Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet evet aynen orada, almasam dikkatsiz gitme rezillik olucak yani bende sıyırıyorum
Ama kızımda da öyleydi hep aşağıdaydı ve hiç yukarı çıkmadı, belki buda öyle olur diye öyle söyledim. Yapısaldır belki bilemiyorum ama arkadaşımın yukarıdaudı

Bunu ben yapiyor olabilirim ama bilincli olmuyor cunki bi kac kisi ust uste yazinca unutuyorum cevp vermeyi affola

Hepimize özelden yazman gerekecek bu gidişle Bir de mesela o kişi “ben miyim?” diye sorsa, evet sensin diyecek misin Sensin yılaaan yazıyormuşsun
Burdaki kimse benniyim yazsada değil çinkü bana cvp yazmıyo onunla konuşmadım hiç oyızden kimse üstüne alınmasın

Kızlar bu arada size buradaki bir fantezimi anlatayım Sürtünerek bir şeyler yaptık, şöyle yaptık böyle yaptık, acaba hamile miyim? diye başlık açanlar var ya Eğer keyfim yerindeyse onlara öyle yorumlar yapıyorum ki çok eğleniyorum Tabi hamilesin, git keseyi gör kalp atışları bile oluşmuştur vs yazıyorum Biz hamile kalmak için amuda kalktık falan hiç yazmıyorum tabi o hepimizin sırrı

Sürtünme ile hamile kalabilen varsa alnından öperim benim bi amuda kalkmadigim kaldı ona benzer şekillere de girdim gerçi yine de olmadı aşılamasiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…