- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.461
Koronadan dolayı sokmuyordur.Kızlar dr.umu hiç sevemedim ya çok ters bir insan eşimi muayeneye sokmuyor bazen tersliyor falan hiç içime sinmedi bişey sormaya korkuyorum. Ama başka seçeneğim de yok erkek dr istemiyorum kadın dr da yok gerçi erkekte olsa diğerlerinin de çok farkı yok tavırlarında. Yakın başka bir ili öneriyorlar ama her ay oraya git tanımadığın yerde doğum yap o da saçma geliyor ne yapıcam bilmiyorum. Hani işini yapsın olsun bitsin diyorum ama hiç elektrikte alamadım kadından
Şuan cinsiyetler icin bence de erkenEvet ama oran vermedi ama çok küçük daha değişebilir de dedi.
Önce sizden tahmin bekliyorum
ErkekEvet ama oran vermedi ama çok küçük daha değişebilir de dedi.
%70erkek diyorum benEvet ama oran vermedi ama çok küçük daha değişebilir de dedi.
Ben anlaymadım oyuzden herkesden farklı Kız diyimEki Görüntüle 2985431 Eki Görüntüle 2985432
Ense kalınlığı 1.0 çıktı her şey yolunda dedi bir sorun yokmuş , kanı da verdim. Cinsiyet tahmini alalım
Bu arada hiç durmuyordu yerinde çok kıpır kıpırdı
Oturmaya mı geldik dedi burda da
Eki Görüntüle 2985434
Yanına şişe su al, yanına olunca habire içiyorsun ben öyle yapıyorum ve baya içiyorum o şekilde suHanımlar günde ne kadar su içiyorsunuz.
Ben su içemiyorum.
Doktor gunde 3 lt iç dedi. Hava soğuk olunca su içermiyor insan. Sizler nasılsınız
30 kilo maşallahBebek sağlıklıysa bence kilo almamak şahane bisi:)
Ben 30 kilo almıştım bebek doğmuştu 2750 gr
O kiloları vermek var ya ...
Serum olayı zor evet, allah yardımcın olsun o konuda
Canım hiç merak etme bebek bir sekilde senden besleniyor:)30 kilo maşallah
Ben bebeğimi besleyemiyorum diye çok ağlamıştım başlarda doktor sorun yok diyince düzeldim
Amin canım hepimizin inşallah
İnanmıyorum ya bu zorunlu bir ihtiyaç ve raporumuz var rapor sonuçta vallahi saçmalık. Sagol canimyildizsavascisi canım bugün eczaneden kan sulandırıcı iğnemi aldım sordum dedim bundan sonra ücret mi alınca rapor olsa bile evet dedi bu haftadan itibaren geçerli dedi devlet bir miktarını karşılcakmış benim aldığım ilaçların faturasına baktı dedi Aralık ayında o yüzden para ödemeyeceksiniz bi sonraki muhtemelen ücretli olcak.
Evet kesinlikle seveceğin içimi rahat bir matara al her yere yanına taşı, 500 ml lik 4-5 tane içmeye çalışıyorum .Hanımlar günde ne kadar su içiyorsunuz.
Ben su içemiyorum.
Doktor gunde 3 lt iç dedi. Hava soğuk olunca su içermiyor insan. Sizler nasılsınız
Ne güzel stres vermeyen rahat doktorBenimki 7 sene önce doğuma girerken tartmıştı beni
Evet, ama bu da aşırı rahatNe güzel stres vermeyen rahat doktor
Rahatlıktan ölücek deseneEvet, ama bu da aşırı rahat
Bu mesajı okuyunca yarım litreyi kafaya diktimEvet kesinlikle seveceğin içimi rahat bir matara al her yere yanına taşı, 500 ml lik 4-5 tane içmeye çalışıyorum .
Su ,çoğu hastalığı enfeksiyonu engelliyor . Doğal bir İlaç gibi düşünüyorum bazen
Şuan cinsiyetler icin bence de erken
%70erkek diyorum ben
Evet doktor bize ne hissediyorsunuz dedi kız dedik ben aksini düşünüyorum dedi güldü, ama çok erken tam net değil dedi bekleyelim bakalımBen anlaymadım oyuzden herkesden farklı Kız diyim
Aynenn öyle vallaa Allah kimseleri kötü insanların eline düşürmesinO durum bende de oluyor bırak doktoru çalıştığı hastaneye dahi girmek istemiyorum bazı doktorlarınaman mutsuz olacağına daha mesleğinin hakkını veren doktorla devam etsen daha iyi olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?