Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Koronadan dolayı sokmuyordur.
Sabret
En iyi hastane bana gore en yakın olan. Uzağa gitme canim
Zaten aydan aya kontrol oluyor

Ya da aynı hastanede başka doktor bul

Hanımlar günde ne kadar su içiyorsunuz.
Ben su içemiyorum.
Doktor gunde 3 lt iç dedi. Hava soğuk olunca su içermiyor insan. Sizler nasılsınız

Bebek sağlıklıysa bence kilo almamak şahane bisi:)
Ben 30 kilo almıştım bebek doğmuştu 2750 gr
O kiloları vermek var ya ...

Serum olayı zor evet, allah yardımcın olsun o konuda
30 kilo maşallah
Ben bebeğimi besleyemiyorum diye çok ağlamıştım başlarda doktor sorun yok diyince düzeldim
Amin canım hepimizin inşallah

Ben ilacın alışkanlık yaptığını bırakırsam kötü olacağımı düşünürken bu haftasonu azaldığını farkettim. Zorlanırım sanıyordum. Geçen hafta tam gaz devam ediyordu. 13+0 olduğum gün azaldı çok şükür..

İlk haftalarda bulanmaya yeni yeni başladığı evredeki gibiyim. İkinci kutuya başlamama gerek kalmaz inşallah.
Şimdi sabahları ve uzun süre aç kalırsam bulanıyor. Hemen ekmek peynir falan yemem lazım.
Yemek yiyebilmek, yapabilmek, soğan sarımsaktan kaçmamak çok güzelmiş. Haftasonu rahat rahat yemek yaptım. Ama pişerken yine bir an fenalık gelebiliyor..

30 kilo maşallah
Ben bebeğimi besleyemiyorum diye çok ağlamıştım başlarda doktor sorun yok diyince düzeldim
Amin canım hepimizin inşallah
Canım hiç merak etme bebek bir sekilde senden besleniyor:)
Kilo almayanların bebekleri daha kilolu doğuyor hatta

Ben kendime yemişim zaten

yildizsavascisi canım bugün eczaneden kan sulandırıcı iğnemi aldım sordum dedim bundan sonra ücret mi alınca rapor olsa bile evet dedi bu haftadan itibaren geçerli dedi devlet bir miktarını karşılcakmış benim aldığım ilaçların faturasına baktı dedi Aralık ayında o yüzden para ödemeyeceksiniz bi sonraki muhtemelen ücretli olcak.

İnanmıyorum ya bu zorunlu bir ihtiyaç ve raporumuz var rapor sonuçta vallahi saçmalık. Sagol canim

Hanımlar günde ne kadar su içiyorsunuz.
Ben su içemiyorum.
Doktor gunde 3 lt iç dedi. Hava soğuk olunca su içermiyor insan. Sizler nasılsınız
Evet kesinlikle seveceğin içimi rahat bir matara al her yere yanına taşı, 500 ml lik 4-5 tane içmeye çalışıyorum .
Su ,çoğu hastalığı enfeksiyonu engelliyor . Doğal bir İlaç gibi düşünüyorum bazen

Bu mesajı okuyunca yarım litreyi kafaya diktim

Şuan cinsiyetler icin bence de erken

%70erkek diyorum ben

Ben anlaymadım oyuzden herkesden farklı Kız diyim
Evet doktor bize ne hissediyorsunuz dedi kız dedik ben aksini düşünüyorum dedi güldü, ama çok erken tam net değil dedi bekleyelim bakalım bacak arasında bir çıkıntı yoktu aslında baya baktık ama neye göre öyle dedi bilemiyorum

O durum bende de oluyor bırak doktoru çalıştığı hastaneye dahi girmek istemiyorum bazı doktorların aman mutsuz olacağına daha mesleğinin hakkını veren doktorla devam etsen daha iyi olur zaten
Aynenn öyle vallaa Allah kimseleri kötü insanların eline düşürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…