• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet acıbademde alacağım aklımda, biraz zaman ilerlesin bunlar idare eder şimdilik dedim 🤷🏼‍♀️

Evett çok iyi anlıyorum. Umarım ihtiyaç olmaz ama çok çok gerekli.
Zaten izmirde nornovayı merkez alırsak can da medifema da egepol de aynı uzaklıklar. Üçünede git, doktor muayenesi olmasanda fiyat al görüş gez, en içine sinen yerde muayene olur devam edersin.

Kız bence 😍
Evet doğru söylüyorsun canım ben hepsine gideyim aklımda bide medikalpark var orayı da denicem 4 alternatifim var artık hangisi içimize sinerse belki gitmişken bebişide görürüm 🤭

Evet canım genel anestezi.

Aslında benim cok değişik normal doğum sancısı çektim 4 cm açıklık oldu
Adet sancısı bile daha fazla geldi bana düşün .
Ama sezeryana girdim. O andan korkuyorum
İçimden 50 cmlık insan çıkacaklar sonucta 😀
Aa acilmanda oluyormus merakımı mazur gör kendinmi sezeryan istedn yoksa o an mecburen oylemi gelisti ben iki serum sanci aldm ama 1 cm bile acilmadi 😂 doktor bile dalga geciyo artk bak sen normal yapamazsin inanmiyosan bendensin 3.4 gun kal ben sana sanci veririm ama sonun normal dogum olmaz..
Bende epidural oldum oglumu bunuda oyle istiyorum bisi hissetmedim onda. Zaten oglumu gosterdikten snra sakinlestirci verdiler uyumusum bi kalktm asansorun onundee asansoru bekliyorm 😬

İizin bellimi peki onun için ayrı bişi yapıyolarmı yada bişi diyomusun, ayyyy inşallah benimde öyle olur, normal doğum yine son zamana kadar düşüncemde var ama yapamam diye düşüyorun😀😀
Hayatımda hiç düşmemiş bir çocukluk yaşadım o derece korkardım hastaye gtmekden, cevremdeki butun herkesn hastanelik anısı vardır, ben oyuzdne çok sakin bir çocuktum😂 şimdi ameliyata giricek olmak beni tedirgin ediyo😂 ama öyle böyle bu çocuk bi şekilde çıkıcak💎😂
İzim %10 gbi kaldi desem yok gbi ikinci dogumda nasl olur bilmiyorum :) bu arada bende oyle dikis nedir serum nedir ilac nedir bilmeden buyudum resmen ameliyat hanede cok soguk tir tir titredim hep o ameliyat haneye inme hisside berbat ben aslanlarin arasinda ceylan gbi hissetmistim kendimi :D Ama tamda bu noktada doktorun ve ekibi cok onemli doktorum beni son derece rahatlatmaya calsti hatta korkunca hemsire basimi sevdi teselli verdi doguma odaklanmiyim diye muhabbet etti insAllah ayni sekilde dogum nasip olur Allahim ilk doktorumdan razi olsn smdi gitmis ama en az onun kadar iyi birini bulduguma inaniyorum ve ayni hastane 🤗 Hep dua ediyorum burdaki arkadaslarim icinde bende Allahim guzel dogum nasip etsin vicdanli merhametli insanlar elinde sıfır kötü anıyla bi nefeste dogursunlar insAllah saglicakla ❤️❤️❤️

Günaydın herkese, sabah sabah arkadaşımın iki oglandan sonra kız dedikleri partisi yapılan bebeğinin 22 haftada erkek olduğunu öğrendikleri haberi uyandım. 2de oğlu vardı Kocaeli'nde acibademe gidiyor. Dün ayrintilida belli olmuş kız diye doktor belki 10 kere söyledi diyor tabi pembe pembe hazırlıklar yapıldı şokta haklı olarak. Hemen arkasından gitmiş sonra başka hastaneye inanmamış oda kesin erkek demiş.
Ay inanmiyorum ya benimde 18 haftaya kadar kiz dediler snra erkek dediler ilkte en nefret ettigim sey kiz oldugunu defalarca soylemisse bacak arasini gormustur bacak arasi aciksa nasl pipisini sakladi bu haylaz oglan hadi benmki bacak acmiyodu doktorlar kiza benziyo diyip duruyodu...
Off bugun cinsiyet ogrenmeye gidicem soyle esim ben oglum ucumz ani kalsn diye balon patlatasim var ama yok vazgeciyorum hemen ya oyle degilse bosa sevinirsek snra degsiirse diye 40 tilki geciyo aklmdan

Aa acilmanda oluyormus merakımı mazur gör kendinmi sezeryan istedn yoksa o an mecburen oylemi gelisti ben iki serum sanci aldm ama 1 cm bile acilmadi 😂 doktor bile dalga geciyo artk bak sen normal yapamazsin inanmiyosan bendensin 3.4 gun kal ben sana sanci veririm ama sonun normal dogum olmaz..
Bende epidural oldum oglumu bunuda oyle istiyorum bisi hissetmedim onda. Zaten oglumu gosterdikten snra sakinlestirci verdiler uyumusum bi kalktm asansorun onundee asansoru bekliyorm 😬
Kendim ıstedım canim:)
Doktoruma açıklığa baktırmadım zaten.
Doğumda bakmış " bebeği vajinadan çıkarttım canavar gibi doğurur mussun dedi " korkuttuğumu soyledım.

O da aynen şöyle demişti " ben de sezeryan oldum merak etme " 😂

Gervekten 4 cm açıklığın sancısı adet sancısından bin kat azdı
Ama ben korktum
Bunun dozu artacaktı. Aslında ben sancıdan degil doğum anından korktum :KK53:

1 ocakta doktorum alacaktı işte
28 aralıkta kendi geldi
Normal doğum tarihi ise 13 olcakti

E c e E c e ilk hamileliğim de ki doktorum asla tartıya çıkartmaz kilo mu sormazdı. Bunun anne üzerinde stres yarattığını bebeğe de stresin her şeyden daha çok zarar verdiğini söylerdi. Bir de şöyle bir şey demişti. Bir daha bu 9 ay yaşanmayacak, keyfini çıkar, gece uyan ve kocanı frambuazlı dondurma almaya yolla ve lütfen bu konuyu stres yapma. Doğumdan sonra dikkat eder ve güzelce eski formuna kavuşursun ama bu 9 ayı stres ve hesap içinde geçirrsen asla bu günlerine tekrar kavuşamazsın.

Bence çok doğru💃
Bana bu doktoru bulun 😍 Ya benimki de pek laf etmiyor, 2-3 haftada bir gidiyorum, her gidişte o tartılma anı canımı sıkıyor 😫 Son gidişte “iki kilo almışsııııın” diyerek güldü. Dalga geçti galiba 😅 Bu arada 62 kilo hamile kaldım, şu an 64üm (boy 1.70). Ama ben kilo almaya çok müsait biriyim 🙄

Doğumda bakmış " bebeği vajinadan çıkarttım canavar gibi doğurur mussun dedi " korkuttuğumu soyledım.

Ama ben korktum

28 aralıkta kendi geldi
Benim ilk doğumu 10 saat kadar sürdü ama asla öyle öldüm bittim olmadi. Son 1 saat zordu doğum anı çok çok kolaydı. İkincide zaten evde çektim zor yetiştik hastaneye😅 dikiş yok 2.cide ilkinde 2 tane sadece oda rahat et diye attım dedi. 😂

Bu sefer çok korkuyorum ama istege bagli sezeryan bile olabilirim. Nedense gözümde büyüyor beklemek çünkü çok yorucu.

Maşallah çok net poz vermiş. Sonuclarda gayet iyi.icimden kız geçti ama bilemedim. Tamamen iç güdü anlamıyorum yani resimden.😅

Evet acıbademde alacağım aklımda, biraz zaman ilerlesin bunlar idare eder şimdilik dedim 🤷🏼‍♀️

Evett çok iyi anlıyorum. Umarım ihtiyaç olmaz ama çok çok gerekli.
Zaten izmirde nornovayı merkez alırsak can da medifema da egepol de aynı uzaklıklar. Üçünede git, doktor muayenesi olmasanda fiyat al görüş gez, en içine sinen yerde muayene olur devam edersin.

Kız bence 😍

İkiniz de kız dediniz, unutmayalım bunu <3<3 Sonuç çıkınca ayrıca sizi etiketleyeceğim :)

Ay inanmiyorum ya benimde 18 haftaya kadar kiz dediler snra erkek dediler ilkte en nefret ettigim sey kiz oldugunu defalarca soylemisse bacak arasini gormustur bacak arasi aciksa nasl pipisini sakladi bu haylaz oglan hadi benmki bacak acmiyodu doktorlar kiza benziyo diyip duruyodu...
Off bugun cinsiyet ogrenmeye gidicem soyle esim ben oglum ucumz ani kalsn diye balon patlatasim var ama yok vazgeciyorum hemen ya oyle degilse bosa sevinirsek snra degsiirse diye 40 tilki geciyo aklmdan
Sen net görürsün bence haftanda iyi. Ben 17 yi bekleyeceğim gitmek için.

aynen benim popo apse oldu ya korkuyorum artık bacaktan da popodan da :KK43:
Ah canım çok geçmiş olsun aynen bacak en kaslı yerlerden biri ama göbeği dinlendirmek için mecbur zaten bir süre sonra göbekten hiç varamayacağız mecburuz yani ben kola çok mecbur kalmadıkça vurmam ilk kola vuruldu uc gün kolumu kaldıramadım çok kötüydü

Benim ilk doğumu 10 saat kadar sürdü ama asla öyle öldüm bittim olmadi. Son 1 saat zordu doğum anı çok çok kolaydı. İkincide zaten evde çektim zor yetiştik hastaneye😅 dikiş yok 2.cide ilkinde 2 tane sadece oda rahat et diye attım dedi. 😂

Bu sefer çok korkuyorum ama istege bagli sezeryan bile olabilirim. Nedense gözümde büyüyor beklemek çünkü çok yorucu.
Yas ilerledikçe oluyor bu his galiba.
Bir de ben narkoz seviyorum :KK53:

Yas ilerledikçe oluyor bu his galiba.
Bir de ben narkoz seviyorum :KK53:
olabilir benim zor değildi ama bu sefer herşey hemen olsun bitsin istiyorum, normalden sonrasu güzel bide çok yürüyerek çıkmak vs. benim doktor kabul etmez bide 2 normalden sonra ama var aklımda😎

olabilir benim zor değildi ama bu sefer herşey hemen olsun bitsin istiyorum, normalden sonrasu güzel bide çok yürüyerek çıkmak vs. benim doktor kabul etmez bide 2 normalden sonra ama var aklımda😎
Hiç zorlanmadım sezeryandan sonra
İnşallah bu da öyle olur

Günaydın kızlar, iş yerinde o kadar yoğun ki hiç yazamıyorum ama hep takipteyim. Ben Temmuz sonu olduğum için çoğunuzdan geriden geliyorum ama paylaşayım sonuçlarımı. 2 gün önce gittik en son doktora 12+2ydi. Boncuğum başta uyuyordu doktor bi çikolata ye gel geri dedi, çikolata yiyince baktı fıkır fıkır hareket ediyor😍 Ense kalınığı 1,9 ölçtü. İkili sonuçlarımı da paylaşıyorum, bu testler var ya da yok demez ama riski düşük grubuna koymuş seni bu güzel bir şey dedi doktor. Cinsiyet bi tahminde bulunurum ama garanti olmaz dedi, söylemeyin o zaman dedik, bekleyeceğiz Şubat başına kadar🥲 Sizlerin tahmini varsa söyleyin ama ♥️ Hepinize çiçek gibi bir gün diliyorum, öpüyorum 😚
Ben senden de gerideyim☺️ Bebiş nub a göre kıza benziyor ama dr kesin diyememiş ben hiç diyemem😅

Ama ben korktum

28 aralıkta kendi geldi
4cm de epidural olabilirdin aslında. O zaman doğum anı falan bir şey hissetmiyorsun

Hanımlar Ben çok hastayım.
Eşim hasta oldu 3 gun falan bana geçti sonra.
Dunden beri kızım hasta.
Ben Dunden beri ağzıma birşey atmamışım midem almıyor. Ve ağzımın tadı yok.
Bebek şimdi benim yediklerim den mi besleniyor.
Çünki ben dunden beri yemedim birşey.
Balık koydum fırına belki yerim diye.
geçmiş olsun canım şuan bizim yediklerimizden beslenmiyor merak etme sendeki depoları kullanıyor halaa.. ama sen yine de yemeye çalış güçsüz ve halsizliğin artar en azından çorba tost haşlanmış patates gibi hafifi geçiştir..

Ben 2. Kızda kanguru almıştım diğeride küçük birinin elinden tutarım diğerini de kanguruda taşırım hesabı ama çocuk 4 kg doğunca benim bel sırt pert😂 1-2 kez ancak kullandım hele temmuz sıcağında hiç uğraşamam. Normalde de çok gezmem yalnız pek çıkmam ailece gezdiğimizde de arabasında yatsın.

Ben ikisinde de sezaryen oldum bebekler iri olduğu ve ben çok korktuğum için ikisinde de genel anestezi yapıldı ilkinde baya sancım vardı birkaç saat sonra extra ağrı kesici istedim öyle kendime geldim akşamına birşeyim kalmamıştı kendim kalktım bebeğime baktım,
ikincide ağrıyla uyanmak çok kötü belden mi uyuştursak dedim ama dr çok stres yapanlar kusanlar bayılanlar oluyor ben genel yapıyorum dedi hemşire de dedi hiç merak etme ben sana extra ağrı kesici yapcam gerçekten öyle mi yaptı yoksa şansıma mı bilmem ikincide hiçbirşeyim yoktu sadece hafif sızlama çok kolay atlattım.
İnşallah 3.de kolayca biter bu kez artık belden uyuşturmalı yapmaya başlamışlar zaten onun etkisi geçene kadar da acı hafiflemiş oluyor daha iyi yani hem bağlatacağım tüpleri hazır açılmışken.
Burada doğuma dr girmiyor ebeler hallediyor onlarda hiç iyi davranmıyorlar nst de sancı odasında yapılıyordu çok şahit oldum sıra sıra yataklar hepsinin altı çıplak birer hasta bezi tek başlarına kıvranıp duruyorlar bu çok itici ve korkunç. Özellikle dr.unuz normal doğumda hep yanınızda olacaksa sancıyı özel odanızda eşinizle çekecekseniz o zaman normali düşünün. Sezaryenin 1 hafta zahmeti var normal doğum hemen geçiyor ama dikişsiz olursa. Ben alttan dikiş olursa bir daha o işi bile yapamazdım çok huyluyumdur. Şimdi de karın dikişime hiç bakamam karından ultrasonla bakılırken dikişlere bastırıyorlar çok kötü oluyorum.

Back