Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Farkettim giriyosun ama yazmıyosun ara sıra listeye bakıyorum aman aman iyi oldaaaa dikkat et
Beni bizi bildiğin gibi burda zaman öldürüyoruz
İyi olduğunda sende katıl

Hayır hiç duymadım. Ama bir krem var iz için kullanılıyor
Duş alırken fln , iyi geliyomuş sanırım dkişlere, araştırıp ilerde onu alıyım diyorum İlla kullanan olur belki söylerlr
O kremide ozman sana sorarım kalmasın istiyom iz

Duş alırken fln , iyi geliyomuş sanırım dkişlere, araştırıp ilerde onu alıyım diyorum İlla kullanan olur belki söylerlr
Doktor veriyor zaten canim:)
Bu arada dikişlerin alındığını hatırlamıyorum
Eriyen iple dikilmiş olabilir benimki

Sen net görürsün bence haftanda iyi. Ben 17 yi bekleyeceğim gitmek için.
Bende sans yokki maalesef bacaklarini kapatmis asla gostermedi bebis tahminde bile bulunmadi pazartesi ozelde randevum var napip ne edip ogrenecegim hatta alabilrsem randevuyu cumaya alicam

Canım ben 35 yaşındayım o testi yaptırmayacağız biz. 3 ve 4 yaptıracağız.
Rabbime emanet sağlıklı olsunlar inşallah

Dikis kendiliginden gidiyor almak diye birsey yok doktor kendisi krem veriyor ama ne oldugunu hatirlamiyorm ben dus lamaya korkmustm sonra bi baktm orda boyle jel gbi seffaf poset gbi bi tabaka var korumasi icin yapistrmslar dus aldkca eriyor ondna snra suda degse zarari olmuyor zaten

Ee doğuma kadar devam mi edecekmiş yoksa
Yoksa ilaçla geçiyor mu?
Kültür temiz çıktı antibiyotik falan kullanmadım o yüzden. Tekli şaselerden kullandım 4kere onlar iyi geldi umarım tekrarlamaz artık, doktorum bol su iç dedi ancak bulantılardan içemediğim içinde tekrarlamış olabilir

Ahh şu bulantılar
Su cok önemli ama ben de bugün 2 bardak içtim sadece
1 bardak daha içer günü bitiririm heralde

Öfff bir an önce doğsalar da kurtulsak :))
Bitmiyor kadının çilesi
Ayy evet ya hele benim yok enfeksiyon yok diş ağrısı nelerle uğraştım şu iki ayda
Anneme bir daha öff bile demem neler çekmiş beni doğurana kadar şimdi şimdi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…