Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar siz etrafınıza söylediniz mi gebeliği benim iki düşügüm var bu da tüp bebek 13 haftadayım korkuyorum söyleme intgrama falan atıyorlar ya ben atamam aklım çıkıyor bisey olur diye bazıları daha kese oluyor hemen atıyorlar benim ilk 3 ay çok zor geçti kanama falan sizin düşünceleriniz nedir

Bazılarında önce sancı başlıyor. Doğum anında suyu patlatılanlar bile var. Herkeste su önce gelmiyor. Ben de öyle duşumu falan aldım öyle gittim

Benim doğumda patlattılar suyumu. Evde kasılmalar olurken duşumu aldım kaş bıyık aldım.
Hatta açılma çok ıkınma yok diye suni sancıyı verip son anda patlattılar suyu. Resmen sesini duydum şarıl şarıl

Allah nasip ederse 6 aylik olana kadar söylemeyeceğim kimseye canım

Benim çocuklar okulda söylemişler velilerden de duyanlar oldu birkaç yakın arkadaş akraba biliyor ama daha paylaşmadım nette valla ben acayip nazar alan bir insanım etrafımda kem gözlü dolu korkuyorum
Sevgililer gününde cinsiyeti kesin olarak öğrenirsem balon patlatıp yayınlıcam öyle öğrenecekler kem gözlülerin özel günleri burunlarından gelsin eheheheheh

Benim yakın çevrem biliyor gizlemiyorum. Benim de iki kimyasalım var. İnstagrama da güzel bir foto atmak istiyorum ama sanırım anca 5-6 aylık olunca yapabilirim

Ailelerimize söyledik. Yakın çevrenin de biraz haberi oldu onlar vasıtasıyla ama sosyal medyadan falan duyurmam ben.
Yapan yapsın da bana çok tuhaf ve yapay geliyor instagramdan kese, göbek paylaşmak falan..

Aile ve iki dostum dışında kimse bilmiyor. Bilmesine de gerek yok bence. 6 aylık olup az çok belli olduğunda yavaş yavaş gördükçe öğrenilir. Ki sizin durumdan dolayı hiç haber vermemeniz en iyisi.

Sözüm meclisten dışarı bazı kadınlar hamile kalmayı ve üremeyi bir başarı olarak görüyorlar fakat mahrem bir olayı paylaşma fikri bence yakışıksız bir olay. Siz de riske atmayın, haber verecekseniz de bir kaç ay daha bekleyin derim.

Ben senden de gerideyim Bebiş nub a göre kıza benziyor ama dr kesin diyememiş ben hiç diyemem

Sadece bir his ama erkek hissettim saglıkla gelsin
Biriniz kız biriniz erkek demiş :) Bizim ilk bebişim olacağı için ikisi de olsa çok mutlu olurum. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için daha 1 ay var ama netleşince hemen haberdar edeceğim Allahım hepiciğimiiizin bebişlerine sağlık sıhhat versin aminnnnnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…