• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gelir gelir merak etme canım ben de hep sezaryenden korktum. Dikiş işi sızlamazlar bana göre değildi. Şükür ki düşündüğüm gibi oldu. Kendini neye hazırlarsan o oluyor. Bebek konumu da önemli tabi o ayrı. Kimi dönmüyor falan. Dikiş bende de vardı iki dikiş, çok değil. Hiç hissetmedim dikiş demese anlamayacağım o derece. Ne cesaretlisin diyorlar doğumdan sonra bi kabarıyor koltukların sorma 💪🏼 Başardım diye. Halbuki Sezrryan olanlara madalya verilmeli 💕
Evet benim çevremde 2 kişi sezeryan oldu birinin bantı eti sıkışarak yapışmış 2 gün ayağa dahi kalkamadı diğeri nispeten biraz daha iyiydi de oda yatınca kalkamıyor kalkınca yatamıyordu koltukta oturarak uyuyordu 🤦🏻‍♀️ Tabi bide karnı korseyle sıkma durumu var rahatlık açısından normal doğum daha iyi sanırım. Allah şimdi göstercek acaba en sağlıklı şekilde nasıl kucağımıza alacaksak o olsun 🥰🤲🏻

Aynen kaldırınca iptal ediyo. Bende bakmıştım bikez çıta olarak çıkıyordu hep bende bakmadım bidaha şimdi bende buldum ayırdım sipariş vercem 😂
Benimki verildi kargoya 2 güne gelir inşallah memnun kalırız bende oraya giremeyince harita kaydetmeyi kapattım gelince çıkarsın

fbtl fbtl bebek arabası e bebekte tükenmiş iyi ki kaptık çok içime sindi senden duydum gittim bende sağolasın. Hangi rengini aldın sen?

Hanımlar, anne yanı park yatak, bebek arabası ve ana kucağı marka model önerisi verir misiniz? ☺️

fbtl fbtl bebek arabası e bebekte tükenmiş iyi ki kaptık çok içime sindi senden duydum gittim bende sağolasın. Hangi rengini aldın sen?
Çok mesudum hiçbir yerde olmamaktır fiyata o özellikte yok 4 yaşında oğlum biniyor evde kurdum ben hem hafif hem rahat çok çok sevdim.😍 stokları girecekmiş ama zamlı olarak.

Eklentiler

• Screenshot_20220106-141457_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20220106-141457_WhatsApp.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 86
Kanz d go aldim ben baya oldu aralıkta aldim. E bebekte vardi ama şuan stokta yok diyor hem hafif hem travel hem oturma yeriyle kapanıyor hemde tek elle kapanıyor tüm kriterlerini karsiliyor😅
Civilde 2600 TL var. Araştırayım bakalım

Ayyyyy inşallahhhh 😂😂😂😂😂 keşkeee olsa😂😂😂🤦🏼‍♀️
Valla neler neler okudum. Yani kesin erkek diyemeyiz diyor tüm yayınlar. Kendi çalışmamı bıraktım İngilizce makale çevirdim bu konuda🤣 yani şöyle kısaca 11 12 li haftalarda çok çok benzer. Değişmeyebilir evet ama çıkıntı illa erkek boş olması illa kız demek değil.

Bir arkadasin oglu doğdu dün sezeryan oldu dönmedi bebek. Çicek sepetinde şunu yollasam çok mu basit sever böyle şeyleri ama.

Eklentiler

• IMG-20220111-WA0008.jpeg
    IMG-20220111-WA0008.jpeg
    95,6 KB · Görüntüleme: 87
Evet baktığım ks modeliymiş. Hatırladım daha önce modeli not almıştım. Takipteyim bakalım :)
Benim 3. bebem bu konudaki deneyimlerime dayanarak araç kullanıyorsan ve bagaj genişse travel bak derim. Bide oturma yeriyle kolay kapansın. Çünkü bebeği tutarken kapatabilmen gerek. Ve yine bebegi tutarken bebek arabasinida tasiman en azından mesela kaldırıp bagaja koyabilmen lazım.

Valla neler neler okudum. Yani kesin erkek diyemeyiz diyor tüm yayınlar. Kendi çalışmamı bıraktım İngilizce makale çevirdim bu konuda🤣 yani şöyle kısaca 11 12 li haftalarda çok çok benzer. Değişmeyebilir evet ama çıkıntı illa erkek boş olması illa kız demek değil.
Aynen benim doktorda öyle dedi mesela, ben erkeğe benzettim ama değişmeler yanılmalar olabiliyor, daha çünkü yeni oluşuyor diye, bide senin yeniden baktım, ayak parmakları olabilirmi acaba😜😂😂
Bencede yaaa 17-18 hafta gidicem ben bidahaki kontrole ozmana kesin net denir yani şimdikine tam güvenmiyrum😂😂 sende güvenme😀 hayatta herşey olabilir ,
Bak geçen burda birini okudumv hamileyken erkek erkek demişler, doğunca kız doğmuş😂😂

Back