- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.021
Kız kıyafetleri de erkeğe giydirilmıyor :) o yüzden bekliyorum.Benim başıma söyle birsey geldi. Allahim bana bir işaret ver diye dua ettim sonra radyoyu değiştirirken ayet açıklamaları vardı rahmin içindekini yalnız Allah bilir ayetini açıkliyordu. Belki gerçekten değişmez ama bir süre daha kesin demiyorum.
Pek net değil ama Allah gönlüne göre versinKızlar hastaneye gitym bugün boyle karpuz çekirdeği kadar kan geldi tehlikeye atmayım dedim doktorum gel dedi 2 li test i verdik ense kalınlığı 0.89 cıktı gayet iyi dedi kız gibi dedi ama bide siz tahmin yaparmisiniz bn şuan duygu patlaması yasiyorm bi oğlum vardı cok istiyodm istiyorm kiz allahim şükürler olsnEki Görüntüle 2986130
Çok enteresan buda. Dedim ya değişmez belki ama bu kadar erken söylememek lazım.
Bende gitmiyorum şubatın ilk haftası 17 dolunca giderim. Mayis annelerinde doktor kesin kız dedi nifty de erkek çıktı tekrar gitti kan verdi yine erkek.Kız kıyafetleri de erkeğe giydirilmıyor :) o yüzden bekliyorum.
Yine kiz derse zaten kesindir. Ama ben suan gitmeyeceğim
Aradan zaman geçsin. Suan boşuna gitmiş olacağım cunku
İnşallah olur gönlündekiKızlar hastaneye gitym bugün boyle karpuz çekirdeği kadar kan geldi tehlikeye atmayım dedim doktorum gel dedi 2 li test i verdik ense kalınlığı 0.89 cıktı gayet iyi dedi kız gibi dedi ama bide siz tahmin yaparmisiniz bn şuan duygu patlaması yasiyorm bi oğlum vardı cok istiyodm istiyorm kiz allahim şükürler olsnEki Görüntüle 2986130
Aynen erken sorunca dr lar da tahmin yğrğtmek zorunda kalıyorlar sabretmek lazım. Yalnız nub teorisi kesin diyorlar onun içinde çok iyi ultrason ve pozisyon lazımÇok enteresan buda. Dedim ya değişmez belki ama bu kadar erken söylememek lazım.
Amin inşallah kuzum hep beraber inşallahİnşallah olur gönlündeki
Yaaa kıyamam tamam tamam ağlamaYaa ben yollarım sana deme öyle zaten herseye ağlıyorum burada ağlarim
Aynen bi ortaya dökülsede rahatlasak, bilerek geç gidicem bende yineBende gitmeyeceğim 17 ye kadar parmak olamaz tabiki var o çıkıntı ama 11+4tü. Bilemiyorum 17 de de erkekse başlarım alışverişe.
Ahaha senin iyi yeni baslamis canim benim hamile oldgmu ogrendigimden belli oyleKızlar iki gündür midem kazınıyor, hep bu saatlerde başlıyor, poğaça,simit, ekmek vs yemek istiyorum hiç böyle değildim ne yapacağızSanırım kiloyu takmıyorum diye kendimi avutuyorum, hep kiloyu düşünüyorum
İnşallah ani bir dönüş yaparsa kesin bu çok tatlı yayoncambenim bebisin ani bir dönus yaprsa soyle bisi olabilir bayildim ben kiz olrsa direk beyazini alicam galiba
Bir de benYarın doktora gdiiyorum devlete en azindna bi tahmin almak istiyorum bende 14+4 olucam yarnartk bi tahmn etsn dmi kesin bacaklarni acmaz sansaaaa belli olmazsa artk 17 ocakta ozelde ogreniriz napalm :)
Bu arada sezaryen dan bahsedilmis sanirim sezaryen olup tekrar sezaryen olacagna mutlu olan tek çatlak benimgerci normal dogurmak icin cok caba sarf edip 41+2 ye kadar daynsamda olmadı olduramadım
Ay inşallah benim de öyle olurAhaha senin iyi yeni baslamis canim benim hamile oldgmu ogrendigimden belli oylebence takma kilonu bi sekilde verilir gelip gecer kafama bosuna takmisim diye uzulursun ben ilk gebelkte 20 kilo aldm yani aldgmi zannetmisim megerse cogu odemmis dogumdan 10 gun snra 15 kilosu hemen gitti balon gbi söndum
canım en zorunu da yaşamışsın o kadar sancı çekip bir de sezeryan. Herkesin en sağlıklı şekilde olsun doğumları inşAllah. her bebek kendi seçiyor dünya gelme şeklini. bu arada yarın meraktayım bakalım ne diyecek dktor sana. ya en çok ikinci bebesi olanları merak ediyorum. Gönlündeki olur inşAllah. sağlıklı akıllı iyi evlat olsunlarYarın doktora gdiiyorum devlete en azindna bi tahmin almak istiyorum bende 14+4 olucam yarnartk bi tahmn etsn dmi kesin bacaklarni acmaz sansaaaa belli olmazsa artk 17 ocakta ozelde ogreniriz napalm :)
Bu arada sezaryen dan bahsedilmis sanirim sezaryen olup tekrar sezaryen olacagna mutlu olan tek çatlak benimgerci normal dogurmak icin cok caba sarf edip 41+2 ye kadar daynsamda olmadı olduramadım
ne güzel.. benim de oluyor birkaç gündür yemek sonrası uykuya geçişte bir de. artık takip ederiz, biraz daha kuvvetlensinler büyüsünler daha belirgin hissederiz.Inanir misiniz bilmiyorum ama şerbetli tatlı yemiştim sanirim bebis içeri de döndügaz değil buna eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?