• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yarın doktora gdiiyorum devlete en azindna bi tahmin almak istiyorum bende 14+4 olucam yarn 😬 artk bi tahmn etsn dmi kesin bacaklarni acmaz sansaaaa belli olmazsa artk 17 ocakta ozelde ogreniriz napalm :)
Bu arada sezaryen dan bahsedilmis sanirim sezaryen olup tekrar sezaryen olacagna mutlu olan tek çatlak benim 🤪 gerci normal dogurmak icin cok caba sarf edip 41+2 ye kadar daynsamda olmadı olduramadım 😂
Sezeryan iyi dimi😂 nasıl geçti, bende sezeryan istiyorumda korkuyorumda😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Inanir misiniz bilmiyorum ama şerbetli tatlı yemiştim sanirim bebis içeri de döndü 🤣🙈 gaz değil buna eminim

Geçen gün işyerinde ayağa kalkınca ben de hissettim. Önce gaz gibi geldi ama değildi bence..
Onun dışında yatakta sağdan sola falan dönerken biraz hareket biraz şişlik gibi orada bir yoğunluk hissediyorum..

Hanımlar Ben çok hastayım.
Eşim hasta oldu 3 gun falan bana geçti sonra.
Dunden beri kızım hasta.
Ben Dunden beri ağzıma birşey atmamışım midem almıyor. Ve ağzımın tadı yok.
Bebek şimdi benim yediklerim den mi besleniyor.
Çünki ben dunden beri yemedim birşey.
Balık koydum fırına belki yerim diye.

İyi akşamlar burada kan sulandırıcı iğnelerden ücret alinacağini okumuştum bugün her zaman ilaç aldığim eczacımla görüştûm şuanda firmanın zam yaptığini ve devletin 111 tl gibi bi miktarını ödemedigini ama bu sorunun 10 gün içinde çözüleceğini anlaşmanın imzalandığı söyledi bu surede elinde stoğu olan eczaneler den alırsak fark ödemeyeceğimizi ama daha sonra tamamen normale donüleceğini söyledi. Haberiniz olsun

İyi akşamlar burada kan sulandırıcı iğnelerden ücret alinacağini okumuştum bugün her zaman ilaç aldığim eczacımla görüştûm şuanda firmanın zam yaptığini ve devletin 111 tl gibi bi miktarını ödemedigini ama bu sorunun 10 gün içinde çözüleceğini anlaşmanın imzalandığı söyledi bu surede elinde stoğu olan eczaneler den alırsak fark ödemeyeceğimizi ama daha sonra tamamen normale donüleceğini söyledi. Haberiniz olsun
Tam olarak anlayamadım canım?

Ben biraz karışık anlattım galiba☺️ kısaca bana elindeki ilaçla idare et 10 gün sonra gel raporunla eskisisi gibi fark almadan ilaçlarını verelim dedi
Ay canım estağfurullah sen anlattın da benim başım ağrıyor belki ondan anlamadım. Ay çok sevindim umarım doğrudur. Her halükarda bi kere para ödeyeceğim çünkü son 3 ignem kaldı bu hafta içi almam lazım 🤭

kendinize neler alıyorsunuz kızlar. malum gün geçtikçe göbekler büyüyor. normal kıyafetlerimi giyiniiyorum sığabildiklerime... en özlediğim mom jeanslerim çünkü üç haftadır olmuyorlar :110: toplamda 2 kilo aldım ama sırf göbek oldu o da..

kendinize neler alıyorsunuz kızlar. malum gün geçtikçe göbekler büyüyor. normal kıyafetlerimi giyiniiyorum sığabildiklerime... en özlediğim mom jeanslerim çünkü üç haftadır olmuyorlar :110: toplamda 2 kilo aldım ama sırf göbek oldu o da..
Ben bot aldım,iki tane de body aldım. Tayt almam lazım 🥺

Back