Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gyno ferro sanol benimki.
Anladım canım arkadasim kullanmisdi aynı ilacı onada yapdi sana yapmamış demekki şanslısın daha kullanacaklar olur zaten yaşayacak olacak mı merak ediyorum sıkıntı olmasında önemli değil gerisi.

Anladım canım arkadasim kullanmisdi aynı ilacı onada yapdi sana yapmamış demekki şanslısın daha kullanacaklar olur zaten yaşayacak olacak mı merak ediyorum sıkıntı olmasında önemli değil gerisi.
Normalde yapıyor Demir ilaçları aslında ama bu beni etkilemiyor

Canimm senin de doğum günün kutlu olsun

Nice mutlu yıllara sevdiklerinle gir inşallah

Sevdiklerinle bebişinle nice mutlu yıllara

Teşekkür ederim kızlar 29 oluyorum Bu iyi mi
kötü mü acaba Hep genç anne olmak isterdim ama 20 yaşında doğuranları görünce sanki yaşlı anne olacakmışım gibi hissediyorum Ee biz okuduk ne yapalım küçük evlenemedik

Ozman ben bu fiyatlari opup basima koyayim istanbul anadalu yakasindayim bu arada

Ben 29da 2.yi doğurmuştum ama 1.yi de 26 da doğurdum. Ben de okudum ben de Nişantaşı çocuğuyum

Sonuç 29 iyidir ya

Bende istanbudlayim :) hastanemde hizmetide cok guzel neyseki aldigi aprati hak ediyorlar siz avrupa yakasindasiniz sanirim
Evet Avrupa yakasındayım. Cidden çok fazla fiyatlar oluyor. Belki semtine göre de değişiyordur ama genel olarak ben hep çok yüksek fiyatlar duydum.

Canım ne zararı olacak ki ben hala kullanıyorum bana bırak demedi hiç doktorum. Gerçi o bana fitil olarak kullan demesine rağmen ben ağızdan alıyorum
Geçen öyle demişti o yüzden aklıma takıldı yazdım bırakabilirsin demiş kullanmam cuma gidince sorarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…