• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
-

Hiç korkma canim her cocuk kardeşi olsun ister. Elbette alışma süreci var
😊
Canım benim yiğenlerim var. Büyük küçüğünü o kadar kıskanıyor ki. Resmen çocuk eridi bitti.
Hırcın oldu. Yaramaz oldu.
Söz dinlemez oldu.
İşin kötüsü o iyi olsun diye küçük bebeği ablam beşiğe atıyormuş sürekli.
Kucağa alamıyor.
Bebek bu yuzden böyle sıkı yapılı değil de vucudu salmış gibi yumuşak.

Canım benim yiğenlerim var. Büyük küçüğünü o kadar kıskanıyor ki. Resmen çocuk eridi bitti.
Hırcın oldu. Yaramaz oldu.
Söz dinlemez oldu.
İşin kötüsü o iyi olsun diye küçük bebeği ablam beşiğe atıyormuş sürekli.
Kucağa alamıyor.
Bebek bu yuzden böyle sıkı yapılı değil de vucudu salmış gibi yumuşak.
Ablanın hatası var burda. .
İkisinin de eşit olduğunu hareketleriyle anlatması gerek.
Bana çok anormal geliyor cocuk kıskanmasın diye diğer çocuğa haksızlık yapılması

Kızlar selam inşallah hepinizin hersey yolundadır 🙏 Birşey soracağım aranızda fetal dna testi yaptıran varmi ? Bende salı günü vereceğim inşallah herşey yolundadır. Yaptıranlar varsa yorum atabilir mi

Kızlar ikili test yaptırdım doktor 11+5 te, doktor erkeğe benziyor dedi ama kordonda olabilirmiş. Ben hep kız hissettim rüyalarımda hep kız gördüm. Ama çevremde ki çoğu kişi erkek hissetti. Tabiki sağlıklı olması önemli fakat ilerleyen haftalarda değişme ihtimali sizce varmi ? Sizce resimdeki görsele göre hissiyatiniz nedir 😊

Eklentiler

• IMG-20220108-WA0003.jpg
    IMG-20220108-WA0003.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar ikili test yaptırdım doktor 11+5 te, doktor erkeğe benziyor dedi ama kordonda olabilirmiş. Ben hep kız hissettim rüyalarımda hep kız gördüm. Ama çevremde ki çoğu kişi erkek hissetti. Tabiki sağlıklı olması önemli fakat ilerleyen haftalarda değişme ihtimali sizce varmi ? Sizce resimdeki görsele göre hissiyatiniz nedir 😊
Hissettigim kadari ile kız 🙈🥰

İyi akşamlar hanımlar. Size bişey sorcam yeme alışkanlığınız değiştimi çok yemeye başladınız mı ? Ben bi kaç gündür çok sık yiyorum buna rağmen hala çok acıkıyorum bu normal mi acaba daha erken mi yada niye böyle oldu hiç anlamadım 🤦🏻‍♀️

İyi akşamlar hanımlar. Size bişey sorcam yeme alışkanlığınız değiştimi çok yemeye başladınız mı ? Ben bi kaç gündür çok sık yiyorum buna rağmen hala çok acıkıyorum bu normal mi acaba daha erken mi yada niye böyle oldu hiç anlamadım 🤦🏻‍♀️
Cok sık yiyip acıkıyosan belkı psikolojiktir. 🙃

Her dogum anneden anneye değisir. Bu senin öykün olucak. O mu zor bu mu kolay diye düsünme hangisini istiyorsan öyle yap. İkiside kolay degil dünyaya bir canlı getiriyoruz neticede. :KK200:
Normal doğum sağlıklı ve o an sancı acı sonra hepsi geçiyor.
Ama sezeryan o dikişler o ağrılar.
Asla tavsiye etmiyorum canım. Ama bu sadece benim samimi fikrim

Kızlar selam inşallah hepinizin hersey yolundadır 🙏 Birşey soracağım aranızda fetal dna testi yaptıran varmi ? Bende salı günü vereceğim inşallah herşey yolundadır. Yaptıranlar varsa yorum atabilir mi
Ben yaptırdım geçen hafta çıktı sonuçlar 10gün sonra çıktı benim araya yılbaşı girdi tüm hastalıklar düşük risk çıktı çok şükür şimdi sadece zamanı gelince ayrıntılı ultrason yaptıracağım

Ben yaptırdım geçen hafta çıktı sonuçlar 10gün sonra çıktı benim araya yılbaşı girdi tüm hastalıklar düşük risk çıktı çok şükür şimdi sadece zamanı gelince ayrıntılı ultrason yaptıracağım
Çok şükür gözünüz aydın 🙏 darısı benim başıma inşallah 🙏 yüzdelik mi sonuç çıkıyor? Birde cinsiyette çıkıyormuş kesin

Back