• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar dr.umu hiç sevemedim ya çok ters bir insan eşimi muayeneye sokmuyor bazen tersliyor falan hiç içime sinmedi bişey sormaya korkuyorum. Ama başka seçeneğim de yok erkek dr istemiyorum kadın dr da yok gerçi erkekte olsa diğerlerinin de çok farkı yok tavırlarında. Yakın başka bir ili öneriyorlar ama her ay oraya git tanımadığın yerde doğum yap o da saçma geliyor ne yapıcam bilmiyorum. Hani işini yapsın olsun bitsin diyorum ama hiç elektrikte alamadım kadından🙄
Benim kızımda öyle idi. Suratsızdı. Eşimi içeri almıyordu.
O hamilelik doneminin tadını çıkaramıyorsun.
Hep morel bozukluğu.
Ne demek birşey sormaya korkuyorum.
O kızsa bile sen sor onun moreli bozulsun sorularına.
Benim bu doktor da eşimi içeri almıyor ama çok güler yüzlü ben sormadan herşeyi anlatıyor. Bebeği gösteriyor.

Benim canım da baya bişeyler istedi ama çoğunu kendi canım istemiş onu farkettim gerçekten aşerdiğim tek bişey olmuş onuda yiyince nasıl mutlu oldum nasıl yüzümde gülücükler böyle güzel bi ruh hali filan 😂😂😂 ama onuda zararlıdır diye çok yedirmiyor eşim napayım canım istiyo 😂😂
O ne ki 🙄

Herkes kilodan bahsetmiş, ben de 3 kilo aldın şimdiden 🤭 ama şükrediyorum ilkinde üç ay bittiğinde 7 kilo almış ve 23 kiloyla hamileliği bitirmiştim. Bulantılardan olsa gerek bir de yemeğe çok vaktim olmuyor ilki gibi 🥺

Nedense kadın doktorlarda böyle bi anormallik var ya hani bu tezi çürütmek için elimden geleni yaptım baya kadın doktora gittim filan ama yok yani. Benim doktor erkek benden çok eşime anlatıyor bebeği şurası şöyle burası böyle diye baya ilgili

Ben de bu sefer erkek doktora gidiyorum. Çoğu kişi memnundu ben de memnunum şimdilik. Çok kibar hep gülen pozitif biri. Ama realist de..
Ben ultrasona geçince eşime gel bakalım kardeşim falan diyor. Ona da gösteriyor detaylı..

Şimdiye kadar üç farklı erkek doktora muayene oldum. Ayrımcılık olsun istemem ama 3 erkek, 1 kadın doktor iyiydi diyebilirim şu an muayene olduklarımdan 🙄

Yani benim beğenmediğimi başkası beğenebilir de. Elektrik meselesi galiba..

Ben de bu sefer erkek doktora gidiyorum. Çoğu kişi memnundu ben de memnunum şimdilik. Çok kibar hep gülen pozitif biri. Ama realist de..
Ben ultrasona geçince eşime gel bakalım kardeşim falan diyor. Ona da gösteriyor detaylı..

Şimdiye kadar üç farklı erkek doktora muayene oldum. Ayrımcılık olsun istemem ama 3 erkek, 1 kadın doktor iyiydi diyebilirim şu an muayene olduklarımdan 🙄

Yani benim beğenmediğimi başkası beğenebilir de. Elektrik meselesi galiba..
Ya öyle de ama yine de kadın doktorlarda nedense böyle bi durum var ortalamaya vursak 10 tanede 1 anca iyi çıkar oda bize denk gelmez 😂 geçen özelde bi kadın doktora gittim tahlil için ama gitmişken göreyim diye sözüm ona bilgilendirme yaptı ayak üstü öyle ezbere ve hızlı konuştu ki çıkınca bi eşimle baktık kaldık söylediklerini toparlamak için

Herkes kilodan bahsetmiş, ben de 3 kilo aldın şimdiden 🤭 ama şükrediyorum ilkinde üç ay bittiğinde 7 kilo almış ve 23 kiloyla hamileliği bitirmiştim. Bulantılardan olsa gerek bir de yemeğe çok vaktim olmuyor ilki gibi 🥺
23 kilo aldığında hamile kaldığın kilon kaçtı? Doktor beni bi korkuttu yok çok kilo alırsan şöyle olur böyle olur 6.ayda gebelik zehirlenmesi olur diye baya felaket senaryoları sıraladı bende korktum ne yalan diyim ama şimdi dayanamayıp yiyorum 🤦🏻‍♀️

Hamilesu arkadaşlar 😂 ben bugün şunu aldım çok müko bir fiyat bence e bebekte bu fiyata böyle bir anı defteri olması beni çok şaşırttı sizdende belki almak isteyen olur diye şuraya bırakıyorum ebebek Hamile Ajandası
270746FE-2F56-4DCE-9F5F-CC5A12C14B0B.png

Benim kızımda öyle idi. Suratsızdı. Eşimi içeri almıyordu.
O hamilelik doneminin tadını çıkaramıyorsun.
Hep morel bozukluğu.
Ne demek birşey sormaya korkuyorum.
O kızsa bile sen sor onun moreli bozulsun sorularına.
Benim bu doktor da eşimi içeri almıyor ama çok güler yüzlü ben sormadan herşeyi anlatıyor. Bebeği gösteriyor.

Nedense kadın doktorlarda böyle bi anormallik var ya hani bu tezi çürütmek için elimden geleni yaptım baya kadın doktora gittim filan ama yok yani. Benim doktor erkek benden çok eşime anlatıyor bebeği şurası şöyle burası böyle diye baya ilgili

Ya ben hepsinde kadın dr a gittim ilk aylar vajinal bakıyolar bana myom geçmişim var diye hem ben kadında rahat ediyorum hem eşim de kadın istiyor ama fazla seçeneğim yok diğer dr lar emekli oldular idare edicez artık🙄

Selam yoldaşlarım😀

Bulantı hapım dün bitti. Bırakayım diyorum artık. Nasıl olsa her türlü bulanıyor. Deneyecegeım yenisini almadım.
Bunye alışacaksa alışsın artık.
Eskisi kadar olmaz heralde bulantı hem
Benimde çok az kaldı tekrar yazdırıp yazdırmamak konusunda kararsızım hala bulantım ve kusmalarım devam ediyor bırakmaya da korkuyorum

Benimde çok az kaldı tekrar yazdırıp yazdırmamak konusunda kararsızım hala bulantım ve kusmalarım devam ediyor bırakmaya da korkuyorum
Ben bünyenin alışması taraftariyim
Zaten aşırı da ise yaramıyor
O yüzden 3 gün kullanmayayım bakayım
Aynıysam kullanmam. Kötü olursam kullanırım

Ya ben hepsinde kadın dr a gittim ilk aylar vajinal bakıyolar bana myom geçmişim var diye hem ben kadında rahat ediyorum hem eşim de kadın istiyor ama fazla seçeneğim yok diğer dr lar emekli oldular idare edicez artık🙄
Erkek doktora gitmeninde bi dezavantajı en azından benim açımdan herşeyi soramamak oluyor. Bize ilişkiyi ta transferden önce yasaklamıştı ilk hamile kaldığımda yasak olduğunu tekrar söyledi bidaha da ses yok. Şimdi 3 ay olcak bu gidişimde o konuyla alakalı bişey dermi demezse soramıyorum da kadın doktor olsa eşimi çıkarıp sorucam 🤭 ama yine de memnunum o her nekadar bu konuda bizi aydınlatmasada 😂

Back