• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sen ne zaman olmayı düşünüyordum aşıyı? benimde 6 ay doldu. Temmuzda olmuştum. Bu aralar mi olsam biraz daha mı beklesem kararsız kaldım.

Devlet hastanesi doktoru 3 ay bitince ol mutlaka dedi. Özelde takip eden doktorum önce 20 li haftaları bekleyelim dedi sonra 2. doz olalı çok olduğu için ikili tarama sonucu için geleceksin o zaman karar verelim 2-3 haftaya olursun belki dedi..
Kendi doktorum böyle deyince muallakta kaldım ama kardeşim hamileyken oldu doktorlar genel olarak sakınca görmüyor. Ne zaman derse o zaman olacağım. Ben aşı olana kadar kapmaktan korkuyorum açıkcası. Çocuğu göndermiyorum kreşe..

Çok teşekkür ederim ne olur dikkat edin banada oğlumun okulundan geldi iki asim var altı ay geçti ama aylardır enfeksiyon çekiyorum antibiyotik kullanıyorum bir aydır doktor aşıyı uygun görmemiş ti bütün gece nefes alamadım iki gündür uyuyamadım ambulans beni götürecekti eşim çok atesleniyo bırakıp gitmek istemedim çok zormuş ilk defa korono olduk istemsizce korkudan bütün gece göz yaşım dinmedi karnimda bebek olalı cekmedigimiz acı kalmadı bir aydır idrar torbam vajinadan dışarı sarktı üç aydır çok çekiyorum

Geldi mi üst üste gelir zaten. Hamilelikte çok zor hastalık çekmek.
İlk haftalar yapmıyorlar. Ben hamile kalmayı düşündüğüm zaman aşı süresi aşağı çekilmemişti. Olsaydı gebelik öncesi çoğumuz olurduk ne bilelim..

Geçen ay hastaydım. Bir hafta öksürükten uyuyamadım. Karnım acıyordu artık. Çok berbat bir his. Korkuyorum hasta olmaya şimdi. Psikolojisi bir taraftan fiziki zorluğu başka taraftan.
Eşin idare eder sen git hastaneye doktor takip etsin. Senin durumun daha hassas

Aynı durumdayız kuzu eti ve haşlanmış yumurta çok kokuyor bana dün söylemesi ayıp maraş usulü dondurma aldık öyle bir süt kokuyor ki yiyemedim bende ekmeğe hamura dadandım korkumdan tartılamıyorum en son +5 ti ödem yaptım hemen🙄
Saldım ben ya 🤭 iki çocukla veririm diye planlıyorum uykusuz ve koşuşturmalı günlerde.
Sağlık olsun gerisi hallolur ❤️

İyi akşamlar hanımlar. Size bişey sorcam yeme alışkanlığınız değiştimi çok yemeye başladınız mı ? Ben bi kaç gündür çok sık yiyorum buna rağmen hala çok acıkıyorum bu normal mi acaba daha erken mi yada niye böyle oldu hiç anlamadım 🤦🏻‍♀️
Midemde kocaman bir delik var gibi. Normalde de yemek yemek oldum olası en sevdiğim şey ama psikolojik midir bilmem daha 5-6. haftalardan beri eskisinin iki katı yiyorum. Diyetisyene gitmeye de başladım ama açlık hissim bitmiyor. 🤦🏼‍♀️

Hanımlar, arada bakıyorum da yine çok şey yazılmış. Okuyamadım tüm yorumları. Yarın ikili test için gideceğiz. Cinsiyet çok da önemli değil. Acele etmiyoruz. 1 ay sonra da öğrensek olur. Covit aşısı 3. Doz için yaptıran, yaptırmayı düşünen var mı? Sanırım şu sıralar yaptırabiliyoruz. Bir de hamile pilatesine başlamak istiyorum. İlk 3 ayı deviriyorum bu hafta. 3 aylıkta benim GB başlayacak olan yada başlayan var mı?

Midemde kocaman bir delik var gibi. Normalde de yemek yemek benim oldum olası en sevdiğim şey ama psikolojik midir bilmem daha 5-6. haftalardan beri eskisinin iki katı yiyorum. Diyetisyene gitmeye de başladım ama açlık hissim bitmiyor. 🤦🏼‍♀️
Benimde aynı işte hiç durmadan acıkıyorum okadar yediklerim ne oluyo hiç anlamadım. Kaloriye daha çok ihtiyaç duyuyormuşuz sebep o sanırım. Birazda psikolojikmidir nedir. Bana başından beri diyet vermişti doktorum ama şu sıralar azıttım yani doymuyorum napayım 🤦🏻‍♀️

Hanımlar, arada bakıyorum da yine çok şey yazılmış. Okuyamadım tüm yorumları. Yarın ikili test için gideceğiz. Cinsiyet çok da önemli değil. Acele etmiyoruz. 1 ay sonra da öğrensek olur. Covit aşısı 3. Doz için yaptıran, yaptırmayı düşünen var mı? Sanırım şu sıralar yaptırabiliyoruz. Bir de hamile pilatesine başlamak istiyorum. İlk 3 ayı deviriyorum bu hafta. 3 aylıkta benim GB başlayacak olan yada başlayan var mı?
Benim hamile kalmadan önce özel çalıştığım bi spor antrenörüm var 5-6 aydan sonra önerdi bana ama genel manada kaçıncı ayda başlanabiliyor onu bi danışın isterseniz. Birde doktorum aşı için 28 şubata filan randevu al şimdiden demişti o dönemde 4 ayı bitirmiş oluyorum ama genelde 3 aydan sonra aşı için müsade ediyor doktorlar

Devlet hastanesi doktoru 3 ay bitince ol mutlaka dedi. Özelde takip eden doktorum önce 20 li haftaları bekleyelim dedi sonra 2. doz olalı çok olduğu için ikili tarama sonucu için geleceksin o zaman karar verelim 2-3 haftaya olursun belki dedi..
Kendi doktorum böyle deyince muallakta kaldım ama kardeşim hamileyken oldu doktorlar genel olarak sakınca görmüyor. Ne zaman derse o zaman olacağım. Ben aşı olana kadar kapmaktan korkuyorum açıkcası. Çocuğu göndermiyorum kreşe..
Bende korkuyorum benim oğlum ilkokulda mecbur gönderiyorum. Kendim de işe gidiyorum. Kalabalığa giriyorum mecburen. Benim doktorum kendi muallakta konuştu. Sen karar verince bana da söyle ☺️ Benim doktor bir şey demeyecek belli. En azından seninki bir süre veriyor. Hangi zaman diliminde olursan bana da söyle.

Bende korkuyorum benim oğlum ilkokulda mecbur gönderiyorum. Kendim de işe gidiyorum. Kalabalığa giriyorum mecburen. Benim doktorum kendi muallakta konuştu. Sen karar verince bana da söyle ☺️ Benim doktor bir şey demeyecek belli. En azından seninki bir süre veriyor. Hangi zaman diliminde olursan bana da söyle.

Cumartesi kan verdim tarama için. Bu hafta kontrol süresi içinde gideceğim yazarım 👍

Ben yaptırıcam doktorum özellikle tavsiye ediyorum 12 hafta dolunca dedi. Pilatese de başlıcam ama bulantılarım yine başladı güvenemiyorum şu an kendime, bir de bir buçuk yaşında kızım var. Bir ay daha beklicem sanırım

Ben yaptırıcam doktorum özellikle tavsiye ediyorum 12 hafta dolunca dedi. Pilatese de başlıcam ama bulantılarım yine başladı güvenemiyorum şu an kendime, bir de bir buçuk yaşında kızım var. Bir ay daha beklicem sanırım
İlki normal doğum muydu? Ben pilatese gittim 2.cide ve acayip fayda gördüm doğum kolay oldu.

Kaç yaşında oğlun? Anaokuluna gidiyor benimde sürekli hastalık getiriyor ama yollamazsam evde çok zor bide seneye 1.sinif zor olacak diye korkuyorum.

5,5 yaşında. Bir babanneye, bir anneanneye bırakacağız ikinci döneme kadar. Okulda görmesi gereken konular var. İkinci dönem gider..
Ben de aşı olursam kafam biraz rahat eder. Zaten çocuklar bir hafta iyi iki hafta hasta 😒

Benimde aynı işte hiç durmadan acıkıyorum okadar yediklerim ne oluyo hiç anlamadım. Kaloriye daha çok ihtiyaç duyuyormuşuz sebep o sanırım. Birazda psikolojikmidir nedir. Bana başından beri diyet vermişti doktorum ama şu sıralar azıttım yani doymuyorum napayım 🤦🏻‍♀️
O kadar haklısın ki. Ben diyetisyene gidince işk üç ay kilo almamaya çalışalım demişti de nerde. Gerçi ben ameliyat oldum. O süreçte kilo verdim ama yine de şimdiden 2 kilo almışım. Ameliyatı olmamış olsam 5-6 kilo almıştım. Belki ilerleyen süreçlerde düzelir. 51 kilo ile hamile kaldım 65 ile doğuma girsem be güzel olur. 😂

Back