Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ah ah Allah bizede 4 kilo çocuk doğurmayı nasip etsin ya ben sana göre baya kiloluyum boy ve kiloya bakarsak bakalım benim tartıda 1 kilo almışım umarım kontrolde de o rakam çıkar da doktor bıkbıklanmaz
Canım normal doğum da bebek kilosu önemli bilmiyorum normal düşünüyor musun. 4 kilo bebekler de çok tatlı oluyor. Elini kolunu nasıl tutsam derdi olmuyor giydirirken. Benim oğlum 3400 doğdu. Boyu 52 cmdi. Normal doğum yaptım o bile zor geldi bana çıkarken çelimsiz cılız geldi gözüme, nasıl tutacağımı bilemedim

Kızlar bulantıdan kafamı kaldıramıyorum üç gündür ne güzel bitmişti. Bir de herkes kabızlıktan şikayet ediyo ama ben tam tersiyim iki gündür. Bir terslik mi var anlamadım
Geçmiş olsun. Bende de bu ara bi yanma var. Boğazımda reflü benzeri bir yanma. Yemek sonrası oluyor. Bulantı hapını bırakalı 1 haftayı geçti. İki gün zor oldu sonra alıştım. Hala sabah öğürmeleri ve soğan sarımsak restoran kokusu korkulu rüyam.

İkili için kan verdim az önce. Ense kalınlığı için 1,61 dedi. En yüksek ölçüyü baz alıyorlarmış. Bu değer iyi mi ben daha bakmadım. Pregnomarin kullanıyordum. Buna devam et dedi. Demir için de gyno Ferro verdi bakalım.

Soğan işi ben de hamileliğin başından beri bitik yemekleri üç maske ve eldivenle zor yapıyorum, çiğ asla yiyemiyorum bulantı hapını ben de bırakmıştım ama yine başladım ve fayda da etmiyo

Durumun nasıl peki? Çok halsizsen iyi değilsen bir hastaneye git bence. Hem ilacın muadili işe yarar mı sormuş olursun.
Amoklavin, augmentin gebelikte en çok yazdıkları ama klavunatı bilmiyorum.

Aile hekimi gebeysen daha çekimser kalıyor. Bana çok halsizim öksürükten uyuyamıyorum dedim sadece parol yazıp gönderdi. Bir de bir ton vesvese veriyor..

Benim çok ağrımıyo dün tekrar iğnem vardı o şişliğin üstüne yaptı sanırım bugun şişlik ceviz gibiyse üzüm gibi oldu öyle anlatayım azaldı ama yana doğru gitti artık yuvarlak değil de uzunlamasına hafif şiş ben bunu kontrolde kesin sorayım doktora başıma iş açmasın o solüsyonu bilirmi acaba benim doktor da

Benimkiler 3600 ve 4000 tü hastane çıkışları tam gelmişti çocuk doktoru hoplata hoplata sevmişti küçüğü ayy kocaman diye

Canım valla söylediklerinin aynısını bir bir yaşadım. Son iki iğnem kalmıştı ama ne yazık ki olan oldu.

Yani tabi benim başıma geldi diye bu iğneyi kullananların başına da gelecek diye bir şey yok ama olay taze olduğu için ben ekstradan uyarmak istiyorum.

Senin yerinde olsam progestan dex alırım. Göbekten yapılanı.

Ben kalçadan yapılanı bir gün kullanıp iki gün kullanmıyordum. Dex her gün yapılıyor ama çok daha güvenli.

Tabi doktorunla da konuş. Ama temkinli olmakta fayda var.

Anlıyorsun galiba. Acaba kimden bahsediyorsun
Merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…