- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 148
- 22
- Konu Sahibi yoncambenim
- #17.981
Esimin bakabilecegi yerde degildi kagit demekki biz sasirmiyrouzBence eşinde bakmış gizliden ben izlerken daha çok şaşırdım
Şaka bir yana maşallah Allah daim etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esimin bakabilecegi yerde degildi kagit demekki biz sasirmiyrouzBence eşinde bakmış gizliden ben izlerken daha çok şaşırdım
Şaka bir yana maşallah Allah daim etsin
Evet benim çevremde 2 kişi sezeryan oldu birinin bantı eti sıkışarak yapışmış 2 gün ayağa dahi kalkamadı diğeri nispeten biraz daha iyiydi de oda yatınca kalkamıyor kalkınca yatamıyordu koltukta oturarak uyuyordu Tabi bide karnı korseyle sıkma durumu var rahatlık açısından normal doğum daha iyi sanırım. Allah şimdi göstercek acaba en sağlıklı şekilde nasıl kucağımıza alacaksak o olsunGelir gelir merak etme canım ben de hep sezaryenden korktum. Dikiş işi sızlamazlar bana göre değildi. Şükür ki düşündüğüm gibi oldu. Kendini neye hazırlarsan o oluyor. Bebek konumu da önemli tabi o ayrı. Kimi dönmüyor falan. Dikiş bende de vardı iki dikiş, çok değil. Hiç hissetmedim dikiş demese anlamayacağım o derece. Ne cesaretlisin diyorlar doğumdan sonra bi kabarıyor koltukların sorma Başardım diye. Halbuki Sezrryan olanlara madalya verilmeli
Hadi inşallah cnm en azından tadına bak göz hakkıDedim zaten esime.kuru pasta falan alalim ilk defa gitcez diye alcak bakalim , belkide orda tam terside olur belki ya yerim insallah zorluycam bakalim
Benimki verildi kargoya 2 güne gelir inşallah memnun kalırız bende oraya giremeyince harita kaydetmeyi kapattım gelince çıkarsınAynen kaldırınca iptal ediyo. Bende bakmıştım bikez çıta olarak çıkıyordu hep bende bakmadım bidaha şimdi bende buldum ayırdım sipariş vercem
Valla inşallah memnun kalırızBenimki verildi kargoya 2 güne gelir inşallah memnun kalırız bende oraya giremeyince harita kaydetmeyi kapattım gelince çıkarsın
Çok mesudum hiçbir yerde olmamaktır fiyata o özellikte yok 4 yaşında oğlum biniyor evde kurdum ben hem hafif hem rahat çok çok sevdim. stokları girecekmiş ama zamlı olarak.fbtl bebek arabası e bebekte tükenmiş iyi ki kaptık çok içime sindi senden duydum gittim bende sağolasın. Hangi rengini aldın sen?
Bak bakalım bu kaybolursa muhtemelen bizim kız sihirbaz olurBen fbtl ün foto görmedim net olsa bile inanmam ona
Sizinki marka model nedir? :) Hayırlı olsunÇok mesudum hiçbir yerde olmamaktır fiyata o özellikte yok 4 yaşında oğlum biniyor evde kurdum ben hem hafif hem rahat çok çok sevdim. stokları girecekmiş ama zamlı olarak.
Kanz d go aldim ben baya oldu aralıkta aldim. E bebekte vardi ama şuan stokta yok diyor hem hafif hem travel hem oturma yeriyle kapanıyor hemde tek elle kapanıyor tüm kriterlerini karsiliyorSizinki marka model nedir? :) Hayırlı olsun
Civilde 2600 TL var. Araştırayım bakalımKanz d go aldim ben baya oldu aralıkta aldim. E bebekte vardi ama şuan stokta yok diyor hem hafif hem travel hem oturma yeriyle kapanıyor hemde tek elle kapanıyor tüm kriterlerini karsiliyor
Ayyyyy inşallahhhh keşkeee olsaKız olursa görüşürüz yoncambenim
2000 liraya aldım ben. 2kiz1anne1bebek ile konuşmuştuk oda aldı hatta aynı fiyattan. Şubatta stoklar gelirse indirim olur e bebekteCivilde 2600 TL var. Araştırayım bakalım
Valla neler neler okudum. Yani kesin erkek diyemeyiz diyor tüm yayınlar. Kendi çalışmamı bıraktım İngilizce makale çevirdim bu konuda yani şöyle kısaca 11 12 li haftalarda çok çok benzer. Değişmeyebilir evet ama çıkıntı illa erkek boş olması illa kız demek değil.Ayyyyy inşallahhhh keşkeee olsa
Evet baktığım ks modeliymiş. Hatırladım daha önce modeli not almıştım. Takipteyim bakalım :)2000 liraya aldım ben. 2kiz1anne1bebek ile konuşmuştuk oda aldı hatta aynı fiyattan. Şubatta stoklar gelirse indirim olur e bebekte
Benim 3. bebem bu konudaki deneyimlerime dayanarak araç kullanıyorsan ve bagaj genişse travel bak derim. Bide oturma yeriyle kolay kapansın. Çünkü bebeği tutarken kapatabilmen gerek. Ve yine bebegi tutarken bebek arabasinida tasiman en azından mesela kaldırıp bagaja koyabilmen lazım.Evet baktığım ks modeliymiş. Hatırladım daha önce modeli not almıştım. Takipteyim bakalım :)
Aynen benim doktorda öyle dedi mesela, ben erkeğe benzettim ama değişmeler yanılmalar olabiliyor, daha çünkü yeni oluşuyor diye, bide senin yeniden baktım, ayak parmakları olabilirmi acabaValla neler neler okudum. Yani kesin erkek diyemeyiz diyor tüm yayınlar. Kendi çalışmamı bıraktım İngilizce makale çevirdim bu konuda yani şöyle kısaca 11 12 li haftalarda çok çok benzer. Değişmeyebilir evet ama çıkıntı illa erkek boş olması illa kız demek değil.