Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok bende yapıştırma yapıldığınj biliyorum, doğumdan sonra bi bi sprey yazmışlar ocak ayı annelerinde rahatlatıyomuş belki sizde kullanmışsınıdr Kaç gün sıkıntı çekmiştin , normal hayatına dönmek nekadarını almıştı yani

Şu mesajımi tekrar ekleyim görmeyen varsa faydalansın

Evet Amniyosentez kesin sonuç ama az da olsa düşük riski var. Ben genetik için kan gönderimi yaptım. Genetik testler yüzde 99, Amniyosentez yüzde 100 deniyor.

Olabilir. Hak geçmesin yaparım ben buna da. Erkek de olsa yaparım zaten. Aklıma takılır sonra

Ama hastane odası süslemeyi düşünmüyorum. Son haftalar heves eder miyim sizlerden görüp bilmem
hastanede doğum ücreti konuşurken oda süslemesi de ekliyor kimisi. ya medicapark ne güzeldi izmirdeki. paket sistem doğum+doğum anı ve sonrası foto çekimi albüm+ oda süsleme ve ikramlar.. çok güzeldi ya o konfor 3500tlye sudan ucuzmuş şimdi düşününce. 2016da çifte doğurmak varmış hey gidi hey :)))

Yarın kimlerin kontolü var
Benim yarın değil de cuma günü kontrolüm var.. En son geçen hafta ikili test ultrasonda sağ eli görünmemişti rüyalarıma falan giriyor inşallah bu sefer görürüz endişeliyim hem gitmrk istiyorum hem gidipte kötü birşey duymaktan korkuyorum

Stres yapma canım Allahın izni ile gorursun insallah

Vallahi cnm ben diyodumki gorsem dayanamam abartmis gbi olmym ama gordum dedimki hani nereyi kestiler agrisi olmasa okdr iyi bisi yani yapistrma ben hic yatip kalmadim oyle ilk gun bile rutin hayt gbi bebegmle ilgilendm ettim sonra evde yemek kaldr topla yaptim ben oyle hasta gibi yatamam kisiden kisiye degisir yani ablam sezeryandan ckti misal ablacm kalk gez nolur diyorum bugun gez aglaya aglaya gez gerekirse ama yarina biseyn kalmycak gezersen diyorum ablam narkozdan ve acidan bana diyoki Allahsizmisin sen git basimdan kalkmam bagiriyo o kalkmam diyo ben israrla kaldrma pesindeym odadan kovdu beni git kalkmiycam kaldrmak isteyene dusman oluyodu ve bu yuzden daha gec iylesti ben normal hayata adapte oldum hemen ama tabi fevri harektler etmeden kendimi incitmeden :) bak sezeryan olursan beni hatrla ilk gununde hafif agrn bile olsa abart ve agri kesici igne iste surekli ve igne etkisi ile hep gez zaten narkoz atmak icin kahve ic diyolar bol bol uyku muyku kalmiyo hastanedeyken hic yatmaz gezersen eve cokta biseyn kalmaz .. dip not olsn sezeryanda wc oturup kalkmak piskolojk olrak cok zor aci yok ama korkuyorsn bisi olucak diye o konuda cok zorlandim birde dikis iylesme surecinde hep sivi beslen elinden geldikce kabiz yapacak seyler yeme ben komposto cok ictm kati beslenmedm afedrsn ama tuvalete asiri rahat ciktigim icin zorlanmadm ama kabiz olursan normaldede sezeryandada sknti olur

evet canım ben de soracaktım gttin mi tekrar diye. cuma günü kontrolü olanlar için heyecanlı azıcık da stresli olacak..kendini sıkma ben güzel haberlerle geleceğini düşünüyorum. Rabbim korusun bebelerimizi. güzel mubarek gün hürmetine güzel güzel geçsin muayenemiz.

Cuma benimde kontrolüm var. Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin

Kizlar birde ilk defa bu haftada bas popo gobek olcumu ayri ayri yapildi benim ilk defa oyle bi usg kagidi aldm 14+4 gr mi bile yaziyodu 95 gram fazla degilmi haftasina gore aslnda bebek haftasylada uyumlu anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…