• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım normal doğum da bebek kilosu önemli bilmiyorum normal düşünüyor musun. 4 kilo bebekler de çok tatlı oluyor. Elini kolunu nasıl tutsam derdi olmuyor giydirirken. Benim oğlum 3400 doğdu. Boyu 52 cmdi. Normal doğum yaptım o bile zor geldi bana çıkarken 😂😂 çelimsiz cılız geldi gözüme, nasıl tutacağımı bilemedim 🤣
Ben normal isterim durum ne gösterir bilmem de normalden korkmuyorum çatır çatır doğururum filan diyormuşum küheylan 🤣🤣 valla bebek kilosu arttıkça normal doğum zor oluyomuş heralde annem filanda anlatırdı kesmişler hep 🙁 daha varya şimdiden gözüm korkmuyor da Allah nasip ederse gün yaklaştıkça bi korku dolar inceden bide doğum videosu izlemezsem iyi olur 😂 ama az toplu olsun isterim şöyle ele gelsinde tutmaya çok çekinmeyelim 🤲🏻

Canım valla söylediklerinin aynısını bir bir yaşadım. Son iki iğnem kalmıştı ama ne yazık ki olan oldu.

Yani tabi benim başıma geldi diye bu iğneyi kullananların başına da gelecek diye bir şey yok ama olay taze olduğu için ben ekstradan uyarmak istiyorum.

Senin yerinde olsam progestan dex alırım. Göbekten yapılanı.

Ben kalçadan yapılanı bir gün kullanıp iki gün kullanmıyordum. Dex her gün yapılıyor ama çok daha güvenli.

Tabi doktorunla da konuş. ☺️ Ama temkinli olmakta fayda var.
Acaba şişlik azalıp yana doğru uzayınca derine mi gitti seninki gibi 🤦🏻‍♀️ Dün yaptırdım iğneyi az önce kontrol ettim anlattığım gibi olmuş ilk şişlik cumadan beri var. 3 gün sonra kontrolüm var doktoruma danışıp eğer iğneye devam ettirecekse göbekten olana geçmek istediğimi söylücem umarım sıkıntılı durum oluşmaz

Back