- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
- #17.261
İnşAllah normal doğum olur. Rabbim kimseyi sezeryana muhtaç etmesinBüyük ihtimalle normal doğum çünkü iki kez normal doğum yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah normal doğum olur. Rabbim kimseyi sezeryana muhtaç etmesinBüyük ihtimalle normal doğum çünkü iki kez normal doğum yaptım
Canım benim yiğenlerim var. Büyük küçüğünü o kadar kıskanıyor ki. Resmen çocuk eridi bitti.-
Hiç korkma canim her cocuk kardeşi olsun ister. Elbette alışma süreci var
Ablanın hatası var burda. .Canım benim yiğenlerim var. Büyük küçüğünü o kadar kıskanıyor ki. Resmen çocuk eridi bitti.
Hırcın oldu. Yaramaz oldu.
Söz dinlemez oldu.
İşin kötüsü o iyi olsun diye küçük bebeği ablam beşiğe atıyormuş sürekli.
Kucağa alamıyor.
Bebek bu yuzden böyle sıkı yapılı değil de vucudu salmış gibi yumuşak.
Alışır zamanla zaten daha çok küçük seninkiBen canım. Kızım yeni 1 yaşını doldurdu.
Ve babasına çok düşkün.
Ben idare ederim belki kıskançlığını anne olarak.
Bilmiyorum ama eşimi asla paylaşmaz eminim
Banada öyle geliyor ama bakalım kısmet 17 sinde kontrol var belki gösterirAmin inşallah
Sizin bu erkek sanırım
Sezaryen daha mı zor sizce?İnşAllah normal doğum olur. Rabbim kimseyi sezeryana muhtaç etmesin
Hissettigim kadari ile kızKızlar ikili test yaptırdım doktor 11+5 te, doktor erkeğe benziyor dedi ama kordonda olabilirmiş. Ben hep kız hissettim rüyalarımda hep kız gördüm. Ama çevremde ki çoğu kişi erkek hissetti. Tabiki sağlıklı olması önemli fakat ilerleyen haftalarda değişme ihtimali sizce varmi ? Sizce resimdeki görsele göre hissiyatiniz nedir
Ay inşallah ya AminnHissettigim kadari ile kız
Allah gönlüne göre versinAy inşallah ya Aminn
Cok sık yiyip acıkıyosan belkı psikolojiktir.İyi akşamlar hanımlar. Size bişey sorcam yeme alışkanlığınız değiştimi çok yemeye başladınız mı ? Ben bi kaç gündür çok sık yiyorum buna rağmen hala çok acıkıyorum bu normal mi acaba daha erken mi yada niye böyle oldu hiç anlamadım
Her dogum anneden anneye değisir. Bu senin öykün olucak. O mu zor bu mu kolay diye düsünme hangisini istiyorsan öyle yap. İkiside kolay degil dünyaya bir canlı getiriyoruz neticede.Sezaryen daha mı zor sizce?
Evet. Bakanın yoksa çok zor.Sezaryen daha mı zor sizce?
Yani şöyle bugun mesela 4 te yedim 7de yedim 8bucukta tatlı yedim 10da cips birazdan meyve de yerim gece yatarken de acıkırım Böyle oluyo genelde bi kaç gündürCok sık yiyip acıkıyosan belkı psikolojiktir.
Bende erkek hissettimHissettigim kadari ile kız
Normal doğum sağlıklı ve o an sancı acı sonra hepsi geçiyor.Her dogum anneden anneye değisir. Bu senin öykün olucak. O mu zor bu mu kolay diye düsünme hangisini istiyorsan öyle yap. İkiside kolay degil dünyaya bir canlı getiriyoruz neticede.
Ben yaptırdım geçen hafta çıktı sonuçlar 10gün sonra çıktı benim araya yılbaşı girdi tüm hastalıklar düşük risk çıktı çok şükür şimdi sadece zamanı gelince ayrıntılı ultrason yaptıracağımKızlar selam inşallah hepinizin hersey yolundadır Birşey soracağım aranızda fetal dna testi yaptıran varmi ? Bende salı günü vereceğim inşallah herşey yolundadır. Yaptıranlar varsa yorum atabilir mi
Çok şükür gözünüz aydın darısı benim başıma inşallah yüzdelik mi sonuç çıkıyor? Birde cinsiyette çıkıyormuş kesinBen yaptırdım geçen hafta çıktı sonuçlar 10gün sonra çıktı benim araya yılbaşı girdi tüm hastalıklar düşük risk çıktı çok şükür şimdi sadece zamanı gelince ayrıntılı ultrason yaptıracağım