- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.781
Bilmiyorum canım bende emin olayım diye hem reçeteye bakdim hem eczacının yazdığına ikiside 2 kere aç karnına yazmış sebebi muallak
Ahaha yok ya değişebiliyor bu haftalarda. Doktorum da dedi klistoris ve pipi bu evrede birbirine çok benziyor o yüzden karışabiliyormuş. Hatta kendi bebeğine de 12.haftada erkek demişler 15.haftada kız olduğunu öğrenmiş. Bu haftalarda biraz da nub teorisine göre yorum yapıyorlar. 15.haftada %100 vericem cinsiyeti dedi bakalım.
Canım benim teşekkür ederim insallah şeninde temiz çıkarİnşallah temiz çıkar canım.Bendende sabah alcaklar
Ayy 20 numara ayak badi badi minicikTabi yürüyene kadar patik, altı yumuşak patik ayakkabı tarzı şeyler. Hatta onlar da durmaz ayağında birbirine sürte sürte çıkarır
Herhalde ilk ayakkabılar 20-21 numara falan olur..
Ay evet sağlıkocağında bile bi iğne vurdurcam yok telefonla konuşuyo yok gidiyo kahkaha ata ata sohbet ediyo sen kalçayı açmış koyun gibi yatıyorsun kimin umrundaCorona kapsami nedeni ile hiç bir sağlık çalışanı şikayet edilemiyor karar böyle.. o yüzden bu kadar hemsiresine kadar şımardılar
Yerinde olsam nift yaptırırım yine 3 lu yu beklerim nede olsa 1 hafta,varmış o bir hafta geçmez diğer türlü stres den en azından boş beklememiz olursun
Ben kendim kullandımBenim doktor demir ilacı vermiyor hatta hiç birsey vermiyor değerler iyiyse ekstradan gerek yok modunda. İlkinde 30 haftada kullandım o zamana kadar ara tahlil yaptı. İkincide hiç kullanmadım. Çocuklarda da rutin veriyorlar mesela onuda verdirmemisti cocuk doktorumuz tahlilleri gayet iyiydi çocukların.
Benim ferritin 21 çıkmış sen yazınca baktım şimdi sana göre baya düşük değer galiba bu kontrolde verir mi acaba bana da ilaçYoo cikmadi aslında niye 2 kere inan bende bilmiyorum.ferritin 80 demir 95 di
Bende baktim simdi benimde 15,5 cikmisBenim ferritin 21 çıkmış sen yazınca baktım şimdi sana göre baya düşük değer galiba bu kontrolde verir mi acaba bana da ilaç
canım açıkcası değerime bakmadı zaten doktor benim.13.haftadan sonra başlıyormuş bazı doktorlar takviye olarak bende bilmiyorum yani vermeyenlerde var doktorunla alakalı sanırım.Benim ferritin 21 çıkmış sen yazınca baktım şimdi sana göre baya düşük değer galiba bu kontrolde verir mi acaba bana da ilaç
benim kan verdiğim yerde referans aralğı 13-150 arası seninkide referans aralığında zaten.ondan öyle demiştir.Değerlere bakıp vermedi bana zaten takviye amacıyla verdiğini söyledi.13.haftadan sonra bazı doktorlar veriyormuş.bazısı daha geç veriyormuş.Bende baktim simdi benimde 15,5 cikmisama doktorum düşük vs hic bisey demedi hersey normal cikmis demisti
Evet canim buyuk ihtimal ondan benimkide 15-150 arasi yaziyor ama kanim 14 cikmisti demekii demirim sınırda diye bisey demedi ,ay saclarimda cok dukuluyor demekki biraz demir depomu yukseltmem gerekbenim kan verdiğim yerde referans aralğı 13-150 arası seninkide referans aralığında zaten.ondan öyle demiştir.Değerlere bakıp vermedi bana zaten takviye amacıyla verdiğini söyledi.13.haftadan sonra bazı doktorlar veriyormuş.bazısı daha geç veriyormuş.
Yiyeceklerden arttırmaya çalış canım elinden geldiğince, yumurta, kırmızı et, balık, yeşillik, pekmez, fındık, üzüm, kayısı dut bunlar arttırıyor geneldeEvet canim buyuk ihtimal ondan benimkide 15-150 arasi yaziyor ama kanim 14 cikmisti demekii demirim sınırda diye bisey demedi ,ay saclarimda cok dukuluyor demekki biraz demir depomu yukseltmem gerek
Bende baktim simdi benimde 15,5 cikmisama doktorum düşük vs hic bisey demedi hersey normal cikmis demisti
Ben sağlıkocağında vermiştim referans aralığı 4.63-204 arası yazıyor bu aralığa göre normal senin değere göre baya baya düşükbenim kan verdiğim yerde referans aralğı 13-150 arası seninkide referans aralığında zaten.ondan öyle demiştir.Değerlere bakıp vermedi bana zaten takviye amacıyla verdiğini söyledi.13.haftadan sonra bazı doktorlar veriyormuş.bazısı daha geç veriyormuş.
her laboratuvar ın değeri biraz farklı tabiki.benimki ortalama bir değer canım hatta yükseğe yakın sayılır ben haslanmış yumurta her sabah yerim yeşilliğede düşkünümdür hiç ferritin değerimin düştüğünü pek bilmem bu sebeple sanırım.bende de d vitami yerlerdeBen sağlıkocağında vermiştim referans aralığı 4.63-204 arası yazıyor bu aralığa göre normal senin değere göre baya baya düşükcuma gitcem bakalım bişey dicekmi bu konuyla alakalı
Hoşgeldin bilgilerini yazarsan eklerim tabiki
Hoşbuldum teşekkürler hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallahHoş geldin canım. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.
Yok canım ya kaldım buna işteCanım sen niye bu kadar kasıyorsun kendini?
Değiştir doktorunu
Yok mu başka doktorlar ?
Bende yazarken öyle düşündüm belki muayenede biraz düzgün davranır bakalımHastanede o bölgenin en tutulanı galiba rekabet olmadığından baya rahatlar devlet hastanesi havasında bişey desen pandemi bahane edilir sanki sülalecek gireceksiniz hastalık değil bişey değil sadece eşinle bebeğinizi görcenizAman gene morelini bozacak durum yaşanmaz umarım doktora bukadar kurduk kendimizi belki gidince öyle davranmaz şaşırtır inşallah ağız tadıyla gider dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?