• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Geri sayfalara gittim bulamadım biri ultrason fotosu atmıştı dr erkek demiş çok netti onunki asla değişmez bence☺️

Robot süpürgesi olanlar bana yardım edebilir mi? Açtım süpürgeyi dolanıp duruyor her odaya defalarca girdi çıktı bitirmek bilmedi temizlik bitti demiyo mu bu meret şarjı bitene kadar dolaşacak mı sürekli?
Wifili değil mi telefondan görebiliyorum nekadar alan temizlemiş nekadar kalmış sıkılırsam temizliği bitir var ona tıklıyorum şarj yerine geri gidiyor. En olmadı robotun üstünde ev ibaresi var ya ona tıkla giysin şarjına

Wifili değil mi telefondan görebiliyorum nekadar alan temizlemiş nekadar kalmış sıkılırsam temizliği bitir var ona tıklıyorum şarj yerine geri gidiyor. En olmadı robotun üstünde ev ibaresi var ya ona tıkla giysin şarjına
Buraya yazdıktan sonra geldi şarjına girdi temizlik bitti yazısı geldi ellemek istemedim harita çıkaracakmış ya yeni aldım

Belki yediğin bir şey dokunmuştur dicem de 3 gün sürmezdi herhalde.
Enfeksiyondan da şüphelenmek lazım. Test yaptır bence..

Ben geçen hafta tuvalete çok çıkıyordum bu hafta tam tersiyim. Hep bir şişlik..

Bir de aşırı bir geğirme isteği ve dürtüsü. Yapmazsam midemde baskı oluşuyor bulantı yapacakmış gibi mecbur kalıyorum.
Resmen ilk insana dönmek üzereyim eşimin yanında bile tutmuyorum 🤦
Bilmiyorumki yani dokunsa da geçmez miydi 🥺 valla ilk hamileliğim böyle geçseydi ikinciyi yapamazdım🥺 hele küçük bir bebekle o kadar zor ki. Bende de mide ağrısı var renmüe şurup verdi doktorum 😑

Evet erkek istiyordu karsimda babam kayinbabam falan olunca ben bi uzak durdum da beyefendi dusunemedi galiba onlari
Ah vallahi tiktokum yoktu iyi oldu link😍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eşinde ne güzel çekip sarılmış erkek istiyordu o galiba 😂

Back