Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayyy bakalım ne çıkıcK, gerçekden ama daha erken iyi sana ne hissediyosun diye sormuş,

Bacak arası bossa
Niye erkek dedi

Ya da sen o gördüğün yeri bacak arası sanmış olabılırsın

Ben ultrason resmine bakar bakmaz erkek diyesim geldi kac haftaliksin suan benimki tam 12 haftalikken %70 lik bi tahmin de bulunmustu , birde ikraya at bakalim o ne diyecek

Ayyy bakalım ne çıkıcK, gerçekden ama daha erken iyi sana ne hissediyosun diye sormuş,
Niye snaa sormadı mı , çok tatlı kadınmış bu arada :)
Bacak arası bossa
Niye erkek dedi

Ya da sen o gördüğün yeri bacak arası sanmış olabılırsın
Yok bacağının arası hatta tek tek gösterdi bacaklarını falan eminim yani, ben de şaşırdım bir sey olmadığı halde öyşe söylemesine ama vardır bi bildiği herhalde:)

Ben ultrason resmine bakar bakmaz erkek diyesim geldi kac haftaliksin suan benimki tam 12 haftalikken %70 lik bi tahmin de bulunmustu , birde ikraya at bakalim o ne diyecek
11+5 im normalde ama 12+1 çıktı , aksama atayım ona da :)

Dimi evet baya iyi kadın minnoş tam zamlı halde gittik yılbaşından sonra zam oldu

Ben de aynı durumdayım. Mecbur olucam da ne zaman

Benim doktorum kadın çok tatlı ama hepsi kötü olamaz

Benim doktorum kadın çok tatlı ama hepsi kötü olamaz
Benimde kadın doktorum sen şakrak hayat dolu esprili. Benden daha canlı dogumda bile gece 2 de doğum olur mu güzelim makyaj yapamadim resimler kötü çıkacak demisti

Evet zaten suan gitsek bakacaklar sadece. Ben de boş yere gitmeyeceğim:)

Allah sana öyle bir kız çocuğu nasip etsin kı...
Çok çok âmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…