- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #16.601
Evet evet aynen orada, almasam dikkatsiz gitme rezillik olucak yani bende sıyırıyorumYa benim iyice iç çamaşırının üstüne bakıyor. Bana çok aşağıda geliyor. Hatta ben aşağıda mı diye sordum, hayır rahim burada, sana aşağıda gibi geliyor ama gayet normal bir yerde diyor. Hatta iç çamaşırımı biraz aşağı çekiyor. Afedersiniz özel bölgemizin tüylerinin başladığı yerin hemen üstüne bakıyor. Çok ilginç
Bunu ben yapiyor olabilirim ama bilincli olmuyor cunki bi kac kisi ust uste yazinca unutuyorum cevp vermeyi affolaBazı kişiler soru soruyolar, cvp veriyorum yardımcı olmak adına, yazdığıma cvp vermiyor onu geçtim, gördüm diye beğenmiyor bile, ama başkasına cvp veriyor
Bi kaç kişiye daha bilgim varsada yardımcı olmuycam bunun için
Tamam canım haber veririmCanım yarın fiyat almasa bile raporu olanlardan ücret alınacak diye duyduk doğru mu diye bir sorar mısın?? Ve buraya yazar mısın rica etsem
Yok hayır canım değilsinBunu ben yapiyor olabilirim ama bilincli olmuyor cunki bi kac kisi ust uste yazinca unutuyorum cevp vermeyi affola
Ay yonca çatladık ha buradaYok hayır canım değilsin
Aman amannnnnAha buda benim göbüş
Hadi herkes ben miyim diye sorsunHahahhahahh
Özele geliyommmmmHadi herkes ben miyim diye sorsunCevabı bulana kadar yazalım bacılar
Ben sordum değilimHadi herkes ben miyim diye sorsunCevabı bulana kadar yazalım bacılar
Hepimize özelden yazman gerekecek bu gidişleÖzele geliyommmmm
Burdaki kimse benniyim yazsada değil çinkü bana cvp yazmıyo onunla konuşmadım hiç oyızden kimse üstüne alınmasınHepimize özelden yazman gerekecek bu gidişleBir de mesela o kişi “ben miyim?” diye sorsa, evet sensin diyecek misin Sensin yılaaan yazıyormuşsun
Öyle yapıyorum zaten ama yinede midemi çok bulandırıyorGece yatmadan önce iç
Arkadaki ahşapAha buda benim göbüş
Sürtünme ile hamile kalabilen varsa alnından öperim benim bi amuda kalkmadigim kaldı ona benzer şekillere de girdim gerçi yine de olmadı aşılamasizKızlar bu arada size buradaki bir fantezimi anlatayımSürtünerek bir şeyler yaptık, şöyle yaptık böyle yaptık, acaba hamile miyim? diye başlık açanlar var ya Eğer keyfim yerindeyse onlara öyle yorumlar yapıyorum ki çok eğleniyorum Tabi hamilesin, git keseyi gör kalp atışları bile oluşmuştur vs yazıyorum Biz hamile kalmak için amuda kalktık falan hiç yazmıyorum tabi o hepimizin sırrı
Kızımın yatagı oArkadaki ahşap
Bordo perdeli şey ne ?kapaklı yatak gibi
Enteresan bısı
Ben gittim ama eve dönerken gittiğim için hiç bir sey kalmamıştıKizlar sormayı unuttum bugün BIM e bi sürü şey geliyordu gidip alan oldu mu alan varsa fotoğrafını atsın da görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?