- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
- #17.881
Olmadı bende annen gibi torunda görcem artık pipiyiOlucak olucak ben inaniyorum erkek seninki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmadı bende annen gibi torunda görcem artık pipiyiOlucak olucak ben inaniyorum erkek seninki
Kalmaz o zamana benceOlmadı bende annen gibi torunda görcem artık pipiyi
Ya bana link atin tiktokum yok acamadim baska turludemeraktan catlarim@M-elek37 hani anlaşmıştık bayılcaktık hiç şaşırmamışsın neyse allahdan okadar belli olmamış
Yok kiz mavibeyazzz dan bahsediyor onun bebeginin herseyi meydandaydi D demi 2kiz1anne1bebekYa ben ya fbtl dir kesin
Ya bana link atin tiktokum yok acamadim baska turludemeraktan catlarim
Attım ben canım ahh melekde attıYa bana link atin tiktokum yok acamadim baska turludemeraktan catlarim
Yaa tekrar atin merak ettim
Ben normal isterim durum ne gösterir bilmem de normalden korkmuyorum çatır çatır doğururum filan diyormuşum küheylan valla bebek kilosu arttıkça normal doğum zor oluyomuş heralde annem filanda anlatırdı kesmişler hep daha varya şimdiden gözüm korkmuyor da Allah nasip ederse gün yaklaştıkça bi korku dolar inceden bide doğum videosu izlemezsem iyi olur ama az toplu olsun isterim şöyle ele gelsinde tutmaya çok çekinmeyelimCanım normal doğum da bebek kilosu önemli bilmiyorum normal düşünüyor musun. 4 kilo bebekler de çok tatlı oluyor. Elini kolunu nasıl tutsam derdi olmuyor giydirirken. Benim oğlum 3400 doğdu. Boyu 52 cmdi. Normal doğum yaptım o bile zor geldi bana çıkarken çelimsiz cılız geldi gözüme, nasıl tutacağımı bilemedim
Hayırlı olsun çok sevindimMerhabalar
Kontrolden geldim şimdi. Ense kalınlığını ölçtü 0.69 dedi ve iyi olduğunu söyledi doktor. Cinsiyet de %90 erkek dedi. Sizinle de paylaşmak istedim
Yaa tekrar atin merak ettim
Aaaa ben onu anlamamıştım
Bende bugün dr kontrolüm vardı 13+5 çok net keisn erkek dedi :) hala değişirmi die düşünüyorum ama ultrason resmide çok net sağlıkla gelsinde yeterki gerisi önemli değil.
Valla hic şaşirmassin tatlım biraz güldüm ikinizede masallah diyeyimYaa tekrar atin merak ettim
Acaba şişlik azalıp yana doğru uzayınca derine mi gitti seninki gibi Dün yaptırdım iğneyi az önce kontrol ettim anlattığım gibi olmuş ilk şişlik cumadan beri var. 3 gün sonra kontrolüm var doktoruma danışıp eğer iğneye devam ettirecekse göbekten olana geçmek istediğimi söylücem umarım sıkıntılı durum oluşmazCanım valla söylediklerinin aynısını bir bir yaşadım. Son iki iğnem kalmıştı ama ne yazık ki olan oldu.
Yani tabi benim başıma geldi diye bu iğneyi kullananların başına da gelecek diye bir şey yok ama olay taze olduğu için ben ekstradan uyarmak istiyorum.
Senin yerinde olsam progestan dex alırım. Göbekten yapılanı.
Ben kalçadan yapılanı bir gün kullanıp iki gün kullanmıyordum. Dex her gün yapılıyor ama çok daha güvenli.
Tabi doktorunla da konuş. Ama temkinli olmakta fayda var.
NAsil yaaaa niyeeeValla hic şaşirmassin tatlım biraz güldüm ikinizede masallah diyeyim
Evet evet bu resimlerBu arkadaşın fotosuydu galiba 2kiz1anne1bebek
Kiz ikinizde şaşirmamissiniz birazda video hizlandirilmis ya olduda bitti masalalh diyip bitiyoNAsil yaaaa niyeee