- Konu Sahibi yoncambenim
- #17.421
Ahh canım bende aynı durumdayım benimki erkek ama cok suratsız donuk biri ben sormadan bişey söylemez yat kalk tmm sıkıntı yok deyip gönderiyo duyuyrm arkadaşlarımdan ilgili doktorları şakalar yapıyomş falan şaşryrm bide benim ilk olcak eşim de hep ne beklysn doktordan işini yapıyo işte dedi falan diodu ama son ikili tarama daki telefon konuşmamızdan sonra dedim asla gitmcm bidha ona şmdi Baska birine randevu aldm bikaç kişi önerdi bakalm bu nasıl olcak yani doktor önemli diolardı gercekten öyleymş bence değiştir hem eşini sokmamak ne demek cok sacmaKızlar dr.umu hiç sevemedim ya çok ters bir insan eşimi muayeneye sokmuyor bazen tersliyor falan hiç içime sinmedi bişey sormaya korkuyorum. Ama başka seçeneğim de yok erkek dr istemiyorum kadın dr da yok gerçi erkekte olsa diğerlerinin de çok farkı yok tavırlarında. Yakın başka bir ili öneriyorlar ama her ay oraya git tanımadığın yerde doğum yap o da saçma geliyor ne yapıcam bilmiyorum. Hani işini yapsın olsun bitsin diyorum ama hiç elektrikte alamadım kadından