- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
- #17.241
Amin hepimiz insallahAmin. Allahın izni ile temiz çıkar canım. Sende sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimiz insallahAmin. Allahın izni ile temiz çıkar canım. Sende sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirirsin
Ona rağmen300 eur cok yahu
Ama vercez napalımOna rağmen
Ikili test 300 euro iseAma vercez napalım
Senin görünen bi şey var ya o kordon büyük ihtimalle yan pozisyonda olduğu için cinsiyeti tahmin etmek çok zor..belli değil resimdeAlttan bakıldı canım.
Benim doktor onun icin havale kagıdı vericekmis onu ücretsiz yaptırıcam sigorta karsılicakIkili test 300 euro ise
Detaylı ultrason kim bilir ne kadardır
300 euro alıyorBenim doktor onun icin havale kagıdı vericekmis onu ücretsiz yaptırıcam sigorta karsılicak
Sağol canım Allah razı olsun baktığın içinSenin görünen bi şey var ya o kordon büyük ihtimalle yan pozisyonda olduğu için cinsiyeti tahmin etmek çok zor..belli değil resimde
Benimde ogullarim aşırı hareketli ama bende çok düzen seviyorum. Şuan uyumaya geçtiler 15 dk ya uyumuş olacaklar. 3 yasa kadarda 19.30 uyuttum. Yemek saatlerindede öyleyim yerlerse yerler yoksa bir dahaki öğünü beklerler. Eşim benden gevşek ama dengeyi kuruyorum. Bunların çok faydasını gördüm ama.Doktorum yandın sen diyordu hep:)
Ama ben düzen kurdum nazi kampı gibi
Onun dışına çıkmayınca zorluk cekmedım misal 45 dk sonra yatmaya gidecek
Şuan babasıyla oynuyor
Zaten çocuklar düzen sever ama belli etmezlerBenimde ogullarim aşırı hareketli ama bende çok düzen seviyorum. Şuan uyumaya geçtiler 15 dk ya uyumuş olacaklar. 3 yasa kadarda 19.30 uyuttum. Yemek saatlerindede öyleyim yerlerse yerler yoksa bir dahaki öğünü beklerler. Eşim benden gevşek ama dengeyi kuruyorum. Bunların çok faydasını gördüm ama.
Yeni anne olacaklara en büyük tavsiyem bu olur herhalde. Doğduktan sonra 40ları çıkınca uyutma bakma hep bir düzen ile ilerliyor ve çok fayda gördüm. Özellikle uyku rutini oluşturma en kolaylaştıran şeydi. Büyük kolikti ama yinede rutine sadık kaldım gece 20 kere kalksamdaZaten çocuklar düzen sever ama belli etmezler
Bi ara listeleyip sıralacagım yeni annelereYeni anne olacaklara en büyük tavsiyem bu olur herhalde. Doğduktan sonra 40ları çıkınca uyutma bakma hep bir düzen ile ilerliyor ve çok fayda gördüm. Özellikle uyku rutini oluşturma en kolaylaştıran şeydi. Büyük kolikti ama yinede rutine sadık kaldım gece 20 kere kalksamda
Evet ama çeken biliyor. İştahsızlık ağız tadı bozukluğu mide bulantısı çok kötü. Arabaya binmeye korkar oldumİçerde olması benim bütün düzenimi bozuyor. Çıksın dışarı hallolur kızımın hicbir zararı yok bana .6 yaşında ama ben onu 8-9 yasında sayıyorum . Kendi halinde takılıyor cunku
Şuan ne yediğinden ne içtiğinde keyif alıyorum. Hayat durmuş gibi. Aranızda en isyankar hamile benim galiba
Hiç korkma canim her cocuk kardeşi olsun ister. Elbette alışma süreci varEvet ama çeken biliyor. İştahsızlık ağız tadı bozukluğu mide bulantısı çok kötü. Arabaya binmeye korkar oldum
Benim kızım 4 olacak tam ama bende hiç ama hiç ondan şikayetçi değilim tek korkum biraz kıskançlık oluyor diyolar. Büyük birazcık mahsunlaşıyor, kabuğuna çekiliyor ya da hıröınlaşabiliyormuş. O durum biraz korkutuyor gibi beni
Büyük ihtimalle normal doğum çünkü iki kez normal doğum yaptımBenden sadece 1 gün geridesin ben bugün 11+0 ım artık Sezaryen benim o yüzden kesin temmuz seninde öyle mi?
Dişler memeler falan okuyunca az önce aynını düşündümİlk çocuğu küçük olanların allah yardımcısı olsun . Küöğk çocukla hamile olduğunu düşünemiyorum
Allah kolaylık versinDişler memeler falan okuyunca az önce aynını düşündüm
Halbuki ne çok istiyodum az olsun araları 1.5 yaş olsun falan cnım kocam beni dinlememiş çok teşekkürler
Ben canım. Kızım yeni 1 yaşını doldurdu.İlk çocuğu küçük olanların allah yardımcısı olsun . Küöğk çocukla hamile olduğunu düşünemiyorum
AminAllah kolaylık versin
Bebeli hamilelere:)