- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 148
- 22
- Konu Sahibi yoncambenim
- #17.921
Ahahahaha saglikli olsunda erkekmis kizmis önemi yok yaAdamın oğlu oluyo o an onları gözü görmemiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahaha saglikli olsunda erkekmis kizmis önemi yok yaAdamın oğlu oluyo o an onları gözü görmemiştir
Sağol banyo kaldı orası eşikli oraya rampa aldım yarın öbür gün gelir diğer yerleri güzel süpürmüşGüle güle kullan şimdi her temizlikte bugun çıkardığı alan kadar temizler iyi olmuş
Babam biraz pimpirikli ya maalesef hemen herseyi sorun yapan bir adam Allahtan o gun bir sorun cikarmadiAman nolcak evlenmişsin artık çocuğun nasıl yapıldığını biliyolardır onlarda
Soğansız yemek mi var ?Aksama yemege davetliyiz gidecegimiz yere ilk defa yemege gidicez insallah kadincagiz soganli yemeklee yapmamistir cok mahcup olur yerin dibine girerim yiyemezsem
Şişlikler oluyordu. Sonra ince uzun hal alıyordu. Sonra kayboluyordu. Ben de bilmiyorum ki nasıl derine gittiler. Bizimki tahmin sadeceAcaba şişlik azalıp yana doğru uzayınca derine mi gitti seninki gibi Dün yaptırdım iğneyi az önce kontrol ettim anlattığım gibi olmuş ilk şişlik cumadan beri var. 3 gün sonra kontrolüm var doktoruma danışıp eğer iğneye devam ettirecekse göbekten olana geçmek istediğimi söylücem umarım sıkıntılı durum oluşmaz
Ben kullanıyorum. Hatta 6 haftalık gittiğimden bu yana kullanıyorum. Bütün vitaminler içinde mevcud. İki kutu bittikten sonra demir ilacına başlayacağız dedi. Hiçbir yan etkisini görmedim. Gğn içerisinde olurda düzgün beslenemezsen bu sana yardımcı olacaktır dedi. Doktorum tecrübeli ve güvenilir. Hatta okumuştum emziren anneler bile kullanıyormuş. Hayırlı günler dilerimKızlar bana vitamin olarak regenesis Max verdi sadece. Bugün başlıyorum ben de. İlave yok. Kullanan bilen eden var mı?
Kizz yıksa ben miyim oGeri sayfalara gittim bulamadım biri ultrason fotosu atmıştı dr erkek demiş çok netti onunki asla değişmez bence
Robot süpürgesi olanlar bana yardım edebilir mi? Açtım süpürgeyi dolanıp duruyor her odaya defalarca girdi çıktı bitirmek bilmedi temizlik bitti demiyo mu bu meret şarjı bitene kadar dolaşacak mı sürekli?
Maslalah ne güzelsiniz
Benimde bi odaya giremiyor eşikli rampada yok aslında bende alsam iyi olcak oraya iyi aklıma getirdin o odaya giremiyo diye sevmiyodum süpürgeyiSağol banyo kaldı orası eşikli oraya rampa aldım yarın öbür gün gelir diğer yerleri güzel süpürmüş
Heleki antep gibi biyerde bu imkamsiz işte daha birde bizim sogam kebabimiz var tepsiye diziliyor onu yapmis olabilir ben pert olurum sofradaSoğansız yemek mi var ?
Belki makarna, pilav falan
Onun dışında ne var ki soğansız?
Bir sattir nefesim gitti kendime geldim arıyoruz daha kötüye giderseniz gelelim dediler bı yetkili bulamadım ilaca devam etsemmi eczane neden yanlış ilaç verdiyse bebeğe bişi olsa kimse üstüne almayacakDurumun nasıl peki? Çok halsizsen iyi değilsen bir hastaneye git bence. Hem ilacın muadili işe yarar mı sormuş olursun.
Amoklavin, augmentin gebelikte en çok yazdıkları ama klavunatı bilmiyorum.
Aile hekimi gebeysen daha çekimser kalıyor. Bana çok halsizim öksürükten uyuyamıyorum dedim sadece parol yazıp gönderdi. Bir de bir ton vesvese veriyor..
En büyük şanssızlığın olurHeleki antep gibi biyerde bu imkamsiz işte daha birde bizim sogam kebabimiz var tepsiye diziliyor onu yapmis olabilir ben pert olurum sofrada
En minnoş günün allahdan çıkartmamışBabam biraz pimpirikli ya maalesef hemen herseyi sorun yapan bir adam Allahtan o gun bir sorun cikarmadi
Ömisafirliğe gitmek bile şöyle zamanda sıkıntı yeminle ya yiyemesen flnAksama yemege davetliyiz gidecegimiz yere ilk defa yemege gidicez insallah kadincagiz soganli yemeklee yapmamistir cok mahcup olur yerin dibine girerim yiyemezsem
Şans yokki bunda olsunEn büyük şanssızlığın olur
Ya biz çaya gidecektik kadin tutturdu illahaki yemege geleceksiniz diye ne kadar yok dediysekte ikna edemedik hele gidek bakalim ne cikarsa bahtimaÖmisafirliğe gitmek bile şöyle zamanda sıkıntı yeminle ya yiyemesen fln
Çok sağolasın vücut ağrısından gittim kan değerine göre verdi acil öğün teste yaptılar ertesigun korono çıktım içiyordum e nabizda başka ilacı görünce korktum koronadan nefes darlığı çekiyorum çok teşekkür ederimKlavunatı amoklavin ya da agumentin yerine verebiliyorlar. Farkedince uyarmak gerekiyor. Ampisilin etken maddeli antibiyotikler hamilelikte kullanılabiliniyor. Bu üç antibiyotik de aynı etken maddelere sahip. Sadece marka isimleri farklı. Gebelikte zorunlu haller dışında kullanılmaması gereken antibiyotik grubu sulbaktam. O da klavunatın içinde yok.
Korona viral enfeksiyon olduğu için antibiyotik grubu ilaçlar etki etmez. Üst veya alt solunum yolu enfeksiyonunuz varsa o yüzden antibiyotik vermiştir.
Banyoya indi çıkamadı döndü döndü takıldım dedi bende alıp çıkardım bu sefer harita silindi baktım netten çaresine trendyolda rampalar var boy boy ısmarladım valla alçıyla falan da yapılır ama uğraşamam hem kötü dururBenimde bi odaya giremiyor eşikli rampada yok aslında bende alsam iyi olcak oraya iyi aklıma getirdin o odaya giremiyo diye sevmiyodum süpürgeyi