- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
- #17.221
Bizimkiler artık alıstı. Suan Türkiye ile 2 saat zaman farkı var annem 19:30 gibi yazar yattımı cocuklar diye19:30 çok tepki gördü biz de
Ben de 20:00
20:30 arasına aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimkiler artık alıstı. Suan Türkiye ile 2 saat zaman farkı var annem 19:30 gibi yazar yattımı cocuklar diye19:30 çok tepki gördü biz de
Ben de 20:00
20:30 arasına aldım
Eğer onlar geliyor olsaydiAllah razı olsun güzel tespitte bulundun.
Onlarda gelmiyor.
Böyle daha iyi
Almanyadayım canım. Sen neredesin.Yurt dışında nerde yaşıyorsunuz, anneniz için sizi anlıyorum uzakta olup da böyle yalnız kalan anne babaya her an el uzatamamak çok zor. Sizin kontrolleriniz vs nr sıklıkla oluyor ben de yurt dışındayım ve kontroller Türkiye'deki gibi sık değil, her istediğinde bebeği göremiyorsun felan
Sizi çok seviyorum canım.Eğer onlar geliyor olsaydi
Şuan asırı sınırlenırdım
Canım yalnız burda da doktorlar ayda bir çağırıyor:)Almanyadayım canım. Sen neredesin.
Benim ayda bir.
12 ıncı haftam daha 2 defa ultrason gittim. Sık olmuyor.
Herşeyi anlamıyorsun. Herşey soramıyorsun..
İnşaallah sen dil oğrendin
Annemde okuma yazma yok malesef.Bizimkiler artık alıstı. Suan Türkiye ile 2 saat zaman farkı var annem 19:30 gibi yazar yattımı cocuklar diye
Bende sadece iki kez gittim. Burada boyle ultrasonun sayısı var malesef o sayının üzerinde yapmıyorlar. 9 kere sadece ultrason hakkımız var. Son zamanlarda ise 2 haftada 3 hafta bir cagırıyor o zamanda ultrasonla bakmıyor ctg falan yapıyorAlmanyadayım canım. Sen neredesin.
Benim ayda bir.
12 ıncı haftam daha 2 defa ultrason gittim. Sık olmuyor.
Herşeyi anlamıyorsun. Herşey soramıyorsun..
İnşaallah sen dil oğrendin
Evet kızımda da öyle oldu. Son aylar 2 haftada bir. Ama ultrason olmuyor.Bende sadece iki kez gittim. Burada boyle ultrasonun sayısı var malesef o sayının üzerinde yapmıyorlar. 9 kere sadece ultrason hakkımız var. Son zamanlarda ise 2 haftada 3 hafta bir cagırıyor o zamanda ultrasonla bakmıyor ctg falan yapıyor
Ne zamandı diger terminin?Evet kızımda da öyle oldu. Son aylar 2 haftada bir. Ama ultrason olmuyor.
Sağ ol canimSizi çok seviyorum canım.
Çok samimi içten ve anlayışlısınız.
İnsanın insanı anlaması çok güzel bir şey
23 diye hatırlıyorumNe zamandı diger terminin?
İkili test olacakmısın? İkili testi kim yapıyor?23 diye hatırlıyorum
Biraz geçmi kaldım. Bundan sonrası işe yararmı.Sağ ol canim
Ben konuştuğum herkesi seviyorum
Eşinin biraz kuralcı yapısı dikkatimi çekti
O yüzden sordum
Yanı " ben ne dersem o olur " tarzı yapısı diyelim.
Ama sana tavsıyem eşine cok yüz verme
Ciddiyim. Erkeğe " evet" dersen sürekli
inan tepene çıkar ve inmez ordan.
Ve mutsuz olursun zamanla
Sen oldun mu. Ikılı testi yapmak istemiyoruz. Büyük ultrasona gideriz zaten. Burda 300 euro Ikıncı test.İkili test olacakmısın? İkili testi kim yapıyor?
Hiç bir şey ıcin gec degıldır canimBiraz geçmi kaldım. Bundan sonrası işe yararmı.
Evet malesef oyle.
Bende farkındayım ama inşallah dediğin gibi yapacağım
Ben yaptırıcam 17 sinde insallah özel bir merkezde yapılıyor ve evet 300 eur. İkisinde de yaptırmadım ve genetik hikayem var o yuzden simdi yaptırmak istiyorum. Allah herseyin hayırlısını versinSen oldun mu. Ikılı testi yapmak istemiyoruz. Büyük ultrasona gideriz zaten. Burda 300 euro Ikıncı test.
Doktor bize başka bir hastanede başka yeri önerdi. Burda yapılmıyor.
Sen yaptın mı ne düşünüyorsun
Ben Rabia yı cok iyi anlıyorum. O dilin eksikligi insanı gercekten bir cok seyi yaptırtıyo ese bir yerde baglı kalıyor o yuzden o ne derse evet demek zorunda oluyor. Bende yasadım ve bir yere kadar bazı seylerde oluyor.Hiç bir şey ıcin gec degıldır canim
Sana mantıksız gelen bir şeye asla " evet " deme ... bırak ortam gerılsın
Bırak eşiN bir müddet konuşmasın
Siz euro dolar hesabı maaş aldığınız icin bu fiyatlar çok da yüksek gelmiyordur sizeBen yaptırıcam 17 sinde insallah özel bir merkezde yapılıyor ve evet 300 eur. İkisinde de yaptırmadım ve genetik hikayem var o yuzden simdi yaptırmak istiyorum. Allah herseyin hayırlısını versin
300 eur cok yahuSiz euro dolar hesabı maaş aldığınız icin bu fiyatlar çok da yüksek gelmiyordur size
Dogru mu?
Tr parasına gore aşırı fazla bize tabii
Amin. Allahın izni ile temiz çıkar canım. Sende sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirirsinBen yaptırıcam 17 sinde insallah özel bir merkezde yapılıyor ve evet 300 eur. İkisinde de yaptırmadım ve genetik hikayem var o yuzden simdi yaptırmak istiyorum. Allah herseyin hayırlısını versin