- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.381
Ben korona geçirdim hafifti çok ama hamile değildim tabi. Şimdi grip oldum aşırı ağır geçti hamilelikten önce asla böyle olmazdım korkuyorum o yüzden. Bide aktif hayat içindeyim hergun eve dışarıdan yardımcı çocukların oyun grubu okulu. Eşim zaten kalabalıkta. Martta yaptıracağım 6 aylik olacağım nerdeyse. Aslında tetanoz bile olmuyorum ama bu hastalık korkutuyor.Benim 6 ay geçti. Başta kararsız değildim. Olacaktım. Doktorum muallak konuşunca kararsiz kaldım.
Ben 2. doz aşımı Ekim başında oldum. Ekim sonunda hamile kaldım (bata göre). O yüzden doğurana kadar 3. dozu yaptırmayı düşünmüyorum. Zaten çocuk olayı için aşıdan çekiniyordum, aşı olduğum ay hamile kalmam çok trajikomik olduHanımlar, arada bakıyorum da yine çok şey yazılmış. Okuyamadım tüm yorumları. Yarın ikili test için gideceğiz. Cinsiyet çok da önemli değil. Acele etmiyoruz. 1 ay sonra da öğrensek olur. Covit aşısı 3. Doz için yaptıran, yaptırmayı düşünen var mı? Sanırım şu sıralar yaptırabiliyoruz. Bir de hamile pilatesine başlamak istiyorum. İlk 3 ayı deviriyorum bu hafta. 3 aylıkta benim GB başlayacak olan yada başlayan var mı?
Bilmiyoruz canım Kız olma olasılığı daha yüksekŞimdi kesin olan ne kızmı erkek mi
Böyle tahmin yapacaklarına hiç yapmasınlar daha iyiŞimdi kesin olan ne kızmı erkek mi
Doğuma kadar kesinleştirsin doktorBilmiyoruz canım Kız olma olasılığı daha yüksekdoktor haftaya gel yine bakayım kesinleşsin dedi ama 16.haftada falan giderim sanırım iyice kesin olsun diye
Aynen bir çok kişinin hevesini kırıyorlar.Böyle tahmin yapacaklarına hiç yapmasınlar daha iyi
Tövbe tövbeAynen bir çok kişinin hevesini kırıyorlar.
Bizim türkiyede komşumuz vardı. 4 kızı vardı erkek istiyorlardı.
Doktor erkek dedi doğuma kadar. Oda süslemeler eşyalar kurban hazırlığı.
Doğunca kız oldu.
Onlar kabul etmedi önce bebeği değiştirdiniz bizim erkekti diye.
En son kabul ettiler ama hayal kırıklığı hüsran.
Galiba o hep görünen kordonmuş
Zararlı ama canım istiyo diye ağladım valla hahahahVallahi öyle bugün bi ara ağlayasım geldi öyle sebepsiz fakat dışarı çıkcaz makyaj yaptım akmasın diye düşünüp erteledim. Az önce de eşim çok yiyosun filan diyince gündüzkü ağlamam da duruyordu zaten onu patladımay seninkide çok hoş
-neden ağlıyorsun?
-jelibon istiyorum
Hoşgeldin bilgilerini yazarsan eklerim tabikiBenide eklermisinşz
Hoş geldin canım. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.Benide eklermisinşz
Çok üzgünüm tekrar geçmiş olsun çok dikkat et inşallah kısa sürede atlatırsınTeşekkür ederim oğlumun okulundan geldi ben üç aydır yatıyorum idrar yolu enfeksiyonu idrar torbam vajinadan dışarı sarktı tam toparlanmaya başlamıştım iki gündür uyuyamadım nefes darlığı çekiyorum çok kötüymüş dikkat edin bebekle beraber bunu hatlatiriz inşallah üç aydır cekmedigimiz kalmadi
Ne güzel maşallahBana da 11+5 te erkek dedi doktor 12+6 da kız dedi
Ay sen zaten zayıfmışsın bende 5-6 kilo aldım diyince başta bi ooo dedim de sonunu okuyuncaO kadar haklısın ki. Ben diyetisyene gidince işk üç ay kilo almamaya çalışalım demişti de nerde. Gerçi ben ameliyat oldum. O süreçte kilo verdim ama yine de şimdiden 2 kilo almışım. Ameliyatı olmamış olsam 5-6 kilo almıştım. Belki ilerleyen süreçlerde düzelir. 51 kilo ile hamile kaldım 65 ile doğuma girsem be güzel olur.
Amin canımÇok üzgünüm tekrar geçmiş olsun çok dikkat et inşallah kısa sürede atlatırsın
Nedense kadın doktorlarda böyle bi anormallik var ya hani bu tezi çürütmek için elimden geleni yaptım baya kadın doktora gittim filan ama yok yani. Benim doktor erkek benden çok eşime anlatıyor bebeği şurası şöyle burası böyle diye baya ilgiliKızlar dr.umu hiç sevemedim ya çok ters bir insan eşimi muayeneye sokmuyor bazen tersliyor falan hiç içime sinmedi bişey sormaya korkuyorum. Ama başka seçeneğim de yok erkek dr istemiyorum kadın dr da yok gerçi erkekte olsa diğerlerinin de çok farkı yok tavırlarında. Yakın başka bir ili öneriyorlar ama her ay oraya git tanımadığın yerde doğum yap o da saçma geliyor ne yapıcam bilmiyorum. Hani işini yapsın olsun bitsin diyorum ama hiç elektrikte alamadım kadından
Benim canım da baya bişeyler istedi ama çoğunu kendi canım istemiş onu farkettim gerçekten aşerdiğim tek bişey olmuş onuda yiyince nasıl mutlu oldum nasıl yüzümde gülücükler böyle güzel bi ruh hali filanZararlı ama canım istiyo diye ağladım valla hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?