Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya biz çaya gidecektik kadin tutturdu illahaki yemege geleceksiniz diye ne kadar yok dediysekte ikna edemedik hele gidek bakalim ne cikarsa bahtima
En kötü pilav yoğurt yersin Giderken el boş gitmemek için bir de seviyosan pasta alın çay pasta bari onunla idare edersin. Soğansız yemek yapacağını sanmıyorum. Bende aksine sarımsağa düştüm işin garibi yiyom yiyom kokmuyom hayret.

Rica ederim. Kullandığın antibiyotiğin bebeğine bir zararı yok. İnşallah en kısa sürede sağlıkla atlatırsın canım.

Geçmiş olsun, benim kuzenimde şuan korona, ilaç kullanmamayı tercih etti hamile diye , ilaçlar beni daha ağır yaptı dedi..
geçmiş olsun canım inşallaj hemen atlatırsın
Öğün korona daha belli değildi verdi başladım sonra bir yetkili bulamadım 4 gündür kullanıyorum sabah içmedim bı dardayım ne yapacağımı bilmiyorum cevap karşınıza bı seviniyorum bazen çok korkuyorum nefes gidince

Dedim zaten esime.kuru pasta falan alalim ilk defa gitcez diye alcak bakalim , belkide orda tam terside olur belki ya yerim insallah zorluycam bakalim

Greybride instada beyazini almisti detayli paylasmis. Yorumlar cok guzel yumusacikmis, kendi kesesinde geliyor ve organikmiş. Simdi siparis verdim daha iki gune gelir herhalde.
Yorumları harika. Sanırım ben de alacağım. Sadece kalın olur mu emin olamadım. Kendi sitesinde 400 TL civarı. Bu fiyat iyi gayet.

Bana böyle bebe yeşili gecelik , hastane çıkışı görürseniz atsanıza, ben baya favorilerim var ama yeni şeylerede açığım bebe yeşiline taktım, annem bendede o rengi kulanmış, hep bebe yeşili fotoğraflaırm, bende eski ve yeni yapıcam oyuzden o renk arıyorum

Greybride instada beyazini almisti detayli paylasmis. Yorumlar cok guzel yumusacikmis, kendi kesesinde geliyor ve organikmiş. Simdi siparis verdim daha iki gune gelir herhalde.
Kiz o paraya birakta organik yumuşacık olsun bi hastane cikisi 300 tl ye dayanmis basimiza daş

Canım nerden alırsan al penye kumaşlar pamuklu olur
Bebek tulumları, badılerı
Nerden alınırsa alınsın aynı cins kumas kullanılır
Ben çok pimpirikliyim. Para verip alacağız ya şimdi Yenidoğan olduğu için biraz önemsiyorum. Pamuk olacak ama kalın olursa giydiremezsem gider, o yüzden dedim ama alınır gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…