• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
15. Haftam bitmek uzere ama mide bulantilari hala devam ediyor napcam bilmiyorum

Bugün herkes fazla mide bulantısı yaşıyor nedense. Havalardan mı ne?
Benim de azalmıştı ama bu sabah zor bastırdım sandviçle falan. Üstüne yarım simit yedim o derece 🙄

Bulantı ilacı bir haftadır içmiyorum. İçsem mi diye düşündüm bir ara. Şimdilik sakin bir saat sonra acıkmaya başlarken sinyal verir..

Ben hap yutuyorum hala hic azalmadi kusmaktan bogazlarim tahris oluyor resmen
Bugün herkes fazla mide bulantısı yaşıyor nedense. Havalardan mı ne?
Benim de azalmıştı ama bu sabah zor bastırdım sandviçle falan. Üstüne yarım simit yedim o derece 🙄

Bulantı ilacı bir haftadır içmiyorum. İçsem mi diye düşündüm bir ara. Şimdilik sakin bir saat sonra acıkmaya başlarken sinyal verir..

Bende öle düşünüp rahatlatıyorum kendimi, drumla irtibat halindeyiz ama bitane çok bilgili bir drum daha var kalpatışı keseyi onla görmüştük onada gideceğim bugün yakın hem saolun rahatladım biraz
Benim kanamam oldu diğer gebeliklerde sonrasi kahverengi oldu. Doktor çok normal dedi 20 haftaya kadar sürdü.

Benim bulantılarım bitti diye sevinirken. Daha hassas bşr şekilde yeniden başladı. Dün 8 kere kustum artık içim dışıma çıktı 15. Haftadayız ama hala -4 kg dayım

Burda doktor çok önemli bence, doktorunu sevdiysen ve onun ilgisi alakası iyiyse hastane küçük de olsa falan gözün görmez. Mesela ben kızımda doğumu mu gece yaptım son ana kadar evimdeyim sancılarımı evimde çektim hastaneye git gel yaptım gün içinde bir iki kez gece doğdu ve sabah imza atıp evime gidicem dedim. Evet çok konforluydu evet her şey istediğim gibiydi ama hastane toplamda 10 12 saat geçirdim heralde dolayısıyla iş doktorda bitiyor bence.

Egepol de arkadaşım gece acil doğuma gitmişti nöbetçi doktor giriyordu. Yani oranın sistemi oymuş bayram gece vs gidildiğinde nöbetçi doktor kimse o, zaten söylüyolarmış sanırım. Çok çok küçük bir hastane aslında eskiden kötü bir methi vardı ama son yıllarını bilemiyorum. Sadece doğum ağırlıklı oldu belki iyileşmiştir fiyat baya yüksek çünkü.
Doktorum iyi ama irenbe de çok küçük toplasan 5 odası filan var sanırım ayrıca yeni doğan yoğunbakımı yok o yüzden fonksiyonlu bi hastaneye geçmek istiyorum.
Egepol ü öyle bilmiyodum ben gerçi bi arkadaşım orda planlı sezeryan diğeri normal doğum yaptı ama tabi kendi doktorumu yaptırdı nöbetçi doktor mu biliyorum tabi. Şimdilerde iyi diye okudum yorumları internette ama birebir gidenden dinlemedim tabi yakın zamanda birde dediğin gibi gereksiz pahalı gibi geldi hastaneye bakarsak

Evet resmimiz çok netti bizim sağlıkla gelsin tek. İki hafta önce yoğun kanamadan hastaneye yattım kanama durdu ama ultrasonda kanama alanı hala var yatarak dinleniyorum. Ama dünden beri koyu kahverengi akıntı gelmeye başladı fazlasıyla iyileşiyordur inşaAllah korkuyorum. Dr açık kırmızı olmadığı müddetçe korkma dedi😔 yinede takipte kal dedi ama korkuyorum.
Kahverengi akıntı geçtiğini gösterir stres yapma stres seni de bebeğini daha çok yorar allahin izniyle geçecek dua et bol bol
Ben de iki akşamdır kuruyemiş yiyorum bir kase. Yemezsem uyumaya yakın bulantı başlıyor. O uzun süre boş kalan mide sabah daha çok bulantı yapıyor..
Bende dün iki tane kakaolu süt içtim sabah güzel uyandim🙈🤣

Doktorum iyi ama irenbe de çok küçük toplasan 5 odası filan var sanırım ayrıca yeni doğan yoğunbakımı yok o yüzden fonksiyonlu bi hastaneye geçmek istiyorum.
Egepol ü öyle bilmiyodum ben gerçi bi arkadaşım orda planlı sezeryan diğeri normal doğum yaptı ama tabi kendi doktorumu yaptırdı nöbetçi doktor mu biliyorum tabi. Şimdilerde iyi diye okudum yorumları internette ama birebir gidenden dinlemedim tabi yakın zamanda birde dediğin gibi gereksiz pahalı gibi geldi hastaneye bakarsak
Yenidogan yoğun bakımı umarım gerekmez ama gerekli durumda çok önemli bence. Çünkü anne doğum yapmış oluyor bebeği başka hastaneye sevk ediyorlar. O anda neresi boşsa oraya üstelik. O psikolojiyle aynı yerde olmak isterim.

Çok saolun baya rahattlattı gruptakiler beni, ilk kanamam 12. Haftadaki aşırı çok olmuştu işyerinde bi anda oldu çok korkmuştum. Şimdi rahatladım herkese çok teşekkürler oğluşum sağlıcakla gelsin hepimizinki inş

Eklentiler

• A88AE0C4-8D63-4B71-9AFC-DB227A8B3E8F.jpeg
    A88AE0C4-8D63-4B71-9AFC-DB227A8B3E8F.jpeg
    215,9 KB · Görüntüleme: 79
Günaydın kızlar, iş yerinde o kadar yoğun ki hiç yazamıyorum ama hep takipteyim. Ben Temmuz sonu olduğum için çoğunuzdan geriden geliyorum ama paylaşayım sonuçlarımı. 2 gün önce gittik en son doktora 12+2ydi. Boncuğum başta uyuyordu doktor bi çikolata ye gel geri dedi, çikolata yiyince baktı fıkır fıkır hareket ediyor😍 Ense kalınığı 1,9 ölçtü. İkili sonuçlarımı da paylaşıyorum, bu testler var ya da yok demez ama riski düşük grubuna koymuş seni bu güzel bir şey dedi doktor. Cinsiyet bi tahminde bulunurum ama garanti olmaz dedi, söylemeyin o zaman dedik, bekleyeceğiz Şubat başına kadar🥲 Sizlerin tahmini varsa söyleyin ama ♥️ Hepinize çiçek gibi bir gün diliyorum, öpüyorum 😚

Eklentiler

• 7C68896A-D031-4E60-887C-E6F1AA446E41.jpeg
    7C68896A-D031-4E60-887C-E6F1AA446E41.jpeg
    143,9 KB · Görüntüleme: 77
  • 83234AD3-B310-41B2-BBC9-8E4B4D1C1BAB.jpeg
    83234AD3-B310-41B2-BBC9-8E4B4D1C1BAB.jpeg
    102,7 KB · Görüntüleme: 67
Yenidogan yoğun bakımı umarım gerekmez ama gerekli durumda çok önemli bence. Çünkü anne doğum yapmış oluyor bebeği başka hastaneye sevk ediyorlar. O anda neresi boşsa oraya üstelik. O psikolojiyle aynı yerde olmak isterim.
Aynen bende öyle düşündüm. Umarım hiç birimize gerek kalmaz ama elimizde şans varken yeni doğan yoğun bakımı olan yerde doğum yapmak daha makul her ihtimali düşünmek lazım bazen 2-3 saatlik bile olsa gerekebiliyor bari aynı hastanede olsun

Günaydın kızlar, iş yerinde o kadar yoğun ki hiç yazamıyorum ama hep takipteyim. Ben Temmuz sonu olduğum için çoğunuzdan geriden geliyorum ama paylaşayım sonuçlarımı. 2 gün önce gittik en son doktora 12+2ydi. Boncuğum başta uyuyordu doktor bi çikolata ye gel geri dedi, çikolata yiyince baktı fıkır fıkır hareket ediyor😍 Ense kalınığı 1,9 ölçtü. İkili sonuçlarımı da paylaşıyorum, bu testler var ya da yok demez ama riski düşük grubuna koymuş seni bu güzel bir şey dedi doktor. Cinsiyet bi tahminde bulunurum ama garanti olmaz dedi, söylemeyin o zaman dedik, bekleyeceğiz Şubat başına kadar🥲 Sizlerin tahmini varsa söyleyin ama ♥️ Hepinize çiçek gibi bir gün diliyorum, öpüyorum 😚
Maşallah çok net poz vermiş. Sonuclarda gayet iyi.icimden kız geçti ama bilemedim. Tamamen iç güdü anlamıyorum yani resimden.😅

Selam. Benim evde ergonomik kanguru var. İçine yenidoğan aparatı alsam kullanabilir miyim? İlk çocukta yenidoğanken kullanmadım. 4 5 aylık falandı takıp çıktığımda.
Bebek rahat ediyor mu? Birisi çok sıkışıyor falan demiş..
O zaman evde çok duruyordum. Eşim işten gelince çıkıp hava alıyordum market geziyordum. Şimdi evde oyun çağında başka çocuk varken sürekli evde duramam. Küçükle beraber hareket etmem gerekecek..

Bu model. Aparat alacağım buna..

Eki Görüntüle 2986459
Ya bende de babybjörn kanguru var kızımda kullanmıştım ama bende olabilir mi diye düşünüyodum. Tek satılıyor mu ki?

Bide ben aslında daha konforlu olduğunu duyduğum için şundan almayı planlıyorum
lBYP-SLNG-0508_1.jpg
lBYP-EASYSLN-0245_1.jpg

Ya bende de babybjörn kanguru var kızımda kullanmıştım ama bende olabilir mi diye düşünüyodum. Tek satılıyor mu ki?

Bide ben aslında daha konforlu olduğunu duyduğum için şundan almayı planlıyorum Eki Görüntüle 2986531 Eki Görüntüle 2986533

Sling diye geçiyor bunlar. Biraz önce baktım fiyatlarına 2 3 ay için almaya gerek yok bence. Burada daha büyük bebekler de bağlanmış. Bende zaten kanguru var bundan almama gerek yok..
Aslında gaz problemine falan da iyi geliyormuş bu şekilde taşımak ama dediğim gibi bir şalla falan bağlayıp dolaşırım evde iş yaparken durmazsa 😁
Oğlum çabuk uyanırdı. Başladığım işi bitiremezdim.
Yenidoğan aparatı tek satılıyor kanguru için. İnternette var..

Ben badem yağı kullandım. Çok iyi iidi. Almanyada eczanede aldım. Orda da mutlaka var.
Evet acıbademde alacağım aklımda, biraz zaman ilerlesin bunlar idare eder şimdilik dedim 🤷🏼‍♀️
Evett çok iyi anlıyorum. Umarım ihtiyaç olmaz ama çok çok gerekli.
Zaten izmirde nornovayı merkez alırsak can da medifema da egepol de aynı uzaklıklar. Üçünede git, doktor muayenesi olmasanda fiyat al görüş gez, en içine sinen yerde muayene olur devam edersin.
Kız bence 😍

Sling diye geçiyor bunlar. Biraz önce baktım fiyatlarına 2 3 ay için almaya gerek yok bence. Burada daha büyük bebekler de bağlanmış. Bende zaten kanguru var bundan almama gerek yok..
Aslında gaz problemine falan da iyi geliyormuş bu şekilde taşımak ama dediğim gibi bir şalla falan bağlayıp dolaşırım evde iş yaparken durmazsa 😁
Oğlum çabuk uyanırdı. Başladığım işi bitiremezdim.
Yenidoğan aparatı tek satılıyor kanguru için. İnternette var..
Bunu arkadaşım dışarıda emzirirken de kullanırdı o yüzden bana mantıklı geliyor. Yaz bebeği koca bir yaz dışarıda olacağız gibi düşündüm, bakalım inceleyeceğim alırsam paylaşırım☺️

Back