kadar yokken kıyamamışım da herşeyi oluşmuş küçük bir insan olmuş cinsiyeti gönlüme göre değil diye kıyacam tövbeler olsun ya
ilkinde 16. haftada hissettim bunda şu an çok hafif hissettim bir kaç kez gaz değildi bence bebeğin hareketiydiBiz hareketlerini ne zaman hissetmeye başlarız ya
Çok teşekkür ederim. Ancak yaşayanın anlayacağı bir durum. Ve evet sürekli birseyler çıkıyor benim karşımada çok yorucu bir durum.fbtl sana kız olsun 2kiz1anne1bebek sana da erkek olsun diye dua ediyorum... aklımda siz kalmışsınız hep çünkü bende sizin gibiyim 2. çocuğum ama başka şansım yok yaşım 40 kesin ama kesin kızım olacak diye hissettim hep rüyalarımda da görüyordum eşimide hep böyle ikna ettim 2. çocuğu istemiyordu nipty testinde daha 10. cu haftada erkek deyince ben gerçekten şok oldum Allahın gücüne gitmesin sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum ama Allahın bildiğinide kuldan saklayamam neden nasıl kendimi bu kadar şartladım bimiyorum.. Birde instagramda falan BİR KIZI OLMALI İNSANIN .......... yok BİR OĞLU OLMALI İNSANIN ............. diye klipler çekiyorlar olmayanı özendiriyorlar sanırım onlardan da etkileniyor insan neyse canlarım gerçekten önce sağlık ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah benim olmadı sizin gönlünüzde ki olur inşallah
Ara sora bana oluyor canım , büyüyor ya sanırım oyuzdenHanımlar merhaba
Sabah kalktığımda wc ye giderken bebeğin olduğu yerde cız cız sancı girdi çıktı üç beş saniye tuvaletimi yapınca rahatladım afedersiniz büyük tuvaletimide
Sizde de oluyormu
Gec dollenmedir üzülmeArkadaslar gebeliyin geriden gitmesi neden olur. Bende son adetime gore 14 hafta 4gunluk gebeyim. Ama doktor ultrasonda 12 hafta 5gun soyluyor. En basindan gebelik haftasi adetime gore uymuyor. Boyle durum yasayan varmi? Acaba sorun olurmu
Şikayet edilmiyor zaten dene istersen corona kapsamında hiç bir sağlıkçı hemşire bile şikayet edilemiyor bize çok kaba terbiyesiz davrandı yan gelip yatmış kan almak için bizi hiç kimse yokken bekletti düşün şikayet etmek istedim malesef edilemiyorAslnda ugrasmak istemiyorum 153 arayip kotu tavir grodugunde sikayet etsen o doktorla gayet guzel de ilgileniyolar ama diyorumki bosver ...
AynenBurda bi arkadaş yazmıştı pandemiden dolayı şikayet edilemiyor o yüzden hemşiresine kadar şımardılar diye kesinlikle çok doğru olduğunu şu yazdığınla daha iyi anlıyorum. Kendi yakınları olsa hemen araya sıkıştırırlar o hasta kayıttakiler filan insan yerine koymuyolar. Gerçi yine 5 parmağın 5i bir değil ama geçen sağlıkocağında kan verme sırasındayım bi doktor odasından çıktı yaşlıca bişey bi yakınıda kan verecekmiş hemşireye söyledi sonra bana döndü sıradamısınız diye evet dedim yakınına sırayı bekle kan ver gel dedi odasına girdi diğer hemşire hemen aldı o doktorun yakınını başka odaya götürüp kanı aldı yaranacak ya doktora. Artık tüm hastane çalışanları doktorlardan daha havalı olmuş durumda neredeyse
14 haftalıkken her gün kıpırtı hissetmezsin cnm hatta büyükken de her gün hissetmezsin merak etme.
Bir şey olacağını sanmıyorum canım. Kese içinde baya korunaklı durumda bebekler. Zaten hareketlerini hissetmek için daha çok erken minicikler. İçin rahat etmiyorsa bi doktora gidip bak bebişine ama bence hiçbir şey olmamıştır
Ya kizlar sormayın bir oncekini aşağı yukarı kaybettiğim haftafayim bu ani fırlama korku da olunca tam bu haftaya denk gelince ben tatli yiyince bariz bir iki sn kıpırtı hissediyordum iki gündür yok ağla ağla içim şişti inşallah rabbim korusun dua edin kızlar pazartesi dr a gittim olay sali gece oldu keşke pazartesi gitmeseydim şimdi giderdim sık ultrason a girmeyim diye gitmek de istemiyorum kafam allak bullak niye kıpırdamıyor bu çocuk ya özellikle twtli yiyorum yok psikolojik kasıyorum belki ondanBana da çok nadir kıpırdıyor gibi oluyor ama her gün değil 3. Olmasına rağmen ben bile emin olamıyorum. 4 ay dolunca net hissedersiniz.
Kafanı eahatlat canım, daha hissetmek için bence çok erken ben 20. Haftaya kadar beklicem, bazılarının geçebiliyomuş bileKizlar iki gece önce ben ani bir gürültü ile korkup yataktan iki sn de fırlayıp kapıya koştum kanama falan olmadı ama tatlı falan yiyince az da olsa anlık kıpırtı olurdu iki gündür hiç olmadı.. Bi sey olur mu korkunca kizlar ya çok tedirginim???
Sanırım kızlara bir türlü emin olunmuyor anlamadımBenim ki edepsiz ondanbacaklar acıktı ama bencede erken bana sorarsan. Hani doğru olabilir ama yanıltabilir. Bide kız olunca tam emin olamıyorlar.
Buna katılıyorum. Kızımda 13. Haftada erkek demişti dr sonra kız dediSanırım kızlara bir türlü emin olunmuyor anlamadım
Saçmalama Allah aşkına kötü şeyler de düşünme. Henüz küçükler her hareketi hissetmemiz imkansız. Bende kaç gündür hiç hareket hissetmedim. Bugün gittim her şey yolundaydı.Gec dollenmedir üzülme
Şikayet edilmiyor zaten dene istersen corona kapsamında hiç bir sağlıkçı hemşire bile şikayet edilemiyor bize çok kaba terbiyesiz davrandı yan gelip yatmış kan almak için bizi hiç kimse yokken bekletti düşün şikayet etmek istedim malesef edilemiyor
Aynen
Ya kizlar sormayın bir oncekini aşağı yukarı kaybettiğim haftafayim bu ani fırlama korku da olunca tam bu haftaya denk gelince ben tatli yiyince bariz bir iki sn kıpırtı hissediyordum iki gündür yok ağla ağla içim şişti inşallah rabbim korusun dua edin kızlar pazartesi dr a gittim olay sali gece oldu keşke pazartesi gitmeseydim şimdi giderdim sık ultrason a girmeyim diye gitmek de istemiyorum kafam allak bullak niye kıpırdamıyor bu çocuk ya özellikle twtli yiyorum yok psikolojik kasıyorum belki ondan
Erkek deyip sonradan kız çıksa üzülmemBuna katılıyorum. Kızımda 13. Haftada erkek demişti dr sonra kız dediDegişiyor bakalım hayırlısı olsun
Yani çok anlamsızAma %60 iyi bir oran değil ki. Hiçbir şey görmese %50 söyler zaten
İnşallah öyledirAra sora bana oluyor canım , büyüyor ya sanırım oyuzden
Bende cok sevinmistim cunku oglum varErkek deyip sonradan kız çıksa üzülmem
Kötüyü getirme aklına canım benim Allah a emanet bebişin, strese girme ki bebek de strese girmesinGec dollenmedir üzülme
Şikayet edilmiyor zaten dene istersen corona kapsamında hiç bir sağlıkçı hemşire bile şikayet edilemiyor bize çok kaba terbiyesiz davrandı yan gelip yatmış kan almak için bizi hiç kimse yokken bekletti düşün şikayet etmek istedim malesef edilemiyor
Aynen
Ya kizlar sormayın bir oncekini aşağı yukarı kaybettiğim haftafayim bu ani fırlama korku da olunca tam bu haftaya denk gelince ben tatli yiyince bariz bir iki sn kıpırtı hissediyordum iki gündür yok ağla ağla içim şişti inşallah rabbim korusun dua edin kızlar pazartesi dr a gittim olay sali gece oldu keşke pazartesi gitmeseydim şimdi giderdim sık ultrason a girmeyim diye gitmek de istemiyorum kafam allak bullak niye kıpırdamıyor bu çocuk ya özellikle twtli yiyorum yok psikolojik kasıyorum belki ondan
Aynen bende okuyorum bazenGaliba bi yapıltırıcı gibi bişiymiş, kendi kendine düşüyomuşbende ocak annelerinin yalancısıyım, gece siz uyurken doğuranları izliyom
Canim ayni durumdayız benim de yaşım 41 ilk çocuğum erkek kız diye deliriyorum. Üstelik şekerim var miyomum var. Bu çocuğu 3 sene bekledimfbtl sana kız olsun 2kiz1anne1bebek sana da erkek olsun diye dua ediyorum... aklımda siz kalmışsınız hep çünkü bende sizin gibiyim 2. çocuğum ama başka şansım yok yaşım 40 kesin ama kesin kızım olacak diye hissettim hep rüyalarımda da görüyordum eşimide hep böyle ikna ettim 2. çocuğu istemiyordu nipty testinde daha 10. cu haftada erkek deyince ben gerçekten şok oldum Allahın gücüne gitmesin sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum ama Allahın bildiğinide kuldan saklayamam neden nasıl kendimi bu kadar şartladım bimiyorum.. Birde instagramda falan BİR KIZI OLMALI İNSANIN .......... yok BİR OĞLU OLMALI İNSANIN ............. diye klipler çekiyorlar olmayanı özendiriyorlar sanırım onlardan da etkileniyor insan neyse canlarım gerçekten önce sağlık ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah benim olmadı sizin gönlünüzde ki olur inşallah
Sorma yonca dedikten sonra dadandım orayaAynen bende okuyorum bazendoğum hikayeleri sonrası fslsn baya eğlenceli bizi hayal ediyorum böyle konuşurken temmuzda artık bizde bol bol o sohbetleri yapacağız
ay gerçekten öyleee yaşımız gençti cahildik herhalde bide aramızda 1 yaş var arkadaş gibiyiz ama ailede sorun var o cahil genç çocuk hadi kayınvalidemin uyarması gerekirdi wc ye gidicem altım da hiç birşey yok çocuk emziricem odada yani inanılmazdı eşimde ozamanlar küserler diye birşey diyemedi gerçekten çok saçma ve ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?