• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen benim doktorda öyle dedi mesela, ben erkeğe benzettim ama değişmeler yanılmalar olabiliyor, daha çünkü yeni oluşuyor diye, bide senin yeniden baktım, ayak parmakları olabilirmi acaba😜😂😂
Bencede yaaa 17-18 hafta gidicem ben bidahaki kontrole ozmana kesin net denir yani şimdikine tam güvenmiyrum😂😂 sende güvenme😀 hayatta herşey olabilir ,
Bak geçen burda birini okudumv hamileyken erkek erkek demişler, doğunca kız doğmuş😂😂
Bende gitmeyeceğim 17 ye kadar parmak olamaz tabiki var o çıkıntı ama 11+4tü. Bilemiyorum 17 de de erkekse başlarım alışverişe.

Bak bakalım bu kaybolursa muhtemelen bizim kız sihirbaz olur😝😝😝
Aslında oglan benim oğlunda böyleydi değişmedi hemde ben 10+3 de oglan olabilir dedi 12+6 da oglan dedi cihazi okadar guzeldi pili de böyleydi

Eklentiler

• Screenshot_20220110-083906_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20220110-083906_Samsung Internet.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 63
Aslında oglan benim oğlunda böyleydi değişmedi hemde ben 10+3 de oglan olabilir dedi 12+6 da oglan dedi cihazi okadar guzeldi pili de böyleydi
Seninki daha net bana diğeri çok belli gibi gelmedi. Belki de hepimiz kız olsun istedik ondan inanamıyoruz nebilim. Ama benim kızları 18 hafta falandı söylemişlerdi nerdeee 12 haftalık söyleyecekler daha belli olmaz dediler hep o yüzden erken söylenene güvenmiyorum.

Kızlar hastaneye gitym bugün boyle karpuz çekirdeği kadar kan geldi tehlikeye atmayım dedim doktorum gel dedi 2 li test i verdik ense kalınlığı 0.89 cıktı gayet iyi dedi kız gibi dedi ama bide siz tahmin yaparmisiniz bn şuan duygu patlaması yasiyorm bi oğlum vardı cok istiyodm istiyorm kiz allahim şükürler olsn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
IMG-20220111-WA0004.jpeg

Seninki daha net bana diğeri çok belli gibi gelmedi. Belki de hepimiz kız olsun istedik ondan inanamıyoruz nebilim. Ama benim kızları 18 hafta falandı söylemişlerdi nerdeee 12 haftalık söyleyecekler daha belli olmaz dediler hep o yüzden erken söylenene güvenmiyorum.
Benim başıma söyle birsey geldi. Allahim bana bir işaret ver diye dua ettim sonra radyoyu değiştirirken ayet açıklamaları vardı rahmin içindekini yalnız Allah bilir ayetini açıkliyordu. Belki gerçekten değişmez ama bir süre daha kesin demiyorum.

Back