• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim 30-400 referans aralığındaki ferritin 33,9 çıkmış. 🙄
Doktor d3 ve magnezyum yazdı sadece. Kan değerlerim nasıl dediğimde şimdilik sorun yok hafif hiperemezis düşüklüğü var. Bir kaç hafta sonra tekrar kan testi isteyeceğim o zaman belki demir ilacı kullanmak gerekir demişti 🙄
Niye şimdi vermedi acaba?
Her doktor farkli düşüncede
Ya da bazıları hastasını iyi takip etmiyor olabilir
Benim doktorum her gittiğimde adet tarihini soruyor . Bir gün dedim ki " kayıtlı değil mı" yorum gelmedi laf arada kaynadı .
Asistanı da var
Sorsana ona degil mi?
Benimki kan ilacını verdıgınde değerlerim nasıl dedim
İyi ama kullan dedi.

Bir de erkek var hem hakkında iyi konuşulmuyor hemde eşim pek istemiyor tipini beğenmedi😂 Devleti istemiyoruz çok kalabalık ve pis. O yüzden genelde başka şehirlere gidiyorlar ama git gel zor iş.
Anladım. Bişi diyemem :) o zaman doktora laf sokmamaya çalış
Sonuçta ısın ucunda doğum var
Gıcık olmasın sana
Ne diyebilirim ki başka 😀

Canım ben hiç-bir zaman vajinal baktırmadım
Baktırmam da :)
Karından 😊
Bana her hamileliğimde direkt vajinal girişiyolar ya🤔 karnından bastırınca şekil değiştirebiliyor o yüzden dedim. Yalnız kese olayı da yalan çıktı tutmuyor. İkimizin bebişte sanırım aynı yönde vajinalde resim tersi çıkıyomuş. Sana tahmin söylemişler miydi?

Bence sana ayrı bir gıcıklığı var gibime geldi: )
Ben sana öyle diyorum ama
Ben hayatta susamam mesela:)
Bir iki ters hareketini gördüğümde anında sorarım
1 kere gittim yahu neden gıcık olsun bana🥺
Önceki sayfalarda yazdım sinir olduğum yönleri bulup kopyalayayım.

Bana her hamileliğimde direkt vajinal girişiyolar ya🤔 karnından bastırınca şekil değiştirebiliyor o yüzden dedim. Yalnız kese olayı da yalan çıktı tutmuyor. İkimizin bebişte sanırım aynı yönde vajinalde resim tersi çıkıyomuş. Sana tahmin söylemişler miydi?
Canım ben doğumda bile doktorum açıklığı merak etti
Çatala cık bakayım merak ediyorum dedi
Çıkmadım:) karın var sonucta niye vajinal bakıyor anlamış değilim.
Bacak arası boş dedi benimki
Kız dedi yani. Ama ben emin değilim cok erken daha

Kızlar dün işim vardı giremedim bana yazdıklarınızı okudum. Eşleri almama konusu corona heralde ama zaten benim eşim yani he tmm kaynana anne toplayıp gidenler var onları sokmasın ama çocuk kocamla ortak yapım bırak adam da görsün. Zaten onda corona varsa bende de olacak aynı evin içindeyiz. Gerçi benim adamda da eskiden hiç öyle ultrason görme hevesi falan yoktu bunda aşka geldi göreyim de göreyim nesini görecekse sanki anlayacak. Ama diyorum ilk ultrason vajinaldi ya bide nokta kadar bişeydi belki de ondan sokmadı hem görüntü hoş değil hemde eli kolu belli değil yani baksa ne olacak diye mi düşündü ileriki zamanlarda girersiniz dedi. Ben ona çok takılmadım ona eşim takıldı hatta ısrar eden biri olmuş bir daha bana gelmeyin demiş bende suyuna gidelim diyorum el mahkum.

Tek özel hastane ve 2 dr var diğeri erkek böyle küpeli havalı bir adam eşim ancak ölüyom dersem ona götürür o derece😅 Bir de adam istersen 5 aylık ol sürekli vajinal bakıyormuş herkesten duydum normal bir durum değil. Hoş şeyler duymadım hakkında yani adamın.
Devlet hastanesi çok kalabalık orada bayan dr var gerçi onu iyi anlatıyorlar ama suriyeliden romandan geçilmiyor pislik içinde.

Yakın şehirlere gitsem gidip gelmek eziyet doğumda çocuklar annemler gelip görmek isterler hangi birini taşıyacağız acil bişey lazım olsa kim gidip halledecek mecburen olduğumuz yerde kalmamız lazım.

Bu gittiğim dr ankaradan gelmiş biraz ondan mı havası nedir anlamadım buralarda işi ne onu da anlamadım. Ben çok güler yüzlü şen şakrak bir insanımdır karşımda suratsız insan görünce modum düşüyor açıkçası. 1 kez muayeneye gittim zaten onda da eh işte ben bişeyler söylüyorum o ters ters suratıma bakıyor tahlillerim onun çıkış saatine denk geldi aynı gün gittik sekreteri tabi gösterin dedi kadın benim çıkış saatim geldi bir daha olmasın diye tersledi madem öyle bir durum var sekreterin yarın gelin desin dimi? Normal zamanda ulaşması zor birşey sormak için sekreterle muhattap oluyosun.

Bir de hastane aradı dr.unuzu çevrenize tavsiye eder misiniz gibilerinden anket yapıyorlar dedim daha 1 kere gittim bişey diyemicem suratıma kapattılar muhtemelen sekreterine aratıyo haberi olmuştur. Kaç tane dr.a gittim aynı hastanede hiç böyle şey görmedim yalakalık mı bekliyorlar nedir yani ona da sinir oldum.

Tamam çok güler yüz beklemiyorum dr ların hemen hemen hepsi aynı azarlamak terslemek huyları olmuş bende çok takılmıyorum işini yapsın toplasan 10 kere görcem zaten havasındayım ama ya bir daha gelmeyin derse diye diken üstünde oluyor insan ben paramı verip geliyorum oraya babanın hayrına bakmıyorsun karşılıklı idare etmek zorundayız yani bana başka dr seçeneği yok sana da fazla hasta seçeneği yok.

Haftaya göreceğiz bakalım davranışları açıklamaları nasıl olacak ayda bir çekilir kıvamda olursa ne âlâ. Benim de tersim pis gelmişim 35 yaşıma bu saatten sonra susamıyorum kapışırsak fena olur yani🤨
Bu cnm Surrender Surrender

Canım ben doğumda bile doktorum açıklığı merak etti
Çatala cık bakayım merak ediyorum dedi
Çıkmadım:) karın var sonucta niye vajinal bakıyor anlamış değilim.
Bacak arası boş dedi benimki
Kız dedi yani. Ama ben emin değilim cok erken daha
Benim göbek bölgem baya yağlı çok küçükken net göremiyorlar bir de bu hamilelikten birkaç ay öncesi ara kanamam olmuştu myom var demişlerdi küçük bende bişe demedim yani

her laboratuvar ın değeri biraz farklı tabiki.benimki ortalama bir değer canım hatta yükseğe yakın sayılır ben haslanmış yumurta her sabah yerim yeşilliğede düşkünümdür hiç ferritin değerimin düştüğünü pek bilmem bu sebeple sanırım.bende de d vitami yerlerde 😂sor bakalım ne diyecekler.
Ben hamile olduğumu öğrenince yeşilliği komple kestim zaten pek sevmezdim😂 yumurta filan yiyorum ama vitamin+folikasit kullanıyorum referans aralığına göre normal de doktora göre nasıl olcak durum cuma öğrencem 🤭

Benim göbek bölgem baya yağlı çok küçükken net göremiyorlar bir de bu hamilelikten birkaç ay öncesi ara kanamam olmuştu myom var demişlerdi küçük bende bişe demedim yani
Anladım. Daha önce hangi doktora gidiyordun? Buna ilk defa gittim dedin ya

Benimki de " annem, kuzum" diyor
Ben de hiç hoşlanmıyorum o tarz konuşmadan 😂

Back