Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim 6 ay geçti. Başta kararsız değildim. Olacaktım. Doktorum muallak konuşunca kararsiz kaldım.
Ben korona geçirdim hafifti çok ama hamile değildim tabi. Şimdi grip oldum aşırı ağır geçti hamilelikten önce asla böyle olmazdım korkuyorum o yüzden. Bide aktif hayat içindeyim hergun eve dışarıdan yardımcı çocukların oyun grubu okulu. Eşim zaten kalabalıkta. Martta yaptıracağım 6 aylik olacağım nerdeyse. Aslında tetanoz bile olmuyorum ama bu hastalık korkutuyor.

Ben 2. doz aşımı Ekim başında oldum. Ekim sonunda hamile kaldım (bata göre). O yüzden doğurana kadar 3. dozu yaptırmayı düşünmüyorum. Zaten çocuk olayı için aşıdan çekiniyordum, aşı olduğum ay hamile kalmam çok trajikomik oldu Pilatesi ben de araştırıyorum. Çok güzel videolar var. Hareketsizlikten çok sıkıldım. Sizin özel takip ettiğiniz bir hoca var mı? Yoksa pilates salonuna mı gideceksiniz?

Böyle tahmin yapacaklarına hiç yapmasınlar daha iyi
Aynen bir çok kişinin hevesini kırıyorlar.
Bizim türkiyede komşumuz vardı. 4 kızı vardı erkek istiyorlardı.
Doktor erkek dedi doğuma kadar. Oda süslemeler eşyalar kurban hazırlığı.
Doğunca kız oldu.
Onlar kabul etmedi önce bebeği değiştirdiniz bizim erkekti diye.
En son kabul ettiler ama hayal kırıklığı hüsran.
Galiba o hep görünen kordonmuş

Tövbe tövbe
Onlarda garıpmıs:)

Zararlı ama canım istiyo diye ağladım valla hahahah

Çok üzgünüm tekrar geçmiş olsun çok dikkat et inşallah kısa sürede atlatırsın

Kızlar dr.umu hiç sevemedim ya çok ters bir insan eşimi muayeneye sokmuyor bazen tersliyor falan hiç içime sinmedi bişey sormaya korkuyorum. Ama başka seçeneğim de yok erkek dr istemiyorum kadın dr da yok gerçi erkekte olsa diğerlerinin de çok farkı yok tavırlarında. Yakın başka bir ili öneriyorlar ama her ay oraya git tanımadığın yerde doğum yap o da saçma geliyor ne yapıcam bilmiyorum. Hani işini yapsın olsun bitsin diyorum ama hiç elektrikte alamadım kadından

Ay sen zaten zayıfmışsın bende 5-6 kilo aldım diyince başta bi ooo dedim de sonunu okuyunca senin doğuma gireceğin kilo bile benim hamile kaldığım rakamdan bi 15 kilo az şuan 82 yim bide progestan iğneden kaynaklı kalçada oluşan şişliklerden mi ameliyat olmuştun ben mi karıştırdım

Hanımlar bel ağrısı yaşayan varmı aranızda özellikle akşam başlıyor yatakta inliyorum resmen gündüz bazan takılıyor yürürken batıyor belim

Nedense kadın doktorlarda böyle bi anormallik var ya hani bu tezi çürütmek için elimden geleni yaptım baya kadın doktora gittim filan ama yok yani. Benim doktor erkek benden çok eşime anlatıyor bebeği şurası şöyle burası böyle diye baya ilgili

Zararlı ama canım istiyo diye ağladım valla hahahah
Benim canım da baya bişeyler istedi ama çoğunu kendi canım istemiş onu farkettim gerçekten aşerdiğim tek bişey olmuş onuda yiyince nasıl mutlu oldum nasıl yüzümde gülücükler böyle güzel bi ruh hali filan ama onuda zararlıdır diye çok yedirmiyor eşim napayım canım istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…