- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 148
- 22
- Konu Sahibi yoncambenim
- #17.861
Yok yok bu fotodan sonra ben ona ihtimal vermiyorumSizin ilk heralde ikinci kız olur inşallah. Aslında belli de olmaz bak değişiyormuş herkesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok bu fotodan sonra ben ona ihtimal vermiyorumSizin ilk heralde ikinci kız olur inşallah. Aslında belli de olmaz bak değişiyormuş herkesin
İsmi de aklımda kalmadı sabah görmüştüm burdaysa yazar diye yazdım. Dr erkek demişte anlamaya gerek yok malzeme ortadaydı yani O da değişirse ben daha hiçbişeye inanmam.Anlıyorsun galiba. Acaba kimden bahsediyorsun
Merak ettım
Olsun bi anı kalmış güzel olmuşAma ben zaten erkek oldugunu ultrasonda gordugumu soylemistim herkese kimse anlamadi
hahahahahaMillette dicek kız istiyodu heralde bozuldu
Hay maşallahYok yok bu fotodan sonra ben ona ihtimal vermiyorum
Evet saydiklarindan yiyeyim bol bol sagol canimYiyeceklerden arttırmaya çalış canım elinden geldiğince, yumurta, kırmızı et, balık, yeşillik, pekmez, fındık, üzüm, kayısı dut bunlar arttırıyor genelde
Hay maşallah
Kızlar bulantıdan kafamı kaldıramıyorum üç gündür ne güzel bitmişti. Bir de herkes kabızlıktan şikayet ediyo ama ben tam tersiyim iki gündür. Bir terslik mi var anlamadım
Bugün kim attı ultrason fotosu erkek bebişYa ben ya fbtl dir kesin
Bana da şu resmi görmek nasip olacak mı acaba
Aaaaa yok ozman biz değil görmedim valla bugun çok konuşulmuş bakamadımBugün kim attı ultrason fotosu erkek bebiş
Olur insallah annemin 4 kizi var en kucuk. 4 yasinda annemde hep böyle derdiBana da şu resmi görmek nasip olacak mı acaba
Yok o da değil daha netti oYook degil. Üstte yazmış atan kısı
Bu arkadaş galiba
Yok yok bu fotodan sonra ben ona ihtimal vermiyorum
Bugün kim attı ultrason fotosu erkek bebiş
Çok moral oldu sağolOlur insallah annemin 4 kizi var en kucuk. 4 yasinda annemde hep böyle derdi
Ama attığı fotoda iki bacak arası dolu gözüküyor.Yok o da değil daha netti o
Kordon degil maalesef ben bunu videodan cektim cok net degil normalde baya baya net videodaKordon da olabilir o
Ben de görmüştüm sabah anladım hangi foto olduğunu. ama isim kalmamış aklımda
Evet onun da öyle ama benim dediğim başka biriydi neyse.Ama attığı fotoda iki bacak arası dolu gözüküyor.
Olucak olucak ben inaniyorum erkek seninkiÇok moral oldu sağol