• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar dr.umu hiç sevemedim ya çok ters bir insan eşimi muayeneye sokmuyor bazen tersliyor falan hiç içime sinmedi bişey sormaya korkuyorum. Ama başka seçeneğim de yok erkek dr istemiyorum kadın dr da yok gerçi erkekte olsa diğerlerinin de çok farkı yok tavırlarında. Yakın başka bir ili öneriyorlar ama her ay oraya git tanımadığın yerde doğum yap o da saçma geliyor ne yapıcam bilmiyorum. Hani işini yapsın olsun bitsin diyorum ama hiç elektrikte alamadım kadından🙄
Ahh canım bende aynı durumdayım benimki erkek ama cok suratsız donuk biri ben sormadan bişey söylemez yat kalk tmm sıkıntı yok deyip gönderiyo duyuyrm arkadaşlarımdan ilgili doktorları şakalar yapıyomş falan şaşryrm bide benim ilk olcak eşim de hep ne beklysn doktordan işini yapıyo işte dedi falan diodu ama son ikili tarama daki telefon konuşmamızdan sonra dedim asla gitmcm bidha ona şmdi Baska birine randevu aldm bikaç kişi önerdi bakalm bu nasıl olcak yani doktor önemli diolardı gercekten öyleymş bence değiştir hem eşini sokmamak ne demek cok sacma

Ben 2. doz aşımı Ekim başında oldum. Ekim sonunda hamile kaldım (bata göre). O yüzden doğurana kadar 3. dozu yaptırmayı düşünmüyorum. Zaten çocuk olayı için aşıdan çekiniyordum, aşı olduğum ay hamile kalmam çok trajikomik oldu 😁 Pilatesi ben de araştırıyorum. Çok güzel videolar var. Hareketsizlikten çok sıkıldım. Sizin özel takip ettiğiniz bir hoca var mı? Yoksa pilates salonuna mı gideceksiniz?
Ben salona gideceğim. Kendi başıma yaptığımda bir zaman sonra yapılmamaya başlanıyor. Zaten salonda yapıp günlük rutin hareketleri de evde topla yada kendim ekstra olarak yaparım. Hem normal doğum düşündüğüm için hem de duruş bozukluğu hemen hepimizde var. 2 ay sonra sırt bel ağrıları çok artmadan sağlamlaştırmak lazım vücudu.

Ahh canım bende aynı durumdayım benimki erkek ama cok suratsız donuk biri ben sormadan bişey söylemez yat kalk tmm sıkıntı yok deyip gönderiyo duyuyrm arkadaşlarımdan ilgili doktorları şakalar yapıyomş falan şaşryrm bide benim ilk olcak eşim de hep ne beklysn doktordan işini yapıyo işte dedi falan diodu ama son ikili tarama daki telefon konuşmamızdan sonra dedim asla gitmcm bidha ona şmdi Baska birine randevu aldm bikaç kişi önerdi bakalm bu nasıl olcak yani doktor önemli diolardı gercekten öyleymş bence değiştir hem eşini sokmamak ne demek cok sacma
Benim ilk hamileliğimde yoğun kanamadan rasgele özelde bi kadın doktora gittim acil yatış verdi bir gece yattım baya serumlar iğneler filan. Ertesi gün oldu aşağı gel ultrasonda bakalım sonra taburcu edelim dedi indim zaten kendi odasında hastası vardı yan odaya aldılar beni direk vajinal baktı aaa düşmüş neyse giyin gel konuşuruz dedi bıraktı gitti. O an bacaklarım ayrık çatalda yanımda annem hastane başıma yıkıldı doktorun sesi uğultulu geldi filan giyindim bide hastasının çıkmasını bekledim. Sonradan o anı canlandırıyorum da kafamda nekadar bed suratlı duruyordu karşımda. Düştüyse düştü tamam sağlıksızdı demekki ama öyle bi tepkiyle öyle bırakıp gitmesi ne bileyim bu durumları çok sık yaşadıklarından mı böyle duygusuz gibi oluyolar acaba

23 kilo aldığında hamile kaldığın kilon kaçtı? Doktor beni bi korkuttu yok çok kilo alırsan şöyle olur böyle olur 6.ayda gebelik zehirlenmesi olur diye baya felaket senaryoları sıraladı bende korktum ne yalan diyim ama şimdi dayanamayıp yiyorum 🤦🏻‍♀️
bence çok abartmış doktor... bende bugün doktoruma gittim 150 kg ile doğuma giren var dedi ozaman onlar riskli oluyorlar tabi dedi,, ben 3 kg almışımda o konudan konuşurken söyledi merak etme herkes senin gibi dedi sadece 8-10 kg ile tamamlarsak çok iyi olur dedi çünkü şuan 70 kg olmuşum.. ilk hamileliğimdede böyle bir şey duymamıştım canım tabii çok yemek iyi değil ne kadar az kilo alırsak o kadar iyi ama bazen bu mümkün olmuyor🤷‍♀️

Gerçekten senin de canın kim ne derse istiyor 😀
Geçen arkadaşım bir sorununu anlatıyor hararetli dertleşiyor arada konuya dahil idi lahmacun yapmıştık dedi.
Anlattı anlattı benim aklıma lahmacun düştü sadece. Dedim o değilde canım kusura bakma canım lahmacun istedi.
Boğazıma düşkünüm biraz hamilelikten de herşey istiyorum 😓

Geçen arkadaşım bir sorununu anlatıyor hararetli dertleşiyor arada konuya dahil idi lahmacun yapmıştık dedi.
Anlattı anlattı benim aklıma lahmacun düştü sadece. Dedim o değilde canım kusura bakma canım lahmacun istedi.
Boğazıma düşkünüm biraz hamilelikten de herşey istiyorum 😓
😀allah seni

Ee o zaman sen nette de dolanmamalısın
Tv de izlememelisin
Her yerde yemekler var

Allah yardımcın olsun 😊

Kizlar ben kaçamak yapıp bi tip merkezine gittim göreyim diye sukur kalbi atıyor pek eskisi gibi hareketli değildi ama olsun, alışveriş falan yapma ama %70 kız dedi bin şükür inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz :anne::KK200:
Ayy maşallah🧿 bizede sağlıkla görüp cinsiyet tahmini olsa bu kontrolde 🤲🏻🤭

bence çok abartmış doktor... bende bugün doktoruma gittim 150 kg ile doğuma giren var dedi ozaman onlar riskli oluyorlar tabi dedi,, ben 3 kg almışımda o konudan konuşurken söyledi merak etme herkes senin gibi dedi sadece 8-10 kg ile tamamlarsak çok iyi olur dedi çünkü şuan 70 kg olmuşum.. ilk hamileliğimdede böyle bir şey duymamıştım canım tabii çok yemek iyi değil ne kadar az kilo alırsak o kadar iyi ama bazen bu mümkün olmuyor🤷‍♀️
Vallahi benim doktor nekadar felaket olay varsa sıraladı abarttı bende korkudan pek bişey yemedim 8 haftalıkken 100 gram almıştım. Az önce tartıldım 900 gram daha almışım ben 2 kilo filandır diye düşünüyodum tabi doktorun tartıda biraz daha fazla çıkıyor ama genel manada 3 ayı 1-2 kiloyla kapatsam gene iyi olcak zaten kiloluydum ama 150 de değilim 80 le hamile kaldım 🤭

Doktorlardan konu açılmış

Bu doktorum kızımında doktoruydu. Tekrar onu bilerek seçtim.
Ne kilo tartar
Ne kilo alsan bisi der
Ne vesvese yapar
😂öyle rahat bir kadın işte .
Kocamı hatta kızımı da içeri alır, cunku ilkin doktoru olduğu için.

Şunun şurasında 6-7 kez daha gideceğiz sonra zaten doğum.
O yüzden çok da şey yapmayın yani
😀

Ben bünyenin alışması taraftariyim
Zaten aşırı da ise yaramıyor
O yüzden 3 gün kullanmayayım bakayım
Aynıysam kullanmam. Kötü olursam kullanırım
Haklısın aylardır aralıksız kullanıyorum bağımlılık yaptı sanırım yazar mısın buraya da rica etsem kullanmayınca bir farkı oluyor mu?

Haklısın aylardır aralıksız kullanıyorum bağımlılık yaptı sanırım yazar mısın buraya da rica etsem kullanmayınca bir farkı oluyor mu?
Aslında ilk 3 gün etkisi olacak
1 hafta kullanmamak gerek . Deneyeceğim bakalım
Bırakalım da bünye kendine geldin. Kızımda kullanmadım ama bu kadar da değildim yahu

Benim ilk hamileliğimde yoğun kanamadan rasgele özelde bi kadın doktora gittim acil yatış verdi bir gece yattım baya serumlar iğneler filan. Ertesi gün oldu aşağı gel ultrasonda bakalım sonra taburcu edelim dedi indim zaten kendi odasında hastası vardı yan odaya aldılar beni direk vajinal baktı aaa düşmüş neyse giyin gel konuşuruz dedi bıraktı gitti. O an bacaklarım ayrık çatalda yanımda annem hastane başıma yıkıldı doktorun sesi uğultulu geldi filan giyindim bide hastasının çıkmasını bekledim. Sonradan o anı canlandırıyorum da kafamda nekadar bed suratlı duruyordu karşımda. Düştüyse düştü tamam sağlıksızdı demekki ama öyle bi tepkiyle öyle bırakıp gitmesi ne bileyim bu durumları çok sık yaşadıklarından mı böyle duygusuz gibi oluyolar acaba
Ahhh nasıl kötü bir durum Allahımm yarabbim vallahi benim doktor da öyle sanki adam mesleğinden sıkılmış gercekten cok tuhaf yani benle de kafa kırıyor gibi hssedyrm benim ense kalınlığını ölçemedi haftaya gel falan demşti gttim son anda ölçtü sonuc cıkmş diye aradm o gün de cinsiyeti sormaya unuttum onun suratını görünce telefon da dedim hocam cinsiyet için bişey söylemediniz Ama varmıydı Bi tahmininiz dedim güldü adam sen dua et ensesini ölçebildm ben dedi hiç bişey demeden kapattm suratına asla gitmem artık ona salak adam

Doktorlardan konu açılmış

Bu doktorum kızımında doktoruydu. Tekrar onu bilerek seçtim.
Ne kilo tartar
Ne kilo alsan bisi der
Ne vesvese yapar
😂öyle rahat bir kadın işte .
Kocamı hatta kızımı da içeri alır, cunku ilkin doktoru olduğu için.

Şunun şurasında 6-7 kez daha gideceğiz sonra zaten doğum.
O yüzden çok da şey yapmayın yani
😀
Ah ah benim doktor önce kilo sonra tansiyon bakar sonra bütün kötü durumları sıralar insanı panik yapar en sonda bebeğe bakar sonra da insanı korkutan o değilmiş gibi şarkı söyleye söyleye uğurlar 😂 değişik bi adam 🤭

Hanımlar bel ağrısı yaşayan varmı aranızda özellikle akşam başlıyor yatakta inliyorum resmen gündüz bazan takılıyor yürürken batıyor belim
Merhabalar , benim de bel fıtık problemim var son 1 yıldır fizik tedaviye devam ediyordum ama gebelik olunca ara vermek zorunda kaldık . Yazdığınız gibi özellikle akşamları ağrı artıyor yorgunluktan da kaynaklı . Fizyoterapistimin söylediği doğal yağlardan karışım yapıp akşamları eşime sürdürüp havlu sariyorum iyi geliyor . İsterseniz size yağların ne olduğunu yazarım . Geçmişler olsun

Back