- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.401
Benim kızımda öyle idi. Suratsızdı. Eşimi içeri almıyordu.Kızlar dr.umu hiç sevemedim ya çok ters bir insan eşimi muayeneye sokmuyor bazen tersliyor falan hiç içime sinmedi bişey sormaya korkuyorum. Ama başka seçeneğim de yok erkek dr istemiyorum kadın dr da yok gerçi erkekte olsa diğerlerinin de çok farkı yok tavırlarında. Yakın başka bir ili öneriyorlar ama her ay oraya git tanımadığın yerde doğum yap o da saçma geliyor ne yapıcam bilmiyorum. Hani işini yapsın olsun bitsin diyorum ama hiç elektrikte alamadım kadından
O ne kiBenim canım da baya bişeyler istedi ama çoğunu kendi canım istemiş onu farkettim gerçekten aşerdiğim tek bişey olmuş onuda yiyince nasıl mutlu oldum nasıl yüzümde gülücükler böyle güzel bi ruh hali filanama onuda zararlıdır diye çok yedirmiyor eşim napayım canım istiyo
Evet benim öyle. Özellikte yatakta sabaha kadar pozisyon değiştiriyorumHanımlar bel ağrısı yaşayan varmı aranızda özellikle akşam başlıyor yatakta inliyorum resmen gündüz bazan takılıyor yürürken batıyor belim
Yok canım sezeryan ama bu sefer normal istiyorum olursa. Tekrar sezeryan olmaktansaİlki normal doğum muydu? Ben pilatese gittim 2.cide ve acayip fayda gördüm doğum kolay oldu.
Allah kolaylık şifa versin inşallahEvet benim öyle. Özellikte yatakta sabaha kadar pozisyon değiştiriyorum
Nedense kadın doktorlarda böyle bi anormallik var ya hani bu tezi çürütmek için elimden geleni yaptım baya kadın doktora gittim filan ama yok yani. Benim doktor erkek benden çok eşime anlatıyor bebeği şurası şöyle burası böyle diye baya ilgili
Ya öyle de ama yine de kadın doktorlarda nedense böyle bi durum var ortalamaya vursak 10 tanede 1 anca iyi çıkar oda bize denk gelmezBen de bu sefer erkek doktora gidiyorum. Çoğu kişi memnundu ben de memnunum şimdilik. Çok kibar hep gülen pozitif biri. Ama realist de..
Ben ultrasona geçince eşime gel bakalım kardeşim falan diyor. Ona da gösteriyor detaylı..
Şimdiye kadar üç farklı erkek doktora muayene oldum. Ayrımcılık olsun istemem ama 3 erkek, 1 kadın doktor iyiydi diyebilirim şu an muayene olduklarımdan
Yani benim beğenmediğimi başkası beğenebilir de. Elektrik meselesi galiba..
23 kilo aldığında hamile kaldığın kilon kaçtı? Doktor beni bi korkuttu yok çok kilo alırsan şöyle olur böyle olur 6.ayda gebelik zehirlenmesi olur diye baya felaket senaryoları sıraladı bende korktum ne yalan diyim ama şimdi dayanamayıp yiyorumHerkes kilodan bahsetmiş, ben de 3 kilo aldın şimdidenama şükrediyorum ilkinde üç ay bittiğinde 7 kilo almış ve 23 kiloyla hamileliği bitirmiştim. Bulantılardan olsa gerek bir de yemeğe çok vaktim olmuyor ilki gibi
Çok sinir oldum sanaDemeyim dedim canınız ister diyeAdana dürüm
Benim kızımda öyle idi. Suratsızdı. Eşimi içeri almıyordu.
O hamilelik doneminin tadını çıkaramıyorsun.
Hep morel bozukluğu.
Ne demek birşey sormaya korkuyorum.
O kızsa bile sen sor onun moreli bozulsun sorularına.
Benim bu doktor da eşimi içeri almıyor ama çok güler yüzlü ben sormadan herşeyi anlatıyor. Bebeği gösteriyor.
Nedense kadın doktorlarda böyle bi anormallik var ya hani bu tezi çürütmek için elimden geleni yaptım baya kadın doktora gittim filan ama yok yani. Benim doktor erkek benden çok eşime anlatıyor bebeği şurası şöyle burası böyle diye baya ilgili
Benimde çok az kaldı tekrar yazdırıp yazdırmamak konusunda kararsızım hala bulantım ve kusmalarım devam ediyor bırakmaya da korkuyorumSelam yoldaşlarım
Bulantı hapım dün bitti. Bırakayım diyorum artık. Nasıl olsa her türlü bulanıyor. Deneyecegeım yenisini almadım.
Bunye alışacaksa alışsın artık.
Eskisi kadar olmaz heralde bulantı hem
Bebeğin kaç yaşında. Benim 1 yaşında bende normal doğum istiyorum ama olurmu ki bilmiyorum arada kaç yaş olması lazımYok canım sezeryan ama bu sefer normal istiyorum olursa. Tekrar sezeryan olmaktansao yüzden hazırlanmam şart
Ayy kıyamam yaa ama demeyim dedimÇok sinir oldum sana
Kim yanımda ne dese canım istiyor. Almanyada nerde adana durum
Ben bünyenin alışması taraftariyimBenimde çok az kaldı tekrar yazdırıp yazdırmamak konusunda kararsızım hala bulantım ve kusmalarım devam ediyor bırakmaya da korkuyorum
Gerçekten senin de canın kim ne derse istiyorÇok sinir oldum sana
Kim yanımda ne dese canım istiyor. Almanyada nerde adana durum
Erkek doktora gitmeninde bi dezavantajı en azından benim açımdan herşeyi soramamak oluyor. Bize ilişkiyi ta transferden önce yasaklamıştı ilk hamile kaldığımda yasak olduğunu tekrar söyledi bidaha da ses yok. Şimdi 3 ay olcak bu gidişimde o konuyla alakalı bişey dermi demezse soramıyorum da kadın doktor olsa eşimi çıkarıp sorucamYa ben hepsinde kadın dr a gittim ilk aylar vajinal bakıyolar bana myom geçmişim var diye hem ben kadında rahat ediyorum hem eşim de kadın istiyor ama fazla seçeneğim yok diğer dr lar emekli oldular idare edicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?