- 23 Ekim 2018
- 15.448
- 35.239
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.261
Bizim de öyle olacakKız olsa belliydi ama erkek olursa eşim koysun karismayacagim.
Merak ettimBizim hazır gibi iki cinsiyet içinde ama yazamıyorum tanıdık birileri olur diye
Sağlıkla gelirler inş biz Atilla düşünüyoruzKız için bir iki tane isim var kafamda,erkek icin hic bisey yok
O nasıl oluyor ?Ama anneannemde hep 5 kilo uzeri ve normal dogum yapmisumarim anneanneme cekmisimdir
Ben boyle dogurdum resmen Gule gule dogum yaptimhis yoktu ebe karnima bastirinca gidiklanmistim4cm de epidural olabilirdin aslında. O zaman doğum anı falan bir şey hissetmiyorsun
Bazılarında önce sancı başlıyor. Doğum anında suyu patlatılanlar bile var. Herkeste su önce gelmiyor. Ben de öyle duşumu falan aldım öyle gittim
Allah nasip ederse 6 aylik olana kadar söylemeyeceğim kimseye canımKızlar siz etrafınıza söylediniz mi gebeliği benim iki düşügüm var bu da tüp bebek 13 haftadayım korkuyorum söyleme intgrama falan atıyorlar ya ben atamam aklım çıkıyor bisey olur diye bazıları daha kese oluyor hemen atıyorlar benim ilk 3 ay çok zor geçti kanama falan sizin düşünceleriniz nedir
Benim çocuklar okulda söylemişler velilerden de duyanlar oldu birkaç yakın arkadaş akraba biliyor ama daha paylaşmadım nette valla ben acayip nazar alan bir insanım etrafımda kem gözlü dolu korkuyorumKızlar siz etrafınıza söylediniz mi gebeliği benim iki düşügüm var bu da tüp bebek 13 haftadayım korkuyorum söyleme intgrama falan atıyorlar ya ben atamam aklım çıkıyor bisey olur diye bazıları daha kese oluyor hemen atıyorlar benim ilk 3 ay çok zor geçti kanama falan sizin düşünceleriniz nedir
Çokta cici şeyler almışsın inşallah ileride giydirmek nasip olur senin daha ilk nasılsa yapıştır daha 1-2 tane ard ardaKiz icin olanlar kalksin
Benim yakın çevrem biliyor gizlemiyorum. Benim de iki kimyasalım var. İnstagrama da güzel bir foto atmak istiyorum ama sanırım anca 5-6 aylık olunca yapabilirimKızlar siz etrafınıza söylediniz mi gebeliği benim iki düşügüm var bu da tüp bebek 13 haftadayım korkuyorum söyleme intgrama falan atıyorlar ya ben atamam aklım çıkıyor bisey olur diye bazıları daha kese oluyor hemen atıyorlar benim ilk 3 ay çok zor geçti kanama falan sizin düşünceleriniz nedir
Kızlar siz etrafınıza söylediniz mi gebeliği benim iki düşügüm var bu da tüp bebek 13 haftadayım korkuyorum söyleme intgrama falan atıyorlar ya ben atamam aklım çıkıyor bisey olur diye bazıları daha kese oluyor hemen atıyorlar benim ilk 3 ay çok zor geçti kanama falan sizin düşünceleriniz nedir
Aile ve iki dostum dışında kimse bilmiyor. Bilmesine de gerek yok bence. 6 aylık olup az çok belli olduğunda yavaş yavaş gördükçe öğrenilir. Ki sizin durumdan dolayı hiç haber vermemeniz en iyisi.Kızlar siz etrafınıza söylediniz mi gebeliği benim iki düşügüm var bu da tüp bebek 13 haftadayım korkuyorum söyleme intgrama falan atıyorlar ya ben atamam aklım çıkıyor bisey olur diye bazıları daha kese oluyor hemen atıyorlar benim ilk 3 ay çok zor geçti kanama falan sizin düşünceleriniz nedir
Kız olursa çoktan belli ama erkek gibi görünüyor ve hiç düşünmedim.Doğuma kadar kafamda 50 kere doğuruyorum ben şimdi onu bir kenara bırakalım da isim düşündünüz mü isim
Ben senden de gerideyimBebiş nub a göre kıza benziyor ama dr kesin diyememiş ben hiç diyemem
Biriniz kız biriniz erkek demiş :) Bizim ilk bebişim olacağı için ikisi de olsa çok mutlu olurum. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için daha 1 ay var ama netleşince hemen haberdar edeceğimSadece bir his ama erkek hissettim saglıkla gelsin
Aman yok 1 tane daha yaparim 10 sene sonraÇokta cici şeyler almışsın inşallah ileride giydirmek nasip olur senin daha ilk nasılsa yapıştır daha 1-2 tane ard arda
Bende kapatmıştım ama kader açtıAman yok 1 tane daha yaparim 10 sene sonraoda insallah kiz olursa bu defteri kapatrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?