- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 148
- 22
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.241
Ama anneannemde hep 5 kilo uzeri ve normal dogum yapmisBen genetiğin etkili olduğunu düşünüyorum. Maşallah ne güzelmiş kiloları ve 2.550 doğurdum sizin yarınız
Mesela annem beni doğururken önce suyu gelmiş. Benim 2 doğumda da önce suyum geldi.
5 kg mu aman yarabbiAma anneannemde hep 5 kilo uzeri ve normal dogum yapmisumarim anneanneme cekmisimdir
5 kilo üzeri ve normal doğum, ne dilediğine dikkat etAma anneannemde hep 5 kilo uzeri ve normal dogum yapmisumarim anneanneme cekmisimdir
Bende anneannemi gordugumde hep soyluyorum bunu5 kg mu aman yarabbi
Hayalimdeki doğumönce su gelince mecbur hastaneye gidiyorsun ve boş boş belkiyorsun sancı başlayacak da artacak da saatler geçiyor. Benim açılmam bile yoktu başta
İkisinde de doktor tam bebek gelirken patlattiBende önce su geliyo gibi falan dusunuyodum hep
Niye erkeğe mi döndüKiz olucak unuduyla aldigim pembe hersey çöpayirmaya basliyorum
5 kilo üzeri ve normal doğum, ne dilediğine dikkat et3-3,5 yeter bence. Doğumdan sonra hızlı kilo alıyorlar
Bunları yeni mi almıstınKiz olucak unuduyla aldigim pembe hersey çöpayirmaya basliyorum
AminKilosu onemli degil saglikli olsun dogumum normal olsun bana yeter
Kız ne ara aldın onlarıKiz olucak unuduyla aldigim pembe hersey çöpayirmaya basliyorum
Kız o 5 kg yu çıkarmak kolay mı kaporta dağılmasınAma anneannemde hep 5 kilo uzeri ve normal dogum yapmisumarim anneanneme cekmisimdir
Sakla artık 2.ciye böyle böyle 3.doguruyorum taa evlenmeden önce aldığım kız çocuk elbisesi duruyorKiz olucak unuduyla aldigim pembe hersey çöpayirmaya basliyorum
Kız olsa belliydi ama erkek olursa eşim koysun karismayacagim.Doğuma kadar kafamda 50 kere doğuruyorum ben şimdi onu bir kenara bırakalım da isim düşündünüz mü isim
Kız için bir iki tane isim var kafamda,erkek icin hic bisey yokDoğuma kadar kafamda 50 kere doğuruyorum ben şimdi onu bir kenara bırakalım da isim düşündünüz mü isim
3.5 doğdu benimkiler ona rağmen zor yaniKız o 5 kg yu çıkarmak kolay mı kaporta dağılmasın
Bizim hazır gibi iki cinsiyet içinde ama yazamıyorum tanıdık birileri olur diyeDoğuma kadar kafamda 50 kere doğuruyorum ben şimdi onu bir kenara bırakalım da isim düşündünüz mü isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?