- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.401
Farkettim giriyosun ama yazmıyosun ara sıra listeye bakıyorumİyiyim canım sağol hatırladığın için mutlu oldumHatta bugün iyi ilk günüm diyebilirim günlerdir serumlarla ayaktaydım çorba dışında ilk defa yemek yedim çok mutluyum o yüzden
Sen nasılsın? Sizleri okuyup takip ediyorum ama yazmaya bile halim yoktu enerjim çok düşüktü..
Duş alırken fln , iyi geliyomuş sanırım dkişlere, araştırıp ilerde onu alıyım diyorumHayır hiç duymadım. Ama bir krem var iz için kullanılıyor
Ee doğuma kadar devam mi edecekmiş yoksaSağol canım, evet bu enfeksiyon beni çok zorladı süreklide tekrar edince her gecem acilde bitti resmen
İlkte kanama oldu ya korkuyorumCanım bu normal ama.
Doktor veriyor zaten canim:)Duş alırken fln , iyi geliyomuş sanırım dkişlere, araştırıp ilerde onu alıyım diyorumİlla kullanan olur belki söylerlr
O kremide ozman sana sorarım kalmasın istiyom iz
Toparlanır toparlanmaz aranızdayımFarkettim giriyosun ama yazmıyosun ara sıra listeye bakıyorumaman aman iyi oldaaaa dikkat et
Beni bizi bildiğin gibi burda zaman öldürüyoruz
İyi olduğunda sende katıl
Bende sans yokki maalesef bacaklarini kapatmis asla gostermedi bebisSen net görürsün bence haftanda iyi. Ben 17 yi bekleyeceğim gitmek için.
Canım ben 35 yaşındayım o testi yaptırmayacağız biz. 3 ve 4 yaptıracağız.35 yaş üstü hamilelere sorum var:
İkili testte yaş riskinin yüksek çıkması ama genel olarak diğer risklerin düşük çıkması bir anlam ifade ediyor mu? Yaştan dolayı korkmalı miyiz yoksa genel sonuca bakıp rahatlaması mı?
Yaş riskim150 çıktı.
Ama genel sonuç kağıtta: düşük risk olarak geçiyor.
Genetik test yaptıracak maddi gücüm yok açıkcasi ve amniyosentezi de riskli olduğu için istemiyorum. Ama kafam pek karışık.
Allahın izni ile birşey olmaz inşallah endişelenme.İlkte kanama oldu ya korkuyorum
Dikis kendiliginden gidiyor almak diye birsey yok doktor kendisi krem veriyor ama ne oldugunu hatirlamiyorm ben dus lamaya korkmustm sonra bi baktm orda boyle jel gbi seffaf poset gbi bi tabaka var korumasi icin yapistrmslar dus aldkca eriyor ondna snra suda degse zarari olmuyor zatenDuş alırken fln , iyi geliyomuş sanırım dkişlere, araştırıp ilerde onu alıyım diyorumİlla kullanan olur belki söylerlr
O kremide ozman sana sorarım kalmasın istiyom iz
İffetli maşaallahBende sans yokki maalesef bacaklarini kapatmis asla gostermedi bebistahminde bile bulunmadi pazartesi ozelde randevum var napip ne edip ogrenecegim hatta alabilrsem randevuyu cumaya alicam
Kültür temiz çıktı antibiyotik falan kullanmadım o yüzden. Tekli şaselerden kullandım 4kere onlar iyi geldi umarım tekrarlamaz artık, doktorum bol su iç dedi ancak bulantılardan içemediğim içinde tekrarlamış olabilirEe doğuma kadar devam mi edecekmiş yoksa
Yoksa ilaçla geçiyor mu?
İns ins canımAllahın izni ile birşey olmaz inşallah endişelenme.
Ahh şu bulantılarKültür temiz çıktı antibiyotik falan kullanmadım o yüzden. Tekli şaselerden kullandım 4kere onlar iyi geldi umarım tekrarlamaz artık, doktorum bol su iç dedi ancak bulantılardan içemediğim içinde tekrarlamış olabilir
Bana doktorum en az 2.5 litre içmek zorundasın dedi bideAhh şu bulantılar
Su cok önemli ama ben de bugün 2 bardak içtim sadece
1 bardak daha içer günü bitiririm heralde
" sanki" si fazla canim:)Bana doktorum en az 2.5 litre içmek zorundasın dedi bidesu içtikçe midem bulanıyor sanki
Doğru söylüyosun" sanki" si fazla canim:)
Bulandiriyor zaten
Öfff bir an önce doğsalar da kurtulsak :))Doğru söylüyosunBen su içmeden önce bir kaç leblebi atıyorum ağzıma, sonra su içiyorum doktorumda öyle tavsiye etti. Yani böyle daha çekilebilir oluyor diyebilirim
Ayy evet ya hele benim yok enfeksiyon yok diş ağrısı nelerle uğraştım şu iki aydaÖfff bir an önce doğsalar da kurtulsak :))
Bitmiyor kadının çilesi
annemede yapıştırma yapmışlardı yapışkanı çıkartmaya gtmişt diye hatırlıyorumDoktor veriyor zaten canim:)
Bu arada dikişlerin alındığını hatırlamıyorum
Eriyen iple dikilmiş olabilir benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?