Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Haklısın aylardır aralıksız kullanıyorum bağımlılık yaptı sanırım yazar mısın buraya da rica etsem kullanmayınca bir farkı oluyor mu?
Benim ilacın da sonu geldi. 13. Haftadayim. Bir hafta önce bıraktığımda bulantım devam etmişti. İştah sıfır, şimdi bir de ilacı bırakırsam hiçbir şey yiyemeyecegim. İki güne tekrar bırakmayı deneyeceğim.

Ensesini dahi ölçemediysen o senin beceriksizliğin diyemiyo tabi insan Yani empati kuramıcak anlayışlı olamıcak halden anlayamıcak insanlar sırf diplomaları var diye sıkıldıkları halde mesleğe devam etmemeliler ya devlettekileri bi nebze anlıyorum yoğunluk filan da özelde paramızla rezil oluyoruzun karşılığı işte bu durum

Aslında ilk 3 gün etkisi olacak
1 hafta kullanmamak gerek . Deneyeceğim bakalım
Bırakalım da bünye kendine geldin. Kızımda kullanmadım ama bu kadar da değildim yahu
Benim ilk gebelik bakıyorum da foruma ne güzel kilo almış arkadaşlar ben 4 5 kilo verdim bu süreçte yediğim serumların haddi hesabı yok ilaç kullanmak istemiyorum artık..

Gerçekten öyle canımm bu saatten sonra değiştirmeym diyordum ama yok her gttiğim de mutsuz dönüyorum değiştircem valla dün pazar da gördüm onu eşim dio bu senin doktor deil mi bırak dedim suratını görmek istemiyorum

Daha önce yazmıştım ama sizi etiketlemeyi unutmuşum kusura bakmayın . Beni de listeye eklerseniz sevinirim .
Yas:29 1.Çocuk Sat: 16.10.2021 İzmir T.D.t 23.07.2022

O durum bende de oluyor bırak doktoru çalıştığı hastaneye dahi girmek istemiyorum bazı doktorların aman mutsuz olacağına daha mesleğinin hakkını veren doktorla devam etsen daha iyi olur zaten

İnşallah canım vallahi şuraya hepimiz dogurdum yazalım istiyorum kimse boynu bükük kalmasın insallah ❤❤❤
Amin Allah’ın izniyle hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım da yeni konuştuklarımız süt nasıl çoğaltılır pişiğe hangi kremi kullanıyosunuz olsun inşallah

İlk düşük gebeliğimde benim de kötü bir anım var. Dümdüz böyle söylenmesi insana çok dokunuyor.

Ama gözlemlerime göre yeni gebelikleri hiçbir doktor çok ciddiye almıyor. Kese var mı he var 10 gün sonra gel diyor. Geneli tavsiye bile vermiyor..

Çok iyi olur teşekkür ederim
Bende boyun fıtığı var boyun fıtığı olanların bel fıtığı olma olasılığı yüksekmiş galiba sanırım bende de bel fıtığı var
Size de çok geçmiş olsun inşallah ağrısız sancısız hamilelik geçirirsiniz

Benim ilk gebelik bakıyorum da foruma ne güzel kilo almış arkadaşlar ben 4 5 kilo verdim bu süreçte yediğim serumların haddi hesabı yok ilaç kullanmak istemiyorum artık..
Bebek sağlıklıysa bence kilo almamak şahane bisi:)
Ben 30 kilo almıştım bebek doğmuştu 2750 gr
O kiloları vermek var ya ...

Serum olayı zor evet, allah yardımcın olsun o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…