- 25 Kasım 2021
- 415
- 404
- 23
- 39
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.941
Üç gündür uyumuyorum nefes gidiyo Sürünüyorum dikkat edin zormuş3
Çok mu ağır geçiyor? Ben de hasta oldum belki de koronaydım
Ama ben doktora girmeden evde geçirdim hastalığı
Koronaydım ya da değildim bilmiyorum. Antikor testi yaptıracağım sonra
Çok geçmiş olsunÜç gündür uyumuyorum nefes gidiyo Sürünüyorum dikkat edin zormuş
En kötü pilav yoğurt yersinYa biz çaya gidecektik kadin tutturdu illahaki yemege geleceksiniz diye ne kadar yok dediysekte ikna edemedik hele gidek bakalim ne cikarsa bahtima
Bence eşinde bakmış gizliden ben izlerken daha çok şaşırdımAslinda esim cok saskin kiz bekliyordu o ama biz saskinligimizi belli edemiyoruz
Rica ederim. Kullandığın antibiyotiğin bebeğine bir zararı yok. İnşallah en kısa sürede sağlıkla atlatırsın canım.Çok sağolasın vücut ağrısından gittim kan değerine göre verdi acil öğün teste yaptılar ertesigun korono çıktım içiyordum e nabizda başka ilacı görünce korktum koronadan nefes darlığı çekiyorum çok teşekkür ederim
Öğün korona daha belli değildi verdi başladım sonra bir yetkili bulamadım 4 gündür kullanıyorum sabah içmedim bı dardayım ne yapacağımı bilmiyorum cevap karşınıza bı seviniyorum bazen çok korkuyorum nefes gidinceGeçmiş olsun, benim kuzenimde şuan korona, ilaç kullanmamayı tercih etti hamile diye , ilaçlar beni daha ağır yaptı dedi..
geçmiş olsun canım inşallaj hemen atlatırsın
Teşekkür ederim amin inşallahÇok geçmiş olsun
Ağır geçiriyorsun
Elinize ulaştı mı? Nasıl kumaşı vsHastane cikisi dusunenler indirimde ben aldim buraya da atayim belki faydalanan olur dedim.
Haberleri bekliyoruzYa biz çaya gidecektik kadin tutturdu illahaki yemege geleceksiniz diye ne kadar yok dediysekte ikna edemedik hele gidek bakalim ne cikarsa bahtima
Dedim zaten esime.kuru pasta falan alalim ilk defa gitcez diye alcak bakalim , belkide orda tam terside olur belki ya yerim insallah zorluycam bakalimEn kötü pilav yoğurt yersinGiderken el boş gitmemek için bir de seviyosan pasta alın çay pasta bari onunla idare edersin. Soğansız yemek yapacağını sanmıyorum. Bende aksine sarımsağa düştüm işin garibi yiyom yiyom kokmuyom hayret.
Greybride instada beyazini almisti detayli paylasmis. Yorumlar cok guzel yumusacikmis, kendi kesesinde geliyor ve organikmiş. Simdi siparis verdim daha iki gune gelir herhalde.Elinize ulaştı mı? Nasıl kumaşı vs
Ayyy dikkat et vala sıkıntılı ozmanÖğün korona daha belli değildi verdi başladım sonra bir yetkili bulamadım 4 gündür kullanıyorum sabah içmedim bı dardayım ne yapacağımı bilmiyorum cevap karşınıza bı seviniyorum bazen çok korkuyorum nefes gidince
Yorumları harika. Sanırım ben de alacağım. Sadece kalın olur mu emin olamadım. Kendi sitesinde 400 TL civarı. Bu fiyat iyi gayet.Greybride instada beyazini almisti detayli paylasmis. Yorumlar cok guzel yumusacikmis, kendi kesesinde geliyor ve organikmiş. Simdi siparis verdim daha iki gune gelir herhalde.
Kiz o paraya birakta organik yumuşacık olsunGreybride instada beyazini almisti detayli paylasmis. Yorumlar cok guzel yumusacikmis, kendi kesesinde geliyor ve organikmiş. Simdi siparis verdim daha iki gune gelir herhalde.
Soru cevap kisminda dort mevsime uygun oldugu yazilmis. Ben de takipteydim bayadir ilk kez indirimde gorunce almak istedim.Yorumları harika. Sanırım ben de alacağım. Sadece kalın olur mu emin olamadım. Kendi sitesinde 400 TL civarı. Bu fiyat iyi gayet.
Canım nerden alırsan al penye kumaşlar pamuklu olurElinize ulaştı mı? Nasıl kumaşı vs
Ben çok pimpirikliyim. Para verip alacağız ya şimdi Yenidoğan olduğu için biraz önemsiyorum. Pamuk olacak ama kalın olursa giydiremezsem gider, o yüzden dedim ama alınır gibi.Canım nerden alırsan al penye kumaşlar pamuklu olur
Bebek tulumları, badılerı
Nerden alınırsa alınsın aynı cins kumas kullanılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?