- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
- #18.041
Disipline Girmis BirKadin gittin mi doktora o kadar sayfa geriye gittim goremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sezeryan iyi dimi nasıl geçti, bende sezeryan istiyorumda korkuyorumdaYarın doktora gdiiyorum devlete en azindna bi tahmin almak istiyorum bende 14+4 olucam yarn artk bi tahmn etsn dmi kesin bacaklarni acmaz sansaaaa belli olmazsa artk 17 ocakta ozelde ogreniriz napalm :)
Bu arada sezaryen dan bahsedilmis sanirim sezaryen olup tekrar sezaryen olacagna mutlu olan tek çatlak benim gerci normal dogurmak icin cok caba sarf edip 41+2 ye kadar daynsamda olmadı olduramadım
Aynı ben aynı. Bebişe daha hiç bişey almadım kendime bakıyorum habireMillet bebişe hazırlık yapıyo ben anca kendime onu alıyım bunu alıyım derdindeyim
Sanirim basliyor artik bende hissediyorum ozellikle sirt ustu uzandigimdaInanir misiniz bilmiyorum ama şerbetli tatlı yemiştim sanirim bebis içeri de döndü gaz değil buna eminim
Allah kolaylık versin valla bir de mide bulantısını hic dusunemiyorum.Bugün ilaç kullanmadım. Midem hafif bulanıyor. İlaç kullandığım zamanda aynı zaten
Arada pek fark göremedim. O yüzden tamamen bıraktım bulantı ilacını
Spatzi burda canımEki Görüntüle 2985431 Eki Görüntüle 2985432
Ense kalınlığı 1.0 çıktı her şey yolunda dedi bir sorun yokmuş , kanı da verdim. Cinsiyet tahmini alalım
Bu arada hiç durmuyordu yerinde çok kıpır kıpırdı
Oturmaya mı geldik dedi burda da
Eki Görüntüle 2985434
Hadi gozun aydın Erkek olarak hissettim ben ama bilemiyorum Saglıkla gelsinSpatzi burda canım
AminAllah kolaylık versin valla bir de mide bulantısını hic dusunemiyorum.
Inanir misiniz bilmiyorum ama şerbetli tatlı yemiştim sanirim bebis içeri de döndü gaz değil buna eminim
Tatlı yiyince hareket ediyor canım. Tabi erken mi bilmiyorumInanir misiniz bilmiyorum ama şerbetli tatlı yemiştim sanirim bebis içeri de döndü gaz değil buna eminim
Tam olarak anlayamadım canım?İyi akşamlar burada kan sulandırıcı iğnelerden ücret alinacağini okumuştum bugün her zaman ilaç aldığim eczacımla görüştûm şuanda firmanın zam yaptığini ve devletin 111 tl gibi bi miktarını ödemedigini ama bu sorunun 10 gün içinde çözüleceğini anlaşmanın imzalandığı söyledi bu surede elinde stoğu olan eczaneler den alırsak fark ödemeyeceğimizi ama daha sonra tamamen normale donüleceğini söyledi. Haberiniz olsun
Ben biraz karışık anlattım galiba kısaca bana elindeki ilaçla idare et 10 gün sonra gel raporunla eskisisi gibi fark almadan ilaçlarını verelim dediTam olarak anlayamadım canım?
Ben bulamadım baktım daPAtlattim patlattim mcht_hsrt1806 burdan bakabilirsiniz
Ay canım estağfurullah sen anlattın da benim başım ağrıyor belki ondan anlamadım. Ay çok sevindim umarım doğrudur. Her halükarda bi kere para ödeyeceğim çünkü son 3 ignem kaldı bu hafta içi almam lazımBen biraz karışık anlattım galiba kısaca bana elindeki ilaçla idare et 10 gün sonra gel raporunla eskisisi gibi fark almadan ilaçlarını verelim dedi
Ben bot aldım,iki tane de body aldım. Tayt almam lazımkendinize neler alıyorsunuz kızlar. malum gün geçtikçe göbekler büyüyor. normal kıyafetlerimi giyiniiyorum sığabildiklerime... en özlediğim mom jeanslerim çünkü üç haftadır olmuyorlar toplamda 2 kilo aldım ama sırf göbek oldu o da..