• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doktorum yandın sen diyordu hep:)
Ama ben düzen kurdum nazi kampı gibi
Onun dışına çıkmayınca zorluk cekmedım :KK53:misal 45 dk sonra yatmaya gidecek 😀
Şuan babasıyla oynuyor
Benimde ogullarim aşırı hareketli ama bende çok düzen seviyorum. Şuan uyumaya geçtiler 15 dk ya uyumuş olacaklar. 3 yasa kadarda 19.30 uyuttum. Yemek saatlerindede öyleyim yerlerse yerler yoksa bir dahaki öğünü beklerler. Eşim benden gevşek ama dengeyi kuruyorum. Bunların çok faydasını gördüm ama.

Benimde ogullarim aşırı hareketli ama bende çok düzen seviyorum. Şuan uyumaya geçtiler 15 dk ya uyumuş olacaklar. 3 yasa kadarda 19.30 uyuttum. Yemek saatlerindede öyleyim yerlerse yerler yoksa bir dahaki öğünü beklerler. Eşim benden gevşek ama dengeyi kuruyorum. Bunların çok faydasını gördüm ama.
Zaten çocuklar düzen sever ama belli etmezler 😂

Zaten çocuklar düzen sever ama belli etmezler 😂
Yeni anne olacaklara en büyük tavsiyem bu olur herhalde. Doğduktan sonra 40ları çıkınca uyutma bakma hep bir düzen ile ilerliyor ve çok fayda gördüm. Özellikle uyku rutini oluşturma en kolaylaştıran şeydi. Büyük kolikti ama yinede rutine sadık kaldım gece 20 kere kalksamda🤣

Yeni anne olacaklara en büyük tavsiyem bu olur herhalde. Doğduktan sonra 40ları çıkınca uyutma bakma hep bir düzen ile ilerliyor ve çok fayda gördüm. Özellikle uyku rutini oluşturma en kolaylaştıran şeydi. Büyük kolikti ama yinede rutine sadık kaldım gece 20 kere kalksamda🤣
Bi ara listeleyip sıralacagım yeni annelere :KK53:

İçerde olması benim bütün düzenimi bozuyor. Çıksın dışarı hallolur 😀kızımın hicbir zararı yok bana .6 yaşında ama ben onu 8-9 yasında sayıyorum . Kendi halinde takılıyor cunku

Şuan ne yediğinden ne içtiğinde keyif alıyorum. Hayat durmuş gibi. Aranızda en isyankar hamile benim galiba 😂
Evet ama çeken biliyor. İştahsızlık ağız tadı bozukluğu mide bulantısı çok kötü. Arabaya binmeye korkar oldum

Benim kızım 4 olacak tam ama bende hiç ama hiç ondan şikayetçi değilim tek korkum biraz kıskançlık oluyor diyolar. Büyük birazcık mahsunlaşıyor, kabuğuna çekiliyor ya da hıröınlaşabiliyormuş. O durum biraz korkutuyor gibi beni 😳

-
Evet ama çeken biliyor. İştahsızlık ağız tadı bozukluğu mide bulantısı çok kötü. Arabaya binmeye korkar oldum

Benim kızım 4 olacak tam ama bende hiç ama hiç ondan şikayetçi değilim tek korkum biraz kıskançlık oluyor diyolar. Büyük birazcık mahsunlaşıyor, kabuğuna çekiliyor ya da hıröınlaşabiliyormuş. O durum biraz korkutuyor gibi beni 😳
Hiç korkma canim her cocuk kardeşi olsun ister. Elbette alışma süreci var
😊

İlk çocuğu küçük olanların allah yardımcısı olsun . Küöğk çocukla hamile olduğunu düşünemiyorum
Dişler memeler falan okuyunca az önce aynını düşündüm 🤭🤭

Halbuki ne çok istiyodum az olsun araları 1.5 yaş olsun falan cnım kocam beni dinlememiş çok teşekkürler 🙏🏻🤪

Back