• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu arada
Ben önceki hapın adını hatırlamadığım icin, doktor demir yazarken soyledım diğerleri bulantı yapıyor diye.
O da bunu verdi. Hiç kullanmadım daha
19. Hafta başlamayı dusunuyorum

Bir de bu sekilde olduğu için true blood moduna girdim
Wampir edasındayım. Hafif tırsıyor muyum ne😂😂😂
Bunun tadı ehh işte ben zor içmiştim son 2 ay maltofer olması lazım onu verdi o çok güzeldi tadı vanilyalı gibi
Kızlar benimde ferittin 30 çıktı..demirserumda 157 yazıyor ..doktor bana hemen kan hapı başladı anca dolar..bide keçiboynuzu özü yedi
Sus kız sen ikizsin hangi birini beslicen🤣🤣 yarasin bebislere

Her doktor farkli düşüncede
Ya da bazıları hastasını iyi takip etmiyor olabilir
Benim doktorum her gittiğimde adet tarihini soruyor . Bir gün dedim ki " kayıtlı değil mı" yorum gelmedi laf arada kaynadı .
Asistanı da var
Sorsana ona degil mi?
Benimki kan ilacını verdıgınde değerlerim nasıl dedim
İyi ama kullan dedi.

Ne bileyim girince nasılız iyiyiz falan derken e-nabız çıktısını sıkıştırdım doktorun eline. Asistanı yüzüme baktı ben ona baktım gebe misiniz dedi. Evet dedim 😂
Yahu ismim cismin ekranda belli aç 5 saniye bak. Neyseki bu sefer sormadı regl hafta falan.

Ultrasondan sonra vitaminleri yazdı. Sonraki kan sayımında bakacakmış demir için. Bana yine sağlık ocağı yolları yani..

Kızlar benimde ferittin 30 çıktı..demirserumda 157 yazıyor ..doktor bana hemen kan hapı başladı anca dolar..bide keçiboynuzu özü yedi

Oğluma demir kullanamıyorduk midesi bulanıyordu.
Keçiboynuzu pekmezini öksürüğü için hergün kullandık. Kan değerlerine de yaramıştı 😁

Kizlar fikri olan yazsın acilele gittim kandegerine göre amoklavin antibiyotik vermiş ama ezzane bize onun yerine klavunat diye başka antibiyotik vermiş ben bunu şimdi e nabizda fark ettim 4 gündür kullanıyorum üstelik doktor verirken korona cikmassin demişti birde korono çıktı kimseden bilgi alamıyoruz o bilmem ben bilmem dışarı çıkamıyoruz aile hekimi dolu üç gündür catliycam bı bilginiz varmı lütfen

Kizlar fikri olan yazsın acilele gittim kandegerine göre amoklavin antibiyotik vermiş ama ezzane bize onun yerine klavunat diye başka antibiyotik vermiş ben bunu şimdi e nabizda fark ettim 4 gündür kullanıyorum üstelik doktor verirken korona cikmassin demişti birde korono çıktı kimseden bilgi alamıyoruz o bilmem ben bilmem dışarı çıkamıyoruz aile hekimi dolu üç gündür catliycam bı bilginiz varmı lütfen
Geçmiş olsun

3
Çok mu ağır geçiyor? Ben de hasta oldum belki de koronaydım
Ama ben doktora girmeden evde geçirdim hastalığı

Koronaydım ya da değildim bilmiyorum. Antikor testi yaptıracağım sonra

Geçmiş olsun, benim kuzenimde şuan korona, ilaç kullanmamayı tercih etti hamile diye , ilaçlar beni daha ağır yaptı dedi..
geçmiş olsun canım inşallaj hemen atlatırsın🙏🏻

Senin baya derinden kötü olmuş ya çok geçmiş olsun🙁 benim daha yüzeysel sanırım şişlik elime geliyor ama büyüme yok hafifte morluk var geçer heralde dimi hafif ağrı yapıyor ama cumadan beri çoğalırdı ağrı dimi seninki gibi olsaydı
Çok geçmiş olsun. gokkusaginadusenbukalemun gokkusaginadusenbukalemun size de geçmiş olsun. Benim de düşük önleyici iğne apse yaptı. Sanki balon bağlamışlar gibi şişti. Doktor eczaneden solüsyon hazırlattı. Günlük pede dök orada kalsın. Hep yenile dedi. Zamanla geçti. sağa sola dönerken yatakta çok ağrı duyuyordum. Şiş olan kısımda Yanma ağrı morluk vardı. 3-4 güne anca geçti.

Klavunatı amoklavin ya da agumentin yerine verebiliyorlar. Farkedince uyarmak gerekiyor. Ampisilin etken maddeli antibiyotikler hamilelikte kullanılabiliniyor. Bu üç antibiyotik de aynı etken maddelere sahip. Sadece marka isimleri farklı. Gebelikte zorunlu haller dışında kullanılmaması gereken antibiyotik grubu sulbaktam. O da klavunatın içinde yok. ☺️

Korona viral enfeksiyon olduğu için antibiyotik grubu ilaçlar etki etmez. Üst veya alt solunum yolu enfeksiyonunuz varsa o yüzden antibiyotik vermiştir.

Geri sayfalara gittim bulamadım biri ultrason fotosu atmıştı dr erkek demiş çok netti onunki asla değişmez bence☺️

Robot süpürgesi olanlar bana yardım edebilir mi? Açtım süpürgeyi dolanıp duruyor her odaya defalarca girdi çıktı bitirmek bilmedi temizlik bitti demiyo mu bu meret şarjı bitene kadar dolaşacak mı sürekli?

Ben hamile olduğumu öğrenince yeşilliği komple kestim zaten pek sevmezdim😂 yumurta filan yiyorum ama vitamin+folikasit kullanıyorum referans aralığına göre normal de doktora göre nasıl olcak durum cuma öğrencem 🤭
Normal canım aynen sorun çıkmaz sanmıyorum da destek için belki verir o ayrı.ama verirse bulantı yapmayan bişey işte zor oluyormuş 🙂

Çok teşekkür ederim. Sizin muhtemelen yüzeysel apse oluşmuştur. Benim derin apselerdi. Yüzeyde hiçbir şey görünmüyordu. Hala bu iğneyi kullanıyorsanız çok dikkat edin.
Çok geçmiş olsun. gokkusaginadusenbukalemun gokkusaginadusenbukalemun size de geçmiş olsun. Benim de düşük önleyici iğne apse yaptı. Sanki balon bağlamışlar gibi şişti. Doktor eczaneden solüsyon hazırlattı. Günlük pede dök orada kalsın. Hep yenile dedi. Zamanla geçti. sağa sola dönerken yatakta çok ağrı duyuyordum. Şiş olan kısımda Yanma ağrı morluk vardı. 3-4 güne anca geçti.

Benim ağrım azalacağına giderek çoğaldı ama senin yerinde olsam kesinlikle artık kullanmam. Keşke ben de kullanmasaydım. Eşim bana her iğne yaptığında gerek yok, kullanma artık dedi ama ben dinlemedim. Son iki iğnem kalmıştı. Eğer progestan dex i (göbekten yapılan) bulabilirsen onu kullan, kalçadan olanı kullanma. Benim de başta yüzeysel apselerdi. Hala da kalçamda bir sürü morluk var. Ağrı uzmanı(algolog) halimi görünce aynen şöyle bir cümle kurdu: “Elimde olsa piyasadaki kalçadan yapılan bütün iğneleri toplatırım.”
Benim de öyle. Doktor sakın kalçandan iğne yaptırma dedi. Düşük yaptığım gebelikte de apse oldu şimdikinde de. Şükür ki üç gün progestan yetiyor şimdilik fitil şeklinde olarak. Popo kaslarını güçlendirmen lazım dedi doktor. Popom da düz değil hafif var yani çok da yok ama yok da değildi 😅

Kızlar bulantıdan kafamı kaldıramıyorum üç gündür 🥺 ne güzel bitmişti. Bir de herkes kabızlıktan şikayet ediyo ama ben tam tersiyim iki gündür. Bir terslik mi var anlamadım🥺

Back