Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sadece bir his ama erkek hissettim saglıkla gelsin

Bende normal dogum olsun istiyorum ilk oldugu icin hicbir fikrim yok ama sizce geneyikle alakasi varmi benm annem sezeryan hic aciasi olmamis ve hep iri dogmusuz ben 4.750 kardesim 4.500 digeride 4.000

Hiç zorlanmadım sezeryandan sonra
İnşallah bu da öyle olur
Bende sezaryen de hic zorlanmadım, normal dogumuda 2 saatte dogurdum ama ne dogum. Hamileligim boyunca bir kez dahi kusmayan ben dogurana kadar kustum Bi taraftan sancı bir taraftan kusmak Ama gel gör ki yine normal dogum yapmak istiyorum Sadistmiyim ben ya

Bende normal dogum olsun istiyorum ilk oldugu icin hicbir fikrim yok ama sizce geneyikle alakasi varmi benm annem sezeryan hic aciasi olmamis ve hep iri dogmusuz ben 4.750 kardesim 4.500 digeride 4.000
Ben genetiğin etkili olduğunu düşünüyorum. Maşallah ne güzelmiş kiloları ve 2.550 doğurdum sizin yarınız
Mesela annem beni doğururken önce suyu gelmiş. Benim 2 doğumda da önce suyum geldi.

Ben de gece yatmadan 1 tane içiyorum artık ama hafif rahatsız edici bir bulantı devam ediyor
Ben de bünye alışsın diye bıraktım
Kızımda kullanmadım
Onda da bulantılarım vardı
Ama bu kadar değildi sanki.
O yüzden denryecegım 1 hafta bünye alışsın artık

Ben genetiğin etkili olduğunu düşünüyorum. Maşallah ne güzelmiş kiloları ve 2.550 doğurdum sizin yarınız
Mesela annem beni doğururken önce suyu gelmiş. Benim 2 doğumda da önce suyum geldi.
Zaten su önce gelmiyor mu kız Sancılar daha sonra baslıyor. Benimde suyum gelmisti,kalktım bir de yıkandım paklandım oyle gittim hastaneye

Ben de bünye alışsın diye bıraktım
Kızımda kullanmadım
Onda da bulantılarım vardı
Ama bu kadar değildi sanki.
O yüzden denryecegım 1 hafta bünye alışsın artık
Ben de azaltarak bırakayım dedim işte. Ben de böyle düzenli kullanmamıştım hiç ama çok daha kötüydü bulantı zamanlarım. Artık ilaçtan mı bilmem bu daha rahat geçti

Çok özenirim ama yapamam

Bu arada bende 3 tane kocaman dövme var
Kaşta da 2 piercing, burunda 1 tane vardı
Öyle biriyim düşün. ama doktor ellemeden paniklerim

Zaten su önce gelmiyor mu kız Sancılar daha sonra baslıyor. Benimde suyum gelmisti,kalktım bir de yıkandım paklandım oyle gittim hastaneye
Bazılarında önce sancı başlıyor. Doğum anında suyu patlatılanlar bile var. Herkeste su önce gelmiyor. Ben de öyle duşumu falan aldım öyle gittim

Bence ilk doğumu olan herkes normali denemeli olmuyorsa sezaryene döner zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…