- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.001
Harika beeeee bence nesini basit, bana böyle gönderen bile olmazv bence çok sevinirBir arkadasin oglu doğdu dün sezeryan oldu dönmedi bebek. Çicek sepetinde şunu yollasam çok mu basit sever böyle şeyleri ama.
Seninki diğerleri kadar net değil bence belki orta parmak gösterdi size çocuk ne biliyonuzBak bakalım bu kaybolursa muhtemelen bizim kız sihirbaz olur
Bende gitmeyeceğim 17 ye kadar parmak olamaz tabiki var o çıkıntı ama 11+4tü. Bilemiyorum 17 de de erkekse başlarım alışverişe.Aynen benim doktorda öyle dedi mesela, ben erkeğe benzettim ama değişmeler yanılmalar olabiliyor, daha çünkü yeni oluşuyor diye, bide senin yeniden baktım, ayak parmakları olabilirmi acaba
Bencede yaaa 17-18 hafta gidicem ben bidahaki kontrole ozmana kesin net denir yani şimdikine tam güvenmiyrumsende güvenme hayatta herşey olabilir ,
Bak geçen burda birini okudumv hamileyken erkek erkek demişler, doğunca kız doğmuş
Oraya parmak koyduysa iyi trollediSeninki diğerleri kadar net değil bence belki orta parmak gösterdi size çocuk ne biliyonuz
Valla çiçekten güzel bence kendisi de sever dersen gönderBir arkadasin oglu doğdu dün sezeryan oldu dönmedi bebek. Çicek sepetinde şunu yollasam çok mu basit sever böyle şeyleri ama.
Yaa ben yollarım sana deme öyle zaten herseye ağlıyorum burada ağlarimHarika beeeee bence nesini basit, bana böyle gönderen bile olmazv bence çok sevinir
Pek tarzım değil ama sever instagramda paylaşmalık tam onun icinValla çiçekten güzel bence kendisi de sever dersen gönder
Çok erken söylediği için ben güvenemedim seninkine 13-14 olsa hadi belki dicem de daha 12 bile değil 4-5 cmli çocuğun 2 mm lik şeyinden ne anlaşılacak yaOraya parmak koyduysa iyi trolledi
Aslında oglan benim oğlunda böyleydi değişmedi hemde ben 10+3 de oglan olabilir dedi 12+6 da oglan dedi cihazi okadar guzeldi pili de böyleydiBak bakalım bu kaybolursa muhtemelen bizim kız sihirbaz olur
Yaa görmemişim gri siyah aldim. Tam 3 cm di evet.Çok erken söylediği için ben güvenemedim seninkine 13-14 olsa hadi belki dicem de daha 12 bile değil 4-5 cmli çocuğun 2 mm lik şeyinden ne anlaşılacak ya
Bebek arabasının rengini sordum görmedin.
Tabi tabi benim bir umut. Yoksa dedim ya zor kaybolması ama başına gelenler var.Aslında oglan benim oğlunda böyleydi değişmedi hemde ben 10+3 de oglan olabilir dedi 12+6 da oglan dedi cihazi okadar guzeldi pili de böyleydi
Bende antrasit siyahını aldımYaa görmemişim gri siyah aldim. Tam 3 cm di evet.
Boyu sığmıyor yoksa geziyor evde hiç sorun yok.Bende antrasit siyahını aldımGüle güle kullanalım inşallah 4 yaşındaki çocuğu taşıyorsa baya sağlam o zaman
Seninki daha net bana diğeri çok belli gibi gelmedi. Belki de hepimiz kız olsun istedik ondan inanamıyoruz nebilim. Ama benim kızları 18 hafta falandı söylemişlerdi nerdeee 12 haftalık söyleyecekler daha belli olmaz dediler hep o yüzden erken söylenene güvenmiyorum.Aslında oglan benim oğlunda böyleydi değişmedi hemde ben 10+3 de oglan olabilir dedi 12+6 da oglan dedi cihazi okadar guzeldi pili de böyleydi
Ne kadar oturacaklar zaten 2 sene ancak sonra koşuyorlar deli dana gibiBoyu sığmıyor yoksa geziyor evde hiç sorun yok.
Bana da çok erken geldi o yuzden güvenip alışverişe başlamadım.Bende gitmeyeceğim 17 ye kadar parmak olamaz tabiki var o çıkıntı ama 11+4tü. Bilemiyorum 17 de de erkekse başlarım alışverişe.
Benim başıma söyle birsey geldi. Allahim bana bir işaret ver diye dua ettim sonra radyoyu değiştirirken ayet açıklamaları vardı rahmin içindekini yalnız Allah bilir ayetini açıkliyordu. Belki gerçekten değişmez ama bir süre daha kesin demiyorum.Seninki daha net bana diğeri çok belli gibi gelmedi. Belki de hepimiz kız olsun istedik ondan inanamıyoruz nebilim. Ama benim kızları 18 hafta falandı söylemişlerdi nerdeee 12 haftalık söyleyecekler daha belli olmaz dediler hep o yüzden erken söylenene güvenmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?