- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.841
Canım normal doğum da bebek kilosu önemli bilmiyorum normal düşünüyor musun. 4 kilo bebekler de çok tatlı oluyor. Elini kolunu nasıl tutsam derdi olmuyor giydirirken. Benim oğlum 3400 doğdu. Boyu 52 cmdi. Normal doğum yaptım o bile zor geldi bana çıkarkenAh ah Allah bizede 4 kilo çocuk doğurmayı nasip etsin yaben sana göre baya kiloluyum boy ve kiloya bakarsak bakalım benim tartıda 1 kilo almışım umarım kontrolde de o rakam çıkar da doktor bıkbıklanmaz
Geçmiş olsun. Bende de bu ara bi yanma var. Boğazımda reflü benzeri bir yanma. Yemek sonrası oluyor. Bulantı hapını bırakalı 1 haftayı geçti. İki gün zor oldu sonra alıştım. Hala sabah öğürmeleri ve soğan sarımsak restoran kokusu korkulu rüyam.Kızlar bulantıdan kafamı kaldıramıyorum üç gündürne güzel bitmişti. Bir de herkes kabızlıktan şikayet ediyo ama ben tam tersiyim iki gündür. Bir terslik mi var anlamadım
Ahhh bakıyorumPAtlattim patlattimmcht_hsrt1806 burdan bakabilirsiniz
Soğan işi ben de hamileliğin başından beri bitikGeçmiş olsun. Bende de bu ara bi yanma var. Boğazımda reflü benzeri bir yanma. Yemek sonrası oluyor. Bulantı hapını bırakalı 1 haftayı geçti. İki gün zor oldu sonra alıştım. Hala sabah öğürmeleri ve soğan sarımsak restoran kokusu korkulu rüyam.
Kizlar fikri olan yazsın acilele gittim kandegerine göre amoklavin antibiyotik vermiş ama ezzane bize onun yerine klavunat diye başka antibiyotik vermiş ben bunu şimdi e nabizda fark ettim 4 gündür kullanıyorum üstelik doktor verirken korona cikmassin demişti birde korono çıktı kimseden bilgi alamıyoruz o bilmem ben bilmem dışarı çıkamıyoruz aile hekimi dolu üç gündür catliycam bı bilginiz varmı lütfen
Benim çok ağrımıyo dün tekrar iğnem vardı o şişliğin üstüne yaptı sanırım bugun şişlik ceviz gibiyse üzüm gibi oldu öyle anlatayım azaldı ama yana doğru gitti artık yuvarlak değil de uzunlamasına hafif şiş ben bunu kontrolde kesin sorayım doktora başıma iş açmasın o solüsyonu bilirmi acaba benim doktor daÇok geçmiş olsun.gokkusaginadusenbukalemun size de geçmiş olsun. Benim de düşük önleyici iğne apse yaptı. Sanki balon bağlamışlar gibi şişti. Doktor eczaneden solüsyon hazırlattı. Günlük pede dök orada kalsın. Hep yenile dedi. Zamanla geçti. sağa sola dönerken yatakta çok ağrı duyuyordum. Şiş olan kısımda Yanma ağrı morluk vardı. 3-4 güne anca geçti.
Kız insan azcık şaşırır
Benimkiler 3600 ve 4000 tü hastane çıkışları tam gelmişti çocuk doktoru hoplata hoplata sevmişti küçüğü ayy kocaman diyeCanım normal doğum da bebek kilosu önemli bilmiyorum normal düşünüyor musun. 4 kilo bebekler de çok tatlı oluyor. Elini kolunu nasıl tutsam derdi olmuyor giydirirken. Benim oğlum 3400 doğdu. Boyu 52 cmdi. Normal doğum yaptım o bile zor geldi bana çıkarkençelimsiz cılız geldi gözüme, nasıl tutacağımı bilemedim
Evet okudum onuda üstüne basa basa bulantı yaparmı diye sorcamNormal canım aynen sorun çıkmaz sanmıyorum da destek için belki verir o ayrı.ama verirse bulantı yapmayan bişey işte zor oluyormuş
Millette dicek kız istiyodu heralde bozuldu
Oyleydi zatenMillette dicek kız istiyodu heralde bozuldu
Canım valla söylediklerinin aynısını bir bir yaşadım. Son iki iğnem kalmıştı ama ne yazık ki olan oldu.Benim çok ağrımıyo dün tekrar iğnem vardı o şişliğin üstüne yaptı sanırım bugun şişlik ceviz gibiyse üzüm gibi oldu öyle anlatayım azaldı ama yana doğru gitti artık yuvarlak değil de uzunlamasına hafif şiş ben bunu kontrolde kesin sorayım doktora başıma iş açmasın o solüsyonu bilirmi acaba benim doktor da
Anlıyorsun galiba. Acaba kimden bahsediyorsunGeri sayfalara gittim bulamadım biri ultrason fotosu atmıştı dr erkek demiş çok netti onunki asla değişmez bence
Robot süpürgesi olanlar bana yardım edebilir mi? Açtım süpürgeyi dolanıp duruyor her odaya defalarca girdi çıktı bitirmek bilmedi temizlik bitti demiyo mu bu meret şarjı bitene kadar dolaşacak mı sürekli?
Sizin ilk heralde ikinci kız olur inşallah. Aslında belli de olmaz bak değişiyormuş herkesinOyleydi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?