- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
- #17.901
Y Yazin Sevinci baya net aahh bende görsem böyle net bi fotooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wifili değil mi telefondan görebiliyorum nekadar alan temizlemiş nekadar kalmış sıkılırsam temizliği bitir var ona tıklıyorum şarj yerine geri gidiyor. En olmadı robotun üstünde ev ibaresi var ya ona tıkla giysin şarjınaGeri sayfalara gittim bulamadım biri ultrason fotosu atmıştı dr erkek demiş çok netti onunki asla değişmez bence
Robot süpürgesi olanlar bana yardım edebilir mi? Açtım süpürgeyi dolanıp duruyor her odaya defalarca girdi çıktı bitirmek bilmedi temizlik bitti demiyo mu bu meret şarjı bitene kadar dolaşacak mı sürekli?
Evet evet bu resimler
Aslinda esim cok saskin kiz bekliyordu o ama biz saskinligimizi belli edemiyoruzKiz ikinizde şaşirmamissiniz birazda video hizlandirilmis ya olduda bitti masalalh diyip bitiyo
Dur dur bende yanlış kisiyi hatirlamisim kafa gitti bendeAaaa ben onu anlamamıştım
Teşekkür ederim. Haftaya da kan alıp öyle ikili testi yorumlayacakmış. Artık ben de listeye adımı ekleteyimHayırlı olsun çok sevindim
Buraya yazdıktan sonra geldi şarjına girdi temizlik bitti yazısı geldi ellemek istemedim harita çıkaracakmış ya yeni aldımWifili değil mi telefondan görebiliyorum nekadar alan temizlemiş nekadar kalmış sıkılırsam temizliği bitir var ona tıklıyorum şarj yerine geri gidiyor. En olmadı robotun üstünde ev ibaresi var ya ona tıkla giysin şarjına
Benim kafa hep gidikZaman mefhumum kalmamış. Akşam görmüşüm sabah gördüm diyorum
Ama hatırladım yine de. Çünkü aynı şeyi düşünmüşüz..
Sizin kafanız da gidip geliyor mu benim gibi? Bazen çok salakça şeyler yapıyorum iş yaparken
Dur dur bende yanlış kisiyi hatirlamisim kafa gitti bende
Bilmiyorumki yani dokunsa da geçmez miydi valla ilk hamileliğim böyle geçseydi ikinciyi yapamazdım hele küçük bir bebekle o kadar zor ki. Bende de mide ağrısı var renmüe şurup verdi doktorumBelki yediğin bir şey dokunmuştur dicem de 3 gün sürmezdi herhalde.
Enfeksiyondan da şüphelenmek lazım. Test yaptır bence..
Ben geçen hafta tuvalete çok çıkıyordum bu hafta tam tersiyim. Hep bir şişlik..
Bir de aşırı bir geğirme isteği ve dürtüsü. Yapmazsam midemde baskı oluşuyor bulantı yapacakmış gibi mecbur kalıyorum.
Resmen ilk insana dönmek üzereyim eşimin yanında bile tutmuyorum
BahahahahahaDur dur bende yanlış kisiyi hatirlamisim kafa gitti bende
Evet canım hemen caglayı etiketliyip bilgilerini yaz eklesinTeşekkür ederim. Haftaya da kan alıp öyle ikili testi yorumlayacakmış. Artık ben de listeye adımı ekleteyim
Ah vallahi tiktokum yoktu iyi oldu link Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eşinde ne güzel çekip sarılmış erkek istiyordu o galiba
Güle güle kullan şimdi her temizlikte bugun çıkardığı alan kadar temizler iyi olmuşBuraya yazdıktan sonra geldi şarjına girdi temizlik bitti yazısı geldi ellemek istemedim harita çıkaracakmış ya yeni aldım
Ah vallahi tiktokum yoktu iyi oldu link Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eşinde ne güzel çekip sarılmış erkek istiyordu o galiba
Adamın oğlu oluyo o an onları gözü görmemiştirEvet erkek istiyordu karsimda babam kayinbabam falan olunca ben bi uzak durdum da beyefendi dusunemedi galiba onlari
Aman nolcak evlenmişsin artık çocuğun nasıl yapıldığını biliyolardır onlardaEvet erkek istiyordu karsimda babam kayinbabam falan olunca ben bi uzak durdum da beyefendi dusunemedi galiba onlari