- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
- #17.301
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canim agzin bal yesin niye uzuleyim kiz istiyorum zaten insAllah hislerin bu sefer dogru soyluyordurCanım üzülmeni istemem ben kız gibi hissettim. Ama birde şu var cinsiyet ile ilgili hislerim her zaman 100 % beni yanıltır hep.
Bende hep aksi olmuştur.
Koşuyorum e bebek sayfasınaKizlar e bebekte cok iyi indirimler var bu tulumu aldim hemen
Özellikle kendinden çoraplı pijamalardan stoklayın :)Kizlar e bebekte cok iyi indirimler var bu tulumu aldim hemen
Az önce gördüm 3 lü kotlar 90 ₺Koşuyorum e bebek sayfasına
Ben geçen salı günü kan verdim. Muhtemelen bu hafta içinde sonuçlanır.Kızlar selam inşallah hepinizin hersey yolundadır Birşey soracağım aranızda fetal dna testi yaptıran varmi ? Bende salı günü vereceğim inşallah herşey yolundadır. Yaptıranlar varsa yorum atabilir mi
Perşembe kontrolüm var. I zaman yaparız demişti doktorHaftaya cuma kontrolüm var ya ozaman yada bir sonraki pazartesi yaptırcam sen yaptırdın mı
İnşallah sonuçlar temiz çıkar bendende yarın alcaklarBen geçen salı günü kan verdim. Muhtemelen bu hafta içinde sonuçlanır.
Çok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine bizim bağışıklığımız çok düşük çünkü. Beslenme ne özen göster c vitamini bol bol al nerden kaptın acaba çalışıyor musun? Nasıl fark ettin?Dün çok hastalandım her yerim ağrıdı teste gittim pozitif çıktım çok korkuyorum
Allah’ın izniyle hepimiz güzel sonuçlar alalımPerşembe kontrolüm var. I zaman yaparız demişti doktor
Dün çok hastalandım her yerim ağrıdı teste gittim pozitif çıktım çok korkuyorum
O kısa kollu tulumlardan bende aldım bir kaç çeşit bence süper kullanışlı olacak.Şunlara baktım ama iyimi bilemedim
Hello beeenkızlar benim gibi sadec ekmek ,içbastıran seyler yiyen
süt içemeyen yumurta yiyemeyen var mı
4 kilo aldım ama hep ekmekten
Asla yararlı seyler yiyemedim bu haftaya kadar midem yüzünden
Vücudunun sıkı olmaması sma belirtisi de olabilir dikkat etsin. Ne kadar kıskanırsa kıskansın ikisine de eşit davranmalı alışacak zamanla mecbur. Bakımında yardım etmesini sağlasın üçü birlikte zaman geçirsinler anne çok yıpranıyor malesef ama mecbur. Benim kızların arası 3 yaş daha karnımda başladı hafiften kıskanma beşiği kurduk yatmak istedi ana kucağı oyun halısı hep büyük olan üstündeydi ama 1-2 yaptı bıraktı. Bebeği ayağına koydum salladı birini kucağımda birini ayağımda salladım çarşı pazar gezmeyi unuttum ben yıprandım ama onlar yıpranmadan geçti şükür.Canım benim yiğenlerim var. Büyük küçüğünü o kadar kıskanıyor ki. Resmen çocuk eridi bitti.
Hırcın oldu. Yaramaz oldu.
Söz dinlemez oldu.
İşin kötüsü o iyi olsun diye küçük bebeği ablam beşiğe atıyormuş sürekli.
Kucağa alamıyor.
Bebek bu yuzden böyle sıkı yapılı değil de vucudu salmış gibi yumuşak.
Normal ağustosu bulabilir. Benim diğer ikisi sezaryen bu da öyle olacak hem tüpleri bağlatcam.Büyük ihtimalle normal doğum çünkü iki kez normal doğum yaptım
Aynı durumdayız kuzu eti ve haşlanmış yumurta çok kokuyor bana dün söylemesi ayıp maraş usulü dondurma aldık öyle bir süt kokuyor ki yiyemedim bende ekmeğe hamura dadandım korkumdan tartılamıyorum en son +5 ti ödem yaptım hemenHello beeen
Yumurtaya şöyle Bi çözüm buldum haşlıyorum bol baharat ve zeytinyağı o şekilde zar zor yiyorum. Asla ama asla süt içemiyorum ama yoğurt yemeye çalışıyorum yerine geçemsede o da faydalıdır eminim.
7-8kilo almışım sırf ekmek vs yemekten bastırdığını keşfedince napayım dayandım bende
Normal doğum tabiki en iyisi ama sezaryen de çok kötü birşey değil yahu canın çok tatlı değilse çıktığın gibi bebeğe bakmaya, akşamına da gezmeye başlıyorsun.İnşAllah normal doğum olur. Rabbim kimseyi sezeryana muhtaç etmesin