Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kiz o paraya birakta organik yumuşacık olsun bi hastane cikisi 300 tl ye dayanmis basimiza daş
Ne diyebilirim ki keske boyle olmasa fiyatlar ne ucuz ki bu olsun oto koltugu alcaktim bir anlik gazla, geceden sabaha 700 tl fiyat artisi olmus. İndirimde gorunce her seyi almak istiyorum o yuzden

Ben çok pimpirikliyim. Para verip alacağız ya şimdi Yenidoğan olduğu için biraz önemsiyorum. Pamuk olacak ama kalın olursa giydiremezsem gider, o yüzden dedim ama alınır gibi.
Bizimkiler yaz bebesi olacağı için
Baya ınce olmalı kumaşları. Evet ince ve kalın türleri var .
Dikkat edilmeli buna

Ne diyebilirim ki keske boyle olmasa fiyatlar ne ucuz ki bu olsun oto koltugu alcaktim bir anlik gazla, geceden sabaha 700 tl fiyat artisi olmus. İndirimde gorunce her seyi almak istiyorum o yuzden
Daha da zamlanmadan oto koltuğunu al :)
Bu arada 9-36 kg
18-36 mıydı hatırlamıyorum suan .
Öyle cücük gibi olanlardan alma
Bazılarında yenidoğan aparatı da var zaten
Çocuk 5 yasına kadar kullanılıyor
Ve ısofıxlı olsun

Aksama yemege davetliyiz gidecegimiz yere ilk defa yemege gidicez insallah kadincagiz soganli yemeklee yapmamistir cok mahcup olur yerin dibine girerim yiyemezsem
canım bence soğansız yemek olmadığı için mutlaka 1-2 sinde soğan vardır belki kendin yapmadığın için yiyebilirsin,, yiyemezsen de kibarca tiksindiğini söylersin sonuçta hamilelik bu ben eşimin bana yanaşmasını bile istemiyorum evde heryerde herşey kokuyor bana

Birşey sorayım o zaman bunun üstüne. Ben gerçekten araştırmadım da daha. Bebek arabası travel vs alırsak oto koltuğu içinde oluyor değil mi? Ayrıca almaya gerek yok yani. Yoksa ayrı mı alınıyor?

Haklisin tabi aman iyi arastir bugunden itibaren 3 gun trendyolda indirmler var

Merhaba Çağla beni de listeye ekler misin? Yaş 30 ilk çocuk sat 23.10 2021 beklenen tarih de 30 temmuz. İzmir'den teşekkürler şimdiden :)

Evet canim tabi soylerim o konuda mecbur yiyemezsem yaoacak bisey yok yada yerim bilmiyom o an ,inan bende koku sorunu cok yasiyorum eşim soganli yiyince disini fircala diyorum uyuyamiyom yoksa

Şişlikler oluyordu. Sonra ince uzun hal alıyordu. Sonra kayboluyordu. Ben de bilmiyorum ki nasıl derine gittiler. Bizimki tahmin sadece
Bende de durum aynısı oldu işte henüz kaybolmadı ama kaybolmaya yüz tutmuş durumda Allah yardımcımız olsun vallahi

Bende şimdi geldim 1.2 dedi canım 3 e kadar normal kabul ediliyor ilk kızımın 2.5 demişlerdi onada normal dedi saglıklıkmıs eemşn olmamakla beraber kız dedi bakalım

9-18 var baktigim besafede. isofixliler extra pahali bir de tabi. Suan 5.500tl civari. İndirimde gorunce alip koycam kenara buyuk parcalari. Daha bebek arabasi var bide.

Aynen kaldırınca iptal ediyo. Bende bakmıştım bikez çıta olarak çıkıyordu hep bende bakmadım bidaha şimdi bende buldum ayırdım sipariş vercem

Birşey sorayım o zaman bunun üstüne. Ben gerçekten araştırmadım da daha. Bebek arabası travel vs alırsak oto koltuğu içinde oluyor değil mi? Ayrıca almaya gerek yok yani. Yoksa ayrı mı alınıyor?
Travel sistemdeki belli bir aya kadar kullaniliyor diye biliyorum . Bebegin kilosuna gore degisiyordur muhtemelen Ama en kotu ihtimalle bebek 9 kg olunca oto koltuga geciririm ben en gec. Tecrubeliler yazarsa daha iyi olur tabii.

Gelir gelir merak etme canım ben de hep sezaryenden korktum. Dikiş işi sızlamazlar bana göre değildi. Şükür ki düşündüğüm gibi oldu. Kendini neye hazırlarsan o oluyor. Bebek konumu da önemli tabi o ayrı. Kimi dönmüyor falan. Dikiş bende de vardı iki dikiş, çok değil. Hiç hissetmedim dikiş demese anlamayacağım o derece. Ne cesaretlisin diyorlar doğumdan sonra bi kabarıyor koltukların sorma Başardım diye. Halbuki Sezrryan olanlara madalya verilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…