- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.481
Ayyy bakalım ne çıkıcK, gerçekden ama daha erkenEvet doktor bize ne hissediyorsunuz dedi kız dedik ben aksini düşünüyorum dedi güldü, ama çok erken tam net değil dedi bekleyelim bakalımbacak arasında bir çıkıntı yoktu aslında baya baktık ama neye göre öyle dedi bilemiyorum
Bacak arası bossaEvet doktor bize ne hissediyorsunuz dedi kız dedik ben aksini düşünüyorum dedi güldü, ama çok erken tam net değil dedi bekleyelim bakalımbacak arasında bir çıkıntı yoktu aslında baya baktık ama neye göre öyle dedi bilemiyorum
Ben ultrason resmine bakar bakmaz erkek diyesim geldi kac haftaliksin suan benimki tam 12 haftalikken %70 lik bi tahmin de bulunmustu , birde ikraya at bakalim o ne diyecekEvet doktor bize ne hissediyorsunuz dedi kız dedik ben aksini düşünüyorum dedi güldü, ama çok erken tam net değil dedi bekleyelim bakalımbacak arasında bir çıkıntı yoktu aslında baya baktık ama neye göre öyle dedi bilemiyorum
Niye snaa sormadı mı , çok tatlı kadınmış bu arada :)Ayyy bakalım ne çıkıcK, gerçekden ama daha erkeniyi sana ne hissediyosun diye sormuş,
Yok bacağının arası hatta tek tek gösterdi bacaklarını falan eminim yani, ben de şaşırdım bir sey olmadığı halde öyşe söylemesine ama vardır bi bildiği herhalde:)Bacak arası bossa
Niye erkek dedi
Ya da sen o gördüğün yeri bacak arası sanmış olabılırsın
11+5 im normalde ama 12+1 çıktı , aksama atayım ona da :)Ben ultrason resmine bakar bakmaz erkek diyesim geldi kac haftaliksin suan benimki tam 12 haftalikken %70 lik bi tahmin de bulunmustu , birde ikraya at bakalim o ne diyecek
Aynen canım kutu başı 120 liradan bahsetti. Allah yardımcımız olsunİnanmıyorum ya bu zorunlu bir ihtiyaç ve raporumuz var rapor sonuçta vallahi saçmalık. Sagol canim
Ay yok artık yaaaaAynen canım kutu başı 120 liradan bahsetti. Allah yardımcımız olsun
Dimi evet baya iyi kadın minnoş tamNiye snaa sormadı mı , çok tatlı kadınmış bu arada :)
Yok bacağının arası hatta tek tek gösterdi bacaklarını falan eminim yani, ben de şaşırdım bir sey olmadığı halde öyşe söylemesine ama vardır bi bildiği herhalde:)
Gözunaydin maşallahEki Görüntüle 2985431 Eki Görüntüle 2985432
Ense kalınlığı 1.0 çıktı her şey yolunda dedi bir sorun yokmuş , kanı da verdim. Cinsiyet tahmini alalım
Bu arada hiç durmuyordu yerinde çok kıpır kıpırdı
Oturmaya mı geldik dedi burda da
Eki Görüntüle 2985434
Gözunaydin maşallahEki Görüntüle 2985431 Eki Görüntüle 2985432
Ense kalınlığı 1.0 çıktı her şey yolunda dedi bir sorun yokmuş , kanı da verdim. Cinsiyet tahmini alalım
Bu arada hiç durmuyordu yerinde çok kıpır kıpırdı
Oturmaya mı geldik dedi burda da
Eki Görüntüle 2985434
Ben de aynı durumdayım. Mecbur olucam da ne zamanBen korona geçirdim hafifti çok ama hamile değildim tabi. Şimdi grip oldum aşırı ağır geçti hamilelikten önce asla böyle olmazdım korkuyorum o yüzden. Bide aktif hayat içindeyim hergun eve dışarıdan yardımcı çocukların oyun grubu okulu. Eşim zaten kalabalıkta. Martta yaptıracağım 6 aylik olacağım nerdeyse. Aslında tetanoz bile olmuyorum ama bu hastalık korkutuyor.
Bunu benim içinde söylüyor musunŞuan cinsiyetler icin bence de erken
EvetBunu benim içinde söylüyor musun
Benim doktorum kadın çok tatlı ama hepsi kötü olamazNedense kadın doktorlarda böyle bi anormallik var ya hani bu tezi çürütmek için elimden geleni yaptım baya kadın doktora gittim filan ama yok yani. Benim doktor erkek benden çok eşime anlatıyor bebeği şurası şöyle burası böyle diye baya ilgili
Eğer tutarsa sana telefon alacamEvetbenim doktorum da çok net konuştu kiz
Ama erken yahu ! Değişebiliyor gerçekten
Nedense kadın doktorlarda böyle bi anormallik var ya hani bu tezi çürütmek için elimden geleni yaptım baya kadın doktora gittim filan ama yok yani. Benim doktor erkek benden çok eşime anlatıyor bebeği şurası şöyle burası böyle diye baya ilgili
Benimde kadın doktorum sen şakrak hayat dolu esprili. Benden daha canlı dogumda bile gece 2 de doğum olur mu güzelim makyaj yapamadim resimler kötü çıkacak demistiBenim doktorum kadın çok tatlı ama hepsi kötü olamaz
Mayıs annelerine baktım ama resim alıp benim gibi değişenler var. O yüzden birsey demeyeyim. Zaten gitmeyeceğim şubatın ilk haftasına kadar bakalim ben hala ve en başından beri kız hissediyorum diğerlerinde emindim erkek olduklarından.Allah seni
İşte onu diyorum 10 tanede 1 tane düzgün çıkıyor oda bana denk gelmiyorBenim doktorum kadın çok tatlı ama hepsi kötü olamaz
Evet zaten suan gitsek bakacaklar sadece. Ben de boş yere gitmeyeceğim:)Mayıs annelerine baktım ama resim alıp benim gibi değişenler var. O yüzden birsey demeyeyim. Zaten gitmeyeceğim şubatın ilk haftasına kadar bakalim ben hala ve en başından beri kız hissediyorum diğerlerinde emindim erkek olduklarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?